-> Majkl: Mňo, ale je to pravda. Je to drahý jak nevím co a ještě se po tom posereš. To si můžeš tále v čuprmarketu koupit šaratici nebo v lékárně projímadlo a požitek z toho budeš mít stejný, ale bude to levnější.

"A to se vyplatí."
---
Jinak my máme tady v Plzni Mc Vyděrače asi třikrát a ani v jednom nejsou levnější, jako že by mezi sebou soutěžili a přetahovali si zákazníky. Podle mě jsou divný.
No a na ulici zované Americká, tak máme naproti sobě Mc Donalda a hardcore tschechische Big Burger.
V Big Burgeru provedli teď rozsáhlou rekonstrukci. Předtím jsem si tam připadal jak v jídelně na nádraží, kam se trousí všelijaká smrdutá svoloč, a somrujíc o pětikorunu tě ruší od pojídání prošlého vlašského salátu s gumovým rohlíkem.
Fakt jako děs, do všeho tam cpou nasekaný zelí. Tam je zelí v Top Burgeru, v Kchézeburgeru, no prostě ve všem, řek bych, že i v kuřecím řízku.
Mňo a tam když jste přišli, tak bylo zelí všude, na stole, pod stolem, na židli, na lavici, zelí se válelo u výdejního pultu, u vchodu, viděl jsem zelí všade.
Na zemi byly oťapaný špinavý dlaždice, u stropu nad hlavama na vetché polici 1x televize, nejspíše ruské výroby. Znáte to, uhlopříčka jak v autokině a celá aparatůra váží asi 80 kg. A když se stěhujete, musí vám poslat jumbo návěs a nakládá se to dvěma zdvižkama najednou.
Taaaaak. Zavřeli to na cca 14 dní, předlaždičkovali, vymalovali, stěny opalubkovali, krysy zpátky do děr zahnali, kuchyni zrekonstruovali, pořídili další 3 televize, podotýkám že nové a už to tam vypadá jako u lidí. Stále to teda není 100%ní, ale změna je to skvělá. U Mc Donalda je to teda luxusnější, aspoň se tam neválí všude to podělaný zelí, ale změna to je.
K věci. Když spapám něco u pana Big Burgera, tak je to o něco levnější, možná že to není tak dobrý, to je subjektivní, víc se napapám a hlavně po tom neprdím, jako po těch věcech od souseda - do pana Donalda.
Hmmmm, zase po tom ale říhám, tak teď nevím, co je ve společnosti vhodnější.
Když nad tím tak přemýšlím, tak jsem tenhle příspěvek psal docela zbytečně, protože když chci, tak zajdu k Donaldovi a když ne, tak k Burgrovi. ...................stejně jsou to všechno kurvy zlodějský...........