Magoři za volantem

prohledat
47 příspěvků (zobrazeno 1 až 47) od 22.06.2005 do 05.07.2005, založil/a Hurdis
řadit dle data
01:25:03
05.07.2005
Garde KMD
My jsme pro změnu jeli z Hradce. Řídil Jate-line, když jsme zjížděli dolů kopcem do zatáčky někde u Vys. Mýta nebo tam někde.Najednou v protisměru seat leon s majáky NADMĚRNÝ NÁKLAD kalil to přímo na nás. Jate-line začal uhýbat a ten debil v leonu furt na nás. Tak jsme půlkou auta vymetli příkop a ve finále jsme zjistili, že onen nadměrný náklad je 5 kamionů s šířkou asi o půl metru větší než obvykle. Kdyby tam ten kokot nejel, tak by se vůbec nic nestalo. Jenže tam jel. Kdyby to jate-line nestrhl, tak jsme byli 4 na místě. A jak to znám, "pilot" leonu by to přežil. Ještě jedou tě ty zmr.e potkat, tak tu příkopu vylížeš!!! Omlouvám se za sprostá slova. No a včera cestou ze Vsetína mne v Ústí na želez.přejezdu trhl velkým stylem nějakej pražák se S105.Shade vypadala příšerně. Hnědá se žlutým štětkatuningem.Měl bílé zadní lampy. To mu dodávalo sebevědomí. Celou dobu na to slapal. Mimo obec jsem ho vždy dohnal a on mi to "natřel" v obci svou nekompromisní jízdou 80km/h. Se divím, že se mu to nerosypalo. Jsou ti lidi magoři. ..
12:56:16
04.07.2005
King
2 Hurdis: Bingo! :c) Presne varianta moji story s koktafkou, me se toho prudice podarilo rozvasnit jenom odhadem na 90 na 50ce, ale o par set metru dal to fakt stalo za to :c) Reci o nesportovnim chovani?...ale, ale, Hurdis nikoho k nicemu nenutil4
23:06:18
30.06.2005
dial K for Karlos
-> Hurdis: To musel být královský, přímo boží pocit, projet kolem něj, jak ho drapli.
21:59:01
27.06.2005
Majkl
-> Hurdis: ja bych to udelal taky... 135
19:09:28
27.06.2005
Hurdis
-> spas: No bylo to unfér a nesportovní, to jo7 , ale třeba pána přejde chuť na závodění ve městě30
18:00:15
27.06.2005
spas
-> Hurdis: to se prece nedela51 ,ale tak mu patri nema machrovat chi chi 47
17:00:14
27.06.2005
Hurdis
Dneska jsem se dočkal odplaty1 . Jel jsem z práce na "svačinku a tam kde se ze 2proudovky stává 4 proudovka stála felcka s radarem. Asi za 5 min jsem jel zpátky a přede mnou Superb jedoucí tak 80 v levým pruj¨hu, tak jsem si najel do pravého a v pohodě projížděl kolem, jen co si mně všíïml, začal asi tak 40 pán prudce akcelerovat aby se zbavil dotěrné škodovky. Tak jsem ucítíl šanci a pořádně jsem škodověnku rozpádil směrem ke konci 4proudovky, když jsem měl na tachu tak 130 zašlápl jsem brzdu a nechal pána vlítnout v plné rychlosti do náruče skryté policie s radarem, zajímalo by mně za kolik to měl 3 3 3 . Udělalo mi to nesmírnou nádherně škodolibou radost1
14:12:00
27.06.2005
Milos
inac tez ma pekne nasere ked ide dajme tomu nejaka sade 70-80 a za nou 5-6 aut (novyx, silnyx aut) a oni ani za boha nepredbiehaju tak to dokaze vytocit maximalne, lebo na to auta maju a zase kde mi skodofky mozme predbiehat kolony 6tix aut ze ,, keby aspon boli medzi nimi odostupy, ale ne idu jak kacen yjeden za druhym
ale co uz, hovada boli su aj budu
14:09:14
27.06.2005
Milos
-> kuko: 3 mi tu v blave traktory nemame, jak dobre 1 blavaci vedia ze jazdit po meste moze iba jeden vedia ktory,

k ostatnemu co tu citam ,je to svata pravda, ist za skodofkou je asi potupa pre tyx obrmagorov, ale kuwa ked ma nekdo predbehne a potom sa jebe zase tak isto ako isiel za mnou a automaticky zryxluje pri m ojom predbiehani, tak takyx by som zabijal, ale ja to riesim tak nexam pekne odostup, skodovecku je treba vedet pekne rozbehnut a potom im vytret zrak1 to je ten spravny pocit
