Bijete se?zbili jste nekoho?

prohledat
42 příspěvků (zobrazeno 1 až 42) od 17.07.2005 do 21.07.2005, založil/a Vojta - zrušená registrace
řadit dle data
10:15:19
21.07.2005
Aladin
333
09:42:41
21.07.2005
Majkl
-> Aladin: tak to ses na tom dobre (neboli je to?), ale ja myslel ze se tu probira vejska tela a de delka kdovičeho 135 135
09:32:55
21.07.2005
Aladin
-> Jirik: no nějak tak 3
-> Majkl: kolem 1-2 metry 3
09:06:12
21.07.2005
Majkl
-> Jirik: 3 3

ja mam kolem 185 - 189
09:05:14
21.07.2005
Jirik - zrušená registrace
-> Borin: To jo, ale 15 kg. 3
07:11:08
21.07.2005
Aladin
-> Borin: eště vyostu 3
01:11:21
21.07.2005
Strnadek
-> Aladin: 188, snad už nevyrostu...
23:25:36
20.07.2005
Borin - Král tuzerů
-> Aladin: Trpaslíku 3 Já mám 194 47
14:00:32
20.07.2005
-> Aladin: Tak choď na jehlách... 3
11:44:15
20.07.2005
Aladin
-> Tuxik: auuu.
-> Jirik: 190cm, snad ještě vyrostu 3
10:32:18
20.07.2005
Tuxik
-> Aladin: kdybych nedosahl vysoko tak bych prastil do jedne slabiny 1 a to by asi bolelo 3 ale asi fakt jen v nouzi
09:21:38
20.07.2005
-> Bin Ladin: Jak to ? 1
08:49:01
20.07.2005
DuriQ
pekna tema 1
08:47:50
20.07.2005
Aladin
-> Tuxik: na mě bys nedosáhl 3
08:30:58
20.07.2005
-> Tuxik: Tak aspoň trénuj běh, piluj nadávky a přesnost plivání mezi oči ze tří metrů. 1
02:14:41
20.07.2005
Tuxik
Ja se peru nerad (pri moji vejsce celkem logicky 1 164cm neni moc 3), ale nekdy to jinak nende...

A na drzku jsem dostal poradne jednou, na nejaky diskotece, kdyz se do mne pustili 3 ozrali blbci...
01:58:53
20.07.2005
M.a.R.i
Ja se taky nerad peru. Vetšinou se nenecham vyprovokovat, ale někdy čeho je moc toho je moc.

