skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zbraně?
-> m8rinek: No jo, ale v našich končinách žádnej není a než to nahánět někde po okrese, tak to objednám z toho eshopu..
-> Mr_Kubas: stačí malej, stejně si po případnym konfliktu pořídíš novej... Na podomních prodejcích otestovat. Jinak to neobjednávej, skákni do gunshopu...
-> m8rinek: U toho, co jsem odkazoval nikde nemají rozměry, ani přirovnání s rukou, tak mě to nenapadlo 
Každopádně u tohohle mají přibližný počet 20 střiků na cca 2-3 m, což by mělo stačit. Cena taky není nijak výrazná, tak ho rovnou objednám. Díky za pomoc
www.armed.cz/peprovy-spre j-esp-huricane-flashlite/d -89983
E: Pamatuju si, že kdysi jsem potkal nějaký podomní prodejce, kteří nabízeli základní modely od 500,-
Proto jsem čekal větší investici a ono ejhle, do dvou kil v pohodě...

Každopádně u tohohle mají přibližný počet 20 střiků na cca 2-3 m, což by mělo stačit. Cena taky není nijak výrazná, tak ho rovnou objednám. Díky za pomoc

www.armed.cz/peprovy-spre j-esp-huricane-flashlite/d -89983
E: Pamatuju si, že kdysi jsem potkal nějaký podomní prodejce, kteří nabízeli základní modely od 500,-

-> Mr_Kubas: Paprsek je gut, ale do otevřenejch prostor bych volil spray, přecijen je větší pravděpodobnost zásahu.
Co se týče expirace nevim, já ho pro klid duše vyměnil (je to jednou za jak dlouho? dva roky?). Jen teda ty s ledkou nejsou uplně kabelkový. Tohle je proti tomu prcek www.armed.cz/peprovy-spre j-esp-hurricane-15-ml/d-89 982 s ledkou ho maj taky.
Takže je otázka jak na tom mici je, jestli by velkej nosila občas, tak radši malej a pořád. Moje přítelkyně večer chodí s rukou v kapse a nabito, odjištěno. Blbý bylo když neměla kontaktní čočky, to málem sundala vlastního bratra :D.
Co se týče expirace nevim, já ho pro klid duše vyměnil (je to jednou za jak dlouho? dva roky?). Jen teda ty s ledkou nejsou uplně kabelkový. Tohle je proti tomu prcek www.armed.cz/peprovy-spre j-esp-hurricane-15-ml/d-89 982 s ledkou ho maj taky.
Takže je otázka jak na tom mici je, jestli by velkej nosila občas, tak radši malej a pořád. Moje přítelkyně večer chodí s rukou v kapse a nabito, odjištěno. Blbý bylo když neměla kontaktní čočky, to málem sundala vlastního bratra :D.
-> m8rinek: Přesně na tenhle eshop jsem koukal, jenže po čem konkrétním koukat jsem netušil. Video jsem taky viděl, když si ho sem dával. Jezdím teď pozdě domů a tak slečna chodí večer sama se psem a nemám tu z toho moc dobrej pocit. S tou LEDkou by to mohlo bejt dobrý, vybral bych konkrétně toto: www.armed.cz/obranny-pepr
ovy-sprej-esp-tornado-ko/d
-95571-c-1205
Další technická otázka je, jestli se hraje na nějakou trvanlivost, resp. jestli se má po nějaké době vyměnit? A za další, na kolik stříknutí to tak může bejt? Já jen, že by si to doma zlehka vyzkoušela, jen na nečisto na zahradě, aby viděla, jak to funguje..
Další technická otázka je, jestli se hraje na nějakou trvanlivost, resp. jestli se má po nějaké době vyměnit? A za další, na kolik stříknutí to tak může bejt? Já jen, že by si to doma zlehka vyzkoušela, jen na nečisto na zahradě, aby viděla, jak to funguje..
-> Mr_Kubas:
Otázka je kde ho bude používat, ven bych asi použil spray, na delší vzdálenost střelu (efekt vidět na videu), do uzavřený prostor (auto, až Tě bude David29 tahat z auta) tak pěnovej, aby jsi nedostal záhul sám.
Přítelkyně má klasiku ,,NATO,, a co jsem si tak nastříkal, tak to fakt funguje, nicméně nekupuješ to každej den, tak bych klidně volil variantu s ledkou, která se na namáčknutí rozsvítí. Ve tmě vidí útočníka, útočníka to docela účinně oslní www.armed.cz/obranne-spre je/c-1205
Sám přemýšlím, že každé auto a bundy co běžně nosím vybavím pepřákem, ono to funguje docela zle, nicméně zatím jsem se dokopal jen k nákupu SA58. Hold priority...
Otázka je kde ho bude používat, ven bych asi použil spray, na delší vzdálenost střelu (efekt vidět na videu), do uzavřený prostor (auto, až Tě bude David29 tahat z auta) tak pěnovej, aby jsi nedostal záhul sám.
Přítelkyně má klasiku ,,NATO,, a co jsem si tak nastříkal, tak to fakt funguje, nicméně nekupuješ to každej den, tak bych klidně volil variantu s ledkou, která se na namáčknutí rozsvítí. Ve tmě vidí útočníka, útočníka to docela účinně oslní www.armed.cz/obranne-spre je/c-1205
Sám přemýšlím, že každé auto a bundy co běžně nosím vybavím pepřákem, ono to funguje docela zle, nicméně zatím jsem se dokopal jen k nákupu SA58. Hold priority...
-> myschaak AZNP K.Hora:

