-> m8rinek: Taky přidám pár zkušeností, podobnou situaci jako ty jsem řešil pár let zpátky:
- na TV se fakt vyser. Žije se bez ní dobře, pokud byste jí nutně potřebovali, tak DVB-T tuner do počítače stojí pár stovek. Ušetřený peníze (a čas) investuj do kvalitního monitoru k tomu PC nebo do dalších spotřebičů.
- Co se myček týká, měli jsme úzkou Whirlpool a byla super, hlavně fakt tichá. Prodali jsme jí po přestěhovaní do novýho bydlení, kde už myčka byla. Ta chvíli na to odešla, takže se kupovala nová a padlo to opět na Whirlpool, jedu už skoro dva roky a nestěžuju si. A být tebou kupuju rovnou širší, protože jakmile budete 3, tak už vám malá stačit nebude. Dva dospělý a osmiměsíční mimino a občas se pouští každý den...
- Pračku máme Gorenje už přes 4 roky, byla relativně levná a žena je maximálně spokojená. Jediná funkce kterou opravdu doporučuju je odložený start, speciálně pokud budete mít vysoký/nízký tarif na elektřinu, tak se tím dá docela ušetřit...
- Ledničku jsme měli nejdřív Fagor, byla super, ale potkal jí podobný osud jako myčku - v novém bytě byla, tak jsme jí věnovali našim jako druhou lednici do sklepa (jsme trochu větší rodina a občas se to hodí

), slouží tam doteď k plné spokojenosti, tichá. Ta co "umřela" v současném bytě byla Gorenje, chtěli jsme stejně jinou takže šla na aukro od koruny a týpek co jí koupil mi pak psal, že po doplnění chladiva a vyčištění jede v pohodě... stará přes 10 let. Nová je taky Gorenje, ale přijde mi, že je relativně slyšet, jinak spokojenost maximální.
Pokud by se ti ty zkušenosti zdály moc krátkodobý, tak naši mají myčku AEG a pračku Bosch a oboje jede už 11 let naprosto v klidu, s tím že speciálně pračka se fakt nefláká - obsluhovala v průběhu 5-7 dospělých a teď i 2 malý děti... ale stála kdysi asi 45 tisíc.
Osobně bych se nebál "levnějších" ale ne-čínských značek - tzn klidně právě Fagor, Gorenje a podobně - většinou velice slušný zboží za lidský ceny. Speciálně s Gorenje osobně spokojenost maximální.