Poprvy sem se "poradne" pral asi pred 1,5rokem. Byli sme s kámošema v baru a ta kurva barman nás chtěl okrást, snažil sem se mu to rozumně vymluvit,ale nedal si řict a šel na mě, tak sme si jich pár navzájem dali a pak se do toho pustili ostatni přísedící, co byli u baru, ješte, že sem tam měl kámoše. Jeden kámoš to odnes s 10 stehama na ksichtě a druhej měl lehkej otřes mozku, neboť dostal strach, začal utíkat, hladina alkoholu v krvi udělala svý a upad na schodech1. Docela mě překvapilo, jak lidi, o kterych sem si myslel, že za mě daj ruku do ohně, tak se zachovali, jak totalní zbabělci a lidi o kterejch sem to nečekal, tak mi dost pomohli. Tenkrát sem ještě věřil ve spravedlnost, tak sme to ohlásili na policii, jako napadení, sepsali protokol a ten barman pude sedět, neboť měl podmínku. Teď mám celkem strach, že si mě najde a...
Pak sem dostal ukrutný dělo na našem rozlučáku na střední. Byli sme na diskárně a dozvěděl sem se od holek, že je tam obtěžoval ňákej oslizlej rakušan, tak sem ze sebe chtěl udělat hrdinu, alkohol taky udělal svý a šel sem na něj, nějak sem si neuvědomil, že má váhovou a výškovou převahu a když sem ho seřval, párkrát sem ho strčil a už sem se otáčel, že odejdu, tak sem schytal takovou ránu, že sem ležel o 2metry dál a měl sem vokno. Tenkrát to odnes nos, zlomená přepážka.
A nedávno sem se popral s pětatřicátníkem, kterej mi vlez do auta a začal na mě řvát, ať vypnu motor, že mi neskutečně řve. Snažil sem se bejt slušnej a domluvit mu, ale pořád se choval jak naprostej idiot a nakonec mi jí chtěl natáhnout, tak sme se začali rvát a nakonec nás roztrh soused, byla to celkem komedie1, ale když odcházel, tak byl ňákej zmoženej8.
Tohle byli vyjímky, jinak se vůbec neperu.
01:21:37
19.07.2005
Strnadek
-> Jirik: Nechtělo se mu do popelnice... 1 3
21:24:58
18.07.2005
RadstaR
Ja sem taky nekonflikni typ, nicmene jednou jeste na zakladce jsem dostal tonfou od cigosu. jako mali kluci jsme nasly nepojizdnyho trabanta a tak nas nenapado nic jinyho nez ho vytahnout do kopce a jezdit dolu. Mno bohuzel vsichni odjeli a ja tam zustal stat s kamosem, koukam na kluky jak jedou dolu a najednou rana do ramene jak svine, tak se otocim a chutnu druhou do druhyho ... tam 3 cigosove ve veku 18+ tak jsem logicky zacal zdrhat. Jelita jsem mel poradny, jediny co me tesilo, ze mel nejakou sracku drevenou a o me ji zlomit ..jeste ji po me stacil hodit ale netrefil se. Dodneska nevim co to melo jako znamenat :) Dneska uz to beru s humorem, ale tenkrat ... zatim nejhorsi co se me stalo.
Jinak ten kamos utekl hned jak videl co se deje. Ten na tom byl za par let o dost lip. Napadnul ho nekde, tak trosku popobeh, utrhul si poradnej klacek a tomu volovi udelal pekny jelita :D
10:14:07
18.07.2005
VeTeV
-> Faann: tak kamos dostal v hospode po hlave popelnikem a jeste prosel oknem - a taky od slecny a to s ni nemel nic spolecneho - proste byl podobnej nejakymu klukovi co slecne zahnul a tak ho odvzela houkacka - celkem sila
10:11:29
18.07.2005
Fén
Mám kamaráda který dostal trubkou do zubů od něžného pohlaví. :o)
09:59:03
18.07.2005
VeTeV
ja jsem v podstate nekonfliktni tip - sice jsem parkrat na nekoho vyjel to je fakt, ale vetsinou pouze jako nutna sebeobrana