-> castrol:
SSZS

-> myschaak AZNP K.Hora:
ale lepsia bude ta elektricka korenicka

-> Mr_Kubas: doporučuju koupit v akci se solničkou
www.zbozi.cz/vyrobek/tesc oma-mlynek-na-pepr-a-solni cka-classic-16-cm-2-ks

www.zbozi.cz/vyrobek/tesc oma-mlynek-na-pepr-a-solni cka-classic-16-cm-2-ks

Borci, zeptám se tady, určitě budete vědět 
Sháním pro přítelkyni pepřák, ale netuším po čem se poohlížet, resp. abych nekoupil šmejd. Máte někdo nějaké zkušenosti s výběrem? Občas chodí sama večer se psem, tak pro jistotu mít aspoň tohle.....

Sháním pro přítelkyni pepřák, ale netuším po čem se poohlížet, resp. abych nekoupil šmejd. Máte někdo nějaké zkušenosti s výběrem? Občas chodí sama večer se psem, tak pro jistotu mít aspoň tohle.....
-> m8rinek: no ty píííčččooo
tak tohle se uz musi nabíjet vážně blbě 

-> m8rinek: Na třídní boj gumičkama to vypadá dobře. Jen bych jako použitelnou taktiku viděl rychle ppřijít, střílet, a zase rychle odejít. Při delším boji bez úkrytu by tě zatím ugumičkovali, než by to člověk znova nabil.
Nicméně je to krásná píčovina
Nicméně je to krásná píčovina

Kdyby nekdo chtel podepsat petici na zachranu jedny strelnice, tak mate moznost www.strelectvi.cz/forum/s
trelnice-ostrava-stara-bel
a-t23749.html
-> Mantrabeach: No a taky německý policie :D. Ale je pravda, že Bond ho proslavil víc :D.
-> m8rinek: walther ppk,standartní výzbroj britské tajné služby
.tak to říkal jeden padouch v jednom dílu bonda

-> m8rinek: pěknej kousek a dokonce ještě v krabičce.... hmmmmmm

-> m8rinek: Za chvili bude v tematu tuning domu fotka stvaby trezorove mistnosti :-)
Tak a mám nový přírůstek, za chvíli budu mít obšancovanou celou Evropu :D.
-> darklord: Zkoušeli jsme prostřelit ledacost a guma z nějaký Avie ráží 9mmL s nejslabší navážkou nemá šanci. Je to jak říká kolega, střela se odráží od pevných částí.
Proto se pro sebeobranu používají střely co se po dopadu na něco tvrdého deformují, aby nenapáchaly škody jinde než mají...
Proto se pro sebeobranu používají střely co se po dopadu na něco tvrdého deformují, aby nenapáchaly škody jinde než mají...
-> darklord 21.09.12 10:20:35: Asi ho zapomněli odčerpat. 

-> Majklsto: ok. tak sa tie gulky odrazali asi od vzduchu ked som tam bol 

-> darklord: od gumy sa tá gulka neodrazí, to má ešte dosť energie aby prešla dalej, tie gumy sú tam skôr na to, aby gulka odrazená od pevnej prekážky bola preletetom cez gumu spomalená
-> Nwkt: ked strielaju na pneumatiky ako je to zvykom na malej strelnici v Ziline, tak sa tomu nedivim.
-> Nwkt: když jsem dělal ZP, tak tam byli dva budoucí MP, jeden neprošel přes bezpečnou manipulaci a druhej netrefil. Jinak až na 70letýho dědu co neudělal test prošli všichni, takže asi tak...
-> Nwkt: Protoze sou to kokoti. Na jednom z for jsem cetl povidani jak mestaci trenovali na strelnici. Nejaka bezpecnost? :-D Ani hovno. Prej na sebe mirili a ruzne blbli.
Pak nekdo rika zbrane profesionalum.
Pak nekdo rika zbrane profesionalum.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak tohle se stává nechci psát často, ale sem tam ano. Ale otočenou střeu a otočenou nábojnici jsem zažil každou jen jednou. 

