skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koho máte v oblíbených??
-> FORM: bylo mi to celkem jedno stejne jako mi to je ted :) fakt to neresim..
-> Majkl: Jak jsi vlastně tenkrát zkousnul když mi do techničáku zapsali 136GLS?
-> FORM: neseeeer

-> Majkl: Dobře, ale půjdeme to na inspektorát přepsat až zítra, dneska se mi nechce, je tam hnusně
No ne, tak honosíš se štítky s označením GLS a koukni se do techničáku, co tam máš? Obyčejné eLko

No ne, tak honosíš se štítky s označením GLS a koukni se do techničáku, co tam máš? Obyčejné eLko

-> FORM: ja ti dam repliku

-> FORM: a taky je tam jedna hnědá parodie

-> Majkl: no GLS tam moc nemáš, hlavně tam nemáš tu MOJI
, moji super originální 136GLS s doklady. Vidím tam nějaké plečky 120GLS a pak jednu pomerančovou parodii či repliku 136GLS

-> FORM: jj
a GLS

-> Majkl: Jeee, sbírka kabroletů

-> Gabriel: Sis to zavařil

-> Gabriel: máš u me veeeelikanskej minus

-> Gabriel:

-> Nepér: jj, máš tam jen jediné auto s motorem na správné straně
-> Syny: jasně, pak je tu ale hromada lidí kteří jen tak očumují, kybicují a snad ani nemají auto.
-> FORM: ja myslim ze to je spis plno lidi co skodovku ma jako normalni auto a obcas se v tom poreje (jako treba ja)... Takovy ty lestenky - tech to moc neni no...
-> Nwkt: Jo, to bych taky rád věděl kde ho vzít, já ho budu muset drsně zaplatit.
Jinak koukám že v oblíbených se většinou objevují stále ta stejná auta, je vidět, že jádro virtu není tak mohutné i když je tu registrovaná už hromada lidí.
Jinak koukám že v oblíbených se většinou objevují stále ta stejná auta, je vidět, že jádro virtu není tak mohutné i když je tu registrovaná už hromada lidí.
-> Pavel P.: -> FORM:

-> FORM: Kabrio no jasně, ale kde ho vzít

-> Targa: fůůj, vždyť je to jen kabrio s navařeným kusem plechu nad hlavou a s přivařeným čumákem z nějakého postaršího vehiklu.

-> Targa: fuj taková zbastlená užovka...

-> FORM:
... nejlepší je Garde a nehádejte se

-> FORM: Kdyz nechcije

-> FORM:

-> Nwkt: -> Syny: Se nehádejte, Syny si koupí od Pavlíka rapida a NWKTmu seženeme jějakého sedánka, pak se nebudete mít o čem hádat.
A stejně nejlepší je kabrio, tam se dá naložit lednička bez problému

A stejně nejlepší je kabrio, tam se dá naložit lednička bez problému

-> Nwkt: to jo a kdyz dojde benzin tka se daj dvere vyuzit jako plachta co

-> Syny: Ale když nastupuju tak nemlátim kolenem o áčkovej sloupek

-> Targa: Ta černá střecha je velice praktická, hlavně v létě

-> Nwkt: spravnej pocet jo? ty socko, ani na 4 dvere to nema

-> Targa: Vole - kit tam nemam

-> Nwkt: tak tak
a navic se mi líbi s tou černou střechou:)-> Syny: ty mas jen sedan což neni nic pro mě...dale hodně kitu a ipi ti davaj body dolu a světlama to nedoženeš.... pro mě momentálně nezajimavej:) ne dělám si prdel akorat sem na tebe nějak zapoměl

-> Syny: Moje popelnice má správnej počet dveří

-> Targa: Teeeeda
Tos me jako zklamal! Nwktho popelnici tam mas a moje Ferrari ne?!

-> Syny: ajo no vidíš :D asi málo svítíš že sem tě přehlíd
-> Targa: Tyme nemas v oblibenejch ty hajzliku

-> Gabriel 12.04.07 20:14:48: Jůůů já se tam vidim

fnuk, já su asi v neoblíbených

-> Nwkt: tak tak
-> Tuner#2: F5 taky stačí, ale při Ctrl+F5 načítá všechno ze serveru

-> Nwkt: No jo

-> Nwkt: Já v práci mačkám jen F5 a načte se mě to nanovo - to víš PC antitalent, ale mě to funguje :o))
-> Tuner#2: Spíš Ctrl+F5

-> Labros: dej F5 a načte se Ti nový náhled.