a jinak na drzku jsem dostal a ne kupúodivu od tech vasich nenavidenejch cikanu, ale od opacne strany - nasi chytre ultrapravice - a dekuji vicero ne - rozsekana sanice, krvaceni do mozku, tezke pohmozdeniny, k tomu zebra na sracku - super vyborne uzasne.... a to jsem pouze a jenom cekal na vlak a panove se asi nudili
pak jsem od nich jeste jednou pobral par ran boxerem do ksichtu a to je taky super - kor kdyz nad vama hajlujou8
08:47:48
18.07.2005
-> dexon: Já se taky nerad peru, částečně kvůli tomu, že třeba v té chvíli nemám komu podat brýle k dočasnému pohlídání. Na kokos jsem díky bohu ještě nedostal, hubu jsem ale párkrát rozbil.
Když se naséřu, tak v té chvíli je mi jedno, jak je dotyčnej velkej, nebo kolik váží. Možná to je vždycky vykolejilo. Ju a nikdy jsem neútočil na genitálie, prsa nebo břicho. Raději jsem většího útočníka zasypal ranama do hlavy a obličeje, tím ho ochromíte a máte čas na další výpady, popř. útěk. Ona taková rána naplacato přes ucho udělá taky dost a kolikrát u něj vede ke ztrátě rovnováhy.
Šikovně i podceňovanej menší člověk může dostat většího a těžšího, jde o to jenom přemoct strach a nebo být tím strachem vycepován, pud sebezáchovy z vás udělá bejka. Můj potom kamarád Míra by mohl povyprávět, rozsekl jsem mu pěstí ret a udělal takové moňo, že tejden na to oko neviděl, má tak 185 cm a 80 kg, nechtěli mě na něj pak už pustit a drželi mě tři. Byl to hajzl, ale teď už se zklidnil, zestárnul.
Jinak teď už dlouho nic, díky bohu, jsem na to asi taky už starej a žádné nebezpečí mi snad už nehrozí, kromě těch čtyř pubertálních cikánů tuhle zimu večer, kteří nás chtěli s kámošem ze základky obrat o peníze a telefony a hrozili nám vyhazovákem. Vidíte a bylo to v centru Plzně. Strach dodává sílu. Doufám že je už nikdy nepotkáme, aby jich nebylo víc. Myslím, nevím to jistě, že jsme jednomu zlomili ruku, nechtělo se mu do popelnice 1, dva pak utekli a třetí na někoho volal. Takže jsme pak raději zdrhli aby nepřiběhl ještě Dežo a Fero.
08:35:16
18.07.2005
Aladin
-> dexon: jak?
08:13:59
18.07.2005
dexon
já se taky nerad biju ale někdy to musí být... naposled jsem z jedním klukem hodil přes lavici katedry do skříně... mě nasral...1 ale jinak pořádně jsem se pobil v Jablunkově na soustředku... to byl masakr... taky jsem z toho nevyšel nejlépe...
01:34:32
18.07.2005
Honza.net
Na základce jsem se pral často (to ale asi každý) - kupodivu jsem nikdy pořádně nedostal, jen ostatní na tom byly hůř (rozbitá hlava, vyražené zuby atd..) Ale vždy to bylo v sebeobraně, či reakce na nějakou akci ze strany následně potlučených :o)
Teď se vůbec neperu, asi bych hned dostal KO :o) Jinak v zaměstnání bývám v noci dost v kontaktu s ožratými hovady a tam je nejdůležitější udržet si chladnou hlavu.. (když jsem nedávno překecal dvoumetrovou zkalenou hromadu svalů, aby si tu kasu s pěnezma opravdu nebral, měl jsem z toho radost :o)
00:47:44
18.07.2005
Fén
Naposledy někdy na základce.
21:52:43
17.07.2005
Vojta - zrušená registrace
-> Borin: 1
21:45:36
17.07.2005
Aladin
-> Vojta: kde? na ulici. Koho- sám jsem ho nikdy neviděl. Proč- vrhl se na mě- asi mě chtěl okrást. Já se ale nedám!!!
21:19:20
17.07.2005
Borin - Král tuzerů
Já jsem mírumilovný člověk...ale když mě někdo pořádně nas*re tak chytnu nerva na jsem schopnej popadnout skoro cokoliv a ... Jednou ně napadly cikání, tak jsem v parku ze stojanu vyrval plechový odpadkový koš a dohil to po nich, a od tý doby si dávaj bacha, ale jinak se nerad peru nemám to rád 1
20:34:16
17.07.2005
Bell
a samozrejme ze i jine rvacky v detsvi byli a ty nebyli tak uspesne.....3 3
20:30:03
17.07.2005
Bell
ano prala jsem se naposledy v me skole pred tremi lety. necele tri mesice od seznameni s Máťou (Samantusakem). poprala jsem se kvuli tomu ze me stejne stary spoluzak (19 -20 let).nejen urazel ale i bezduvodne a nestoudne az morbidne utahoval verejne z postavy a povahy meho pritele. Dokud se navazel jen do naseho vztahu tak me to bylo fuk ale v momentu kdy zacal cilene utocit ina me ci na Máťu tak me dochazela trpelivost rychleji a adrenalin stoupal kardinalni rychlosti. s ohledem na to ze jsem nezavodne delala 5 let jodo a pak nejakou dobu Aikido. takto odnesla jen poskrabana nova bota. on na tom byl z cela jinak. mim plusem bylo ze necekal logicky smerovany utok. a ze jeho vyzvu k rvacce odmitnu. a v tom se pletl. pro toze jsem mela dost dobrej duvot se postavit a rict:"tak to si prehnal, hochu!" dikys teto situaci jsem si i nechtene vybudovala respekt u techto skolnich povalecu co otviraj pivo nohou a predhaneji se ve flusani z mostu.
20:12:08
17.07.2005
Strnadek
Jsem z vesnice a tam to bylo na denim pořádku... přece si nenecháte srát na hlavu lidi, no né..? Dneska už není tolik příležitostí, ale když se něco semele, snažim se tomu vyhnout... no a když to jinak nejde, taky si praštim, nebo dostanu do huby (už se stalo obojí)1
19:02:03
17.07.2005
Martin2705
-> kuko: Já mám 190 cm a 80 kg a taky se nerad peru. Ale zjistil jsem jednu věc. Že čím je člověk vyšší, tím míň se do něj někdo naváží.
18:56:54
17.07.2005
kuko
clovek ked ma 170cm a 65kg asi na vyber moc nema ako drzat hubu a nezacinat si, a som tomu aj rad6
18:18:20
17.07.2005
strucy
nerád sa bijem ani som zatial nedostal snažím sa to riešiť inak
17:41:06
17.07.2005
Martys
Já sem eště nikdy nedostal na hubu, ikdyž jednou tady na místní tancovačce tam byla supermegaluxusní ryba z Budějic tak sem s ní začal tak trochu žvejkat kyčlí a přišel si pro mě asi její starej nějakej juniorskej hokejista taky z Budějic tak sme se začali strkat byl asi o půl hlavy větší, ale byly tam kamarádi fotbalisti tak sme si ty hokejisti pohlídali, ale bylo to docela vostrost, ale jinak cajk.....
16:22:14
17.07.2005
Stepix
Ja mam zatim stesti, ze kdyz se chtel nekdo prat se mnou tak k tomu nejak nedoslo, a kdyz ja s nekym tak radsi vycouval. Jinak jo, jedno v zivot jsem se malinko zucastnil, ale jinak nic. A jsem rad. zadnej bitkar nejsem, nevyhledavam, nevyvolavam, protoze bych asi dostal hned po kebuli
16:20:49
17.07.2005
-> Aladin: popis bliz... koho kde proc? :)

ja osobne dostal nedavno po prve takovou vetsi nakladacku za "hovno" ono dotycny nasilnik je zname agresivni povahy kdyz ma neco vypito a proti 120kg chlapu se ja neubranim...tak jsem to zabalil a zdrhl..
Taky se nerad biju ... jsem nekonfliktni clovek da se rict a taky za 2 nosim byryle a jsem na to alergicky kdyz mi nekdo na ne saha tak proto mam o ne strach :) jinak ja osobne nihoho nezbil jen jsem jednou pomahal kamosovi ktereho mlatili tak jsem dal par ran ale jinak ee 2
16:19:04
17.07.2005
Aladin
ja se nerad mlatim...
16:18:05
17.07.2005
Aladin
casto nee. Už jsem se ale párkrát nervnul 121
16:14:34
17.07.2005
Kdyz uz tu zacalo to tema Cigani kde seo rozebiraj nejake spatne zkusenosti s obcany jine barvy pleti tak jsem si rikal ze se zeptam na vase nejake "bitkarske" zkusenosti.

Mlatite se casto? pokud jo tak kde atd...nebo dostali jste uz po hube?
Extreme Tyres