Dobre je taky hilzna skripla ve vyhoznim okynku mezi zaverem a hlavni. Tomu se prej rika roura od kamen 

-> su.tech: ach zooo, tak tady je zakopanej ten pes :D
-> m8rinek: Tos špatně pochopil. Psal jsem že myslím, že ohledně zbarní jsem toho zažil už hodně a jako příklad jsem uvedl že i střelu otočenou v hlavni. Ale že tohle jsem ještě neviděl - tedy otočenou nábojnici v nábojové komoře.
Jedná se o dvě různé potíže se zbarní.

-> su.tech: No já vidim otočenou nábojnici (hilznu), střela bude předpokládám někde v terči? ;)
-> m8rinek: co s tím? no zažil jsem. Kolegovi strašně kopla zbraň a protože je to zkušený dobytek tak věděl že něco nění OK. Byl prostor na to ji rozebrat tak ji rozebral a hleděli jsme na to a kroutili hlavou. Naštěstí jsme ji později nepotřebovali.
-> su.tech: Třeba po výstřelu otočenou střelu o 180 stupňů
-> m8rinek: Hilzna = nábojnice
je to ráže 9x18 mm Makarov
No když jsem pátral po tom jak se to stalo tak prý vystřelila, nábojnice zůstala seklá ve výhozním okénku tak znovu natáhla, nábojnice zapadla zpět (naopak) a při chodu závěru nazpátek nový náboj zasunul nábojnici do momory s tím, že když to dosedlo nedošel samozřjemě závěr úplně dopředu.
No dobý ježek v peci... 

-> su.tech: Já vidim otočenou hilznu :). Asi malý výhozní okýnko :P. 82 je Makarov, je tak?
Myslím, že co se týká zbraní jsem toho viděl už hodně. Třeba po výstřelu otočenou střelu o 180 stupňů která zůstala v hlavni. Z tohohle mi ale vypadly oči z důlků když jsem to rozebral po tom co mi slečna co střílela řekla, že má nějaký problém...
Po výstřelu nábojnice zasunuta v nábojové komoře, ale otočená naopak...
Jinak jednás se o pistoli vz. 82, 9mm s polygonálním vývrtem.

-> m8rinek: Jo, proto rikam, ze to je pro debily... 

-> Jirik_Tuňák: Ani nestacim sledovat :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak to je taková ta sranda s kmitajícím prstem, o střelbě nemůže být řeč.
-> m8rinek: Co myslis? Ma normalni pistoli samonabijeci.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak s full auto...
-> Jirik_Tuňák: Ty máš ZP?
Tohle bych si koupil já :))) bazar.hunting-shop.cz/inz erat/9455-beretta-92-fs
Tohle bych si koupil já :))) bazar.hunting-shop.cz/inz erat/9455-beretta-92-fs
-> Jirik_Tuňák: vlastník střelnice p.Prášek kam chodim, kterej spolupracuje se zkušebnou zbraní má v prodejně ceduli s nápisem Pistole Glock a Taurus neprodáváme, nebezpečí úrazu.
A pod tim balík fotek rozskočenejch kousků, co zkušebnou jednoduše neprošly. Prý Glock v posledních generacích ubral na materiálu, což je ostatně znát i na ceně. Kdysi stál novej Glock 40, dnes je za míň než ČZ75. Ale i tak, kdybych Glocka chtěl, tak si ho prostě koupim :))).
U Tauruse tam zas byly fotky ztráty pevnosti nad a pod bubínkem, takže ze zbraně byly dvě a bubínek :))).
A pod tim balík fotek rozskočenejch kousků, co zkušebnou jednoduše neprošly. Prý Glock v posledních generacích ubral na materiálu, což je ostatně znát i na ceně. Kdysi stál novej Glock 40, dnes je za míň než ČZ75. Ale i tak, kdybych Glocka chtěl, tak si ho prostě koupim :))).
U Tauruse tam zas byly fotky ztráty pevnosti nad a pod bubínkem, takže ze zbraně byly dvě a bubínek :))).