Ja se taky nerad peru. Vetšinou se nenecham vyprovokovat, ale někdy čeho je moc toho je moc.
Poprvy sem se "poradne" pral asi pred 1,5rokem. Byli sme s kámošema v baru a ta kurva barman nás chtěl okrást, snažil sem se mu to rozumně vymluvit,ale nedal si řict a šel na mě, tak sme si jich pár navzájem dali a pak se do toho pustili ostatni přísedící, co byli u baru, ješte, že sem tam měl kámoše. Jeden kámoš to odnes s 10 stehama na ksichtě a druhej měl lehkej otřes mozku, neboť dostal strach, začal utíkat, hladina alkoholu v krvi udělala svý a upad na schodech

. Docela mě překvapilo, jak lidi, o kterych sem si myslel, že za mě daj ruku do ohně, tak se zachovali, jak totalní zbabělci a lidi o kterejch sem to nečekal, tak mi dost pomohli. Tenkrát sem ještě věřil ve spravedlnost, tak sme to ohlásili na policii, jako napadení, sepsali protokol a ten barman pude sedět, neboť měl podmínku. Teď mám celkem strach, že si mě najde a...
Pak sem dostal ukrutný dělo na našem rozlučáku na střední. Byli sme na diskárně a dozvěděl sem se od holek, že je tam obtěžoval ňákej oslizlej rakušan, tak sem ze sebe chtěl udělat hrdinu, alkohol taky udělal svý a šel sem na něj, nějak sem si neuvědomil, že má váhovou a výškovou převahu a když sem ho seřval, párkrát sem ho strčil a už sem se otáčel, že odejdu, tak sem schytal takovou ránu, že sem ležel o 2metry dál a měl sem vokno. Tenkrát to odnes nos, zlomená přepážka.
A nedávno sem se popral s pětatřicátníkem, kterej mi vlez do auta a začal na mě řvát, ať vypnu motor, že mi neskutečně řve. Snažil sem se bejt slušnej a domluvit mu, ale pořád se choval jak naprostej idiot a nakonec mi jí chtěl natáhnout, tak sme se začali rvát a nakonec nás roztrh soused, byla to celkem komedie

, ale když odcházel, tak byl ňákej zmoženej

.
Tohle byli vyjímky, jinak se vůbec neperu.