12:26:30
27.06.2005
kuko
ja mam zas najradsej ked sa v dopravnej spicke vytrepe na hlavnu cestu traktor a spokojne brzdi premavku, nedavno som mal taku skusenost - isiel som rano okolo 8:00 v strede tyzdna trasu 12 km a z toho 5 km som sa musel 20-30km/h trepat za traktorom lebo ferko nechcel dovolit aby ho nahodou niekto predbehol, bol som prvy v kolone, za mnou asi 20 aut a ten k***t nechcel ani zatu p**u uhnut a nechat nas prest, cely ten usek bol prevazne s plnou ciarou a neustale auta v protismere, vobec sa nedalo predbiehat, ale nechapem takychto ludi, vidi ze za nim je 20 aut ale vlastna hrdost (a alkohol v mozgu) mu nedovolia odbocit na krajnicu a nechat sa predbehnut, a tym usetrit ludom nervy a cas121
10:29:56
27.06.2005
fine_ray
-> Jirik: jj neni problém dát někomu přednost a na širších komunikacích jedu pravým kolem za čárou atd.. a ve městě jako takovém když jsou zácpy tak v klídku počkam, ale bránění v předjíždění fakt nerozdejchávam..51
10:26:41
27.06.2005
fine_ray
včera cesta Klatovy->Plzeň jedu si po přuivaděči 140 (tachometrových) začnu předjíždět starčí mercedes který mohl jet tak kilo deset a přišlám mi to..51 měl štěstí že sem je mladou jinak nevim8 prostě debil
10:25:36
27.06.2005
Jirik - zrušená registrace
Jináč rád zipuju, pouštím a jinak pomáhám, neboť nic se nezahřeje lépe srdce motoristovo, než-li vděčný dík onoho motoristy.
10:22:45
27.06.2005
Jirik - zrušená registrace
Když mě někdo sprasí, tak se mu na nejbližší křižovatce nalepím až na nárazník a nasadím zuřivej výraz. Většinou to funguje a on je pak nervózní, abych třeba nevystoupil nebo nevyved něco dalšího.
Když mě někdo problikne nebo protútne na dálničním přivaděči, kde je 90 a já se tam seru svejch 120, jako že zdržuju, tak mu uhnu, protože nemám rád auta co mi lížou pomálu zadní okno a většinou mě dost naserou. Nechám je předjet a pak se pověsím na ty prasata a udělám jim to samý. 1
Znáte to, hrozně znervozňující pocit. Jede auto a vy za ním ho problikáváte a jedete svým středem auta sousose s jeho bokem. To dělám u těmhle kriplům rád.
Je to taková moje malá radost. 3
Jinak těsně přede mnou, když jsem měl na tachu 160 (dálnice), tak se vyhoupl z pravého pruhu náklaďák a jal se rychlostí o 70 nižší předjíždět před ním se ploužící kamion. Brzdil jsem i vočima a kdybych mohl vystrčit kopyta, tak i nohama.
Mňo a pak den předtím nějakej koňomrd se služební Fabií vyjel spokojeně ze vrat firmy, aniž by se podíval jestli něco nejede. Takže já jsem tam i vzhledem k rychlosti necelých 50 km/h kreslil čáry na silnici a nechal si přesypat vše co jsem vezl vzadu.
Frajer si spokojeně najel do silnice a jal se ubírati za svým vytýčeným cílem. Najednou přede mnou zaflekoval, krknul tam zpátečku a začal couvat přímo do mě a zase se nepodíval dozadu ani do zrcátka. Mě se samozřejmě zase přesypalo to pracně přerovnané. Víte proč to udělal ? Proti němu jel kamarád v autě a on se ho všiml a tak si chtěl couvnout a poklábosit si s ním vprostředku silnice z okénka do okénka.
To už jsem vypěnil. A jakože jsem povahy vznětlivé, zahňápl jsem klakson a po jeho uvolnění jsem začal chrlit neskutečné množství těch nejvulgárnějších nadávek a jejich kombinací, které jsem v sobě vyhledal.
Naštěstí jsem nechtěl vstávat a pospíchal jsem za slečnou a navíc kdybych tam přišel od krve, tak by to asi nebylo fajn rande.
Mňo. Tak asi tak.
09:40:14
27.06.2005
Majkl
-> King2: svata pravda... vzdycky poustim (zipuju), pokud uz ten dotycnej naschval nejde ve srafovanym pruhu
17:04:30
24.06.2005
King
2 doyle: Ono s tou neohleduplnosti je to trosku slozitejsi4 Treba tebou uvadenej priklad se zuzenim do jednoho pruhu....teorie rika a i v praxi je dokazano, ze vznikne-li na silnici s dvema pruhama "uzky hrdlo"(zuzeni do jednoho pruhu), pak nejefektivnejsi zpusob, jak to misto prekona nejvic aut za jednotku casu, je proste zipovani. Pruser 80pct ceskych buranu je v tom, ze maji zafixovano, za kdo jede az ke zuzeni v levym pruhu je automaticky "vojebavak" a podle toho se k nemu musime chovat. Proto jsme denne svedky scen, kdy strejcove co se zuby nechty nacpali do prubeznyho pruhu uz 400m pred zuzenim, opet zuby nechty, brani zipovani tem, kdo se v podstate snazi udrzet plynulost provozu. V krajnim pripade, a stalo se to i me, se pak holt musi i pres tu "zebru" - vsechno jenom kvuli klasickymu rysu cesky povahy "kdyz ja ne, tak ty taky ne" :(
15:26:11
24.06.2005
Doyle
Magoři byli,jsou a budou.Jezdím docela často z práce do práce i v práci.Mám služební Citroen Jumper TD a má to pěkný odpich.Jezdím vždy do 10 km víc než je povoleno takže 60,100,140.S kreténama se setkávám denně a taky není dne kdybych nepotkal bouračku.Dělají různé kraviny,třeba jízda přes dvě plné nebo jedou v odbočovacím pruhu,protože je tam volno a pak jedou rovně.Hodně je lidí co když je zůžení do jednoho pruhu a tvoří se kolona tak jedou co nejdál i přes zebrování a pak se rvou mezi auta div je neprotlačí,ti mě docela serou,být tam ja tak je nepustím!Hodně magorů je v oktávkách,passatech,merce desech prostě ty hovada co pořád někam spěchaj i když jen z prïncipu a taky těch co mají chcíplé 1 trojky a snaží se vám dokázat,že to taky jede rychle.Já si hraju hlavně na semaforech kdy odpich citrouše je značný a nejedna oktávka už pohořela!3 Je toho samozřejmě mnohém víc ale teď se mi vše nevybavi.Prostě když to shrnu tak neohleduplnost je všudy přítomná6 7
12:26:35
24.06.2005
J.TuneR
Jo nebo me serou chodci,normalne jdou rovne po chodniku a kdyz clovek je tesne pred prechodem,tak oni okamzite uhnou jako kdyby je tam nekdo strcil (na prechod) a pak nadavaj,ze je clovek malem zajel.Nektery lidi jsou fakt blby.
12:01:21
24.06.2005
King
2 Baghira: Cozpak pantatove v "safety cars", ale pokud uz jsem nekolikrat zazil, ze me to strevo, co jede mimo mesto 60, jeste pri predjizdeni zacalo vytlacovat do skarpy. Proste dedkovi se otevre volnej usek silnicky a on si automaticky najede na prostredek silnice, aby nahodou nesjel do prikopa. A to prosim dedky pro jistotu pred predjetim problikavam (pro rypaly: i v zakone je upozorneni pred zapocetim predjizdeni probliknutim a v tomto pripade se nebere jako projev hulvatstvi). O vikendu je to proste nutnost :( Pred cca 3ma rokama jsem jel pres mesto s miminem a drahou polovickou. Pred nama se sinul asi 30kou archetipickej cepicar s partnerkou ve starobyly Cortine a nepredstavitelne se mu hulilo z vejfuku. I moje jinak defenzivne uvazujici manzelka se primluvila za reseni predjetim. Za kruhovym objezdem, kde ten dement zastavil na neexistujici "STOPce" a projel ho krokem, jsem zavelem 40tihlavemu stadu (742.10) do utoku. Ta svine na to pochopitelne slapla taky a najednou se z cepicare vyklubal streetfighter. Musel jsem dvojku vytocit do cervena a dost neprijemne brzdit na svetlech. Vzhledem k dost dlouhymu intervalu "cerveny" jsem vytah z ledviny zapisnicek, propisku, vylez jsem z auta a zakleknul pred cepicarovu Cortinu. Predstiral jsem opisovani SPZ :c) To uz dedek s babou po sobe zmatene pokukovali. Pomstu jsem dovrsil fingovanym telefonatem na PCR s divokou gestikulaci a pohledy smerem ke Kloboukovu priblizovadlu - vypadal fakt nervozne :) a po rozjezdu si nechal dost uctivej rozestup....cu*ak :) A k tomu predjizdeni - pokud do nekoho "nastupuju" delam to automaticky s vytocenym motorem a co nejrychlejc, protoze clovek nikdy nevi, co je to za magora. Tchan, to nejak nechape, protoze za rok predjede celkem 3 auta v nulovym nedelnim provozu :)
09:10:23
24.06.2005
Baghira
-> Majkl: Kurňa, než jsem to opravil, měl jsem to dobře, ale angličtinu neovládám, tak mě omluvte...:-).
08:57:47
24.06.2005
Majkl
08:57:36
24.06.2005
Majkl
-> Baghira: takhle se to pise
9 3 3
08:01:37
24.06.2005
Baghira
-> U-Geen: No, takhle jezdim já v noci, ale spíš kvůli srnkám než že bych chtěl někoho srát :-).
Jinak mě fascinuje, když najíždím na dálnici, nebo se z jednoho pruhu vrací do dvou a celou dobu zamnou jede blbeček nalepenej mě na nárazníku a po rozdvojení okamžitě najede do rychlího pruhu v představě, že já si asi kvůli němu pojedu furt svých šedesát. Pak jsou hrozně překvapený, když mě nemůže předjet, protože já chci na dálnici taky jet 130 ne? Nebo minulej tejden to mě dostalo...Jedu za popelářema, zamnou naleštěná Oktávka nalepená mi na nárazníku. Popeláři začali na křižovatce odbočovat a jak už byli půlkou auta na vedlejší, tak jsem je chtěl předjet, abych mohl pokračovat rychleji dál. No jaký bylo moje překvapení, když vidím vedle sebe příkopem projíždět Oktávku. No ten debil si snad myslel, že já tam milostivě počkám, až si páníček přejede dopředu abych ho já náhodou nezdržoval...pěkný rány mu šli od podvozku :-).
00:28:02
24.06.2005
Peto85
fcul jak mi ide auto ja hodiny tak robim ja zle do kopca sla kolona za kamionom asi 60 poradie bolo kamion ja a dve volva madarska spz za kopcom rovina jak svina dlha a nic oproti neslo takze hned za kopcom som zacal predbiehat kamion a ty madari zacali tiez ale v style ze sa viradili uplne vlavo aby som ja tupy skodovkar pochopil ze nech uhne lebo ma chcu predbehnut tak som sa nasral a slapol som tomu a co sa nestalo volva furt neboli predomnou tak kukam na tachac a kua 150 tak kukam nalavo a volva vedla a ten magor mi ukazuje ze ci som ok tak som slapal dalej a nakonec kedze nemal gule sa zaradil vedla mna ja som zvolnil tempo na cca 120 a uz sli len zamnou1 kua a stacilo mu ist aj 120 ale za to aby ma predbehol by si nechal aj gule vyrezat lebo on na aute za melon nepojde za daky crepom podla mna su vsetci takyto co predbiehaju skodovku len z principu zakomplexovany!!!!!!!
00:06:07
24.06.2005
U-Geen
-> Baghira: taky sou dobry takovy ty konstantni co jedou sedesat/sedmndesat furt :-) obec neobec nemenej rychlost
23:29:24
23.06.2005
Baghira
-> PeterP136: Mě zase serou dědci, co jedou na 50-ce 30-kou. Za nima kolona jak za savety-carem (snad to píšu dobře), předjet se nedá, no děs.
23:20:54
23.06.2005
PeterP136
Len pred par dnami som dobehol 5 madarov vracajucich sa asi z dovolenky pekne za sebou. Sem tam robili rozostupy, ale co je horsie, tak kym priemernu rychlost mali nizsiu nez ja, na rovnike za zakrutou davali vzdy plny kotol, takze ich nebolo mozne predbehnut. Taki su podla mna najhorsi. Oni si proste neuvedomuju, ze na ceste nie su sami a ze ked bude mat vedla nich ten co ich predbieha problemy tak budu mat problemy aj oni.
Ja ked vidim, ze ma dakto chce predbhenut a trosku riskuje, tak dam radsej nohu z plynu, nez sa nezaradi. ALe neznasam blbeckov, ktori ma predbehnu v meste (najma kamiony a autobusy) 80km/h a rovnakou rychlostou pokracuju aj mimo mesta. A este ti, ktori si myslia, ze ked idem 60km/h cez mesto, tak ze tak pojdem aj za tabulou koniec obce a velmi sa divia, preco im to hovado v skodovke brani v predbiehani tym, ze za obcou zrychluje na cestovnych 90 az 100km/h.
Ale co uz. Kazdy sme nejaki, najma niektori :).
23:17:45
23.06.2005
Baghira
-> minno: "Ten hore" neexistuje, takže to bohužel je jen na nás...lidech :-/.
23:16:40
23.06.2005
minno
ja tvrdim jednu vec, na cestach sa robi tolko riskantnych preslapov, ze raz za cas sa uz sakra musi pritrafit nejaka havarka, a keby nad nami nebdel ten hore, tak je z kazdeho zariskovania tragedia :(
23:14:26
23.06.2005
Baghira
-> U-Geen: To mi povídej, vždyť to znáš mezi Libercem a Jabloncem, samá obec 20 kiláků by tam měl jet člověk padesátkou, taky to většinou nedodržuju, ovšem co tam někteří experti někdy provádějí, to je o život. A nedej bože, když jedu Škodovkou na těch rovinkách třeba 70, to mi pak každej golfista a bavorákista musí hned ukázat, že to jde i 120 :-/.
22:48:27
23.06.2005
U-Geen
Ja potkavam spousty prasat na silnici kazdej den. bezduvodna jizda v protismeru, predjizdeni v obci kde uz ja jedu rychlejc nez je povoleno, predjizdeni v zatacce... fakt mam nekdy strach, nastesti pred tou nasi velkou kravu maj ridici trochu respekt. Kdyz jedu se skodovkou tak to bejva jeste horsi, fakt nechapu ty zakomplexovany machry jakyhokoli veku co si myslej ze je blba skodarna nepredjede.
21:48:58
23.06.2005
lubosgls
-> Bagrr: kde se tam pise neco o vystrazakach?? chci te videt jak budes pred srnkou nebo pred deckem prvne blikat a pak brzdit .)
14:26:08
23.06.2005
neo-ov
-> Karlos: ono je to hezky vymyslene ale pokud tam bude jen on a ty (nebo oni a ty) muze si zacit vymyslet pekne pakarny + nikdy nevis jestli neni frajirek bo ma fotra policajta atd.. muj kamos mel takovou nehodu auti vs motorka vse vypadalo jednoznacne motorka jela misto 50km/h asi140(zaborila se do pul uta i pres motor) kamos to tak tak neodnesl a pro typka priletl vrtulnik... bla bla u soudu zacal lhat atd a ted mu ma kamos jeste platit bolestne plus dostal 2roky podminku.....8
11:05:47
23.06.2005
Majkl
-> Bagrr: staci kdyz rekne ze mu vbehnul do cesty pes nebo kralik... nikdo mu nedokaze opak...
08:43:30
23.06.2005
Rooney - zrušená registrace
No jo, na našich silnicich nejezdí jen slušní a pohodoví řidiči ale i dementní jedinci , kterým bych do ruky nepůjčil kolo natož auto.Hold musíme si na takové dávat VELKÝ pozor! Taky jsem měl pár zkušeností s takyvýma debilama jak tu popisujete. Asi si koupím TATRU 815 8x8 a pak ať to zkusí hovada jedny1
23:36:28
22.06.2005
Bagrr
-> Karlos: ¨ještě vsuvka ze zákona: 5idič smí prudce brzdit jen pokud to vyžaduje situace...
A prej bys měl upozornit výstražákama....
23:32:23
22.06.2005
Bagrr
-> Karlos: Tak tohle je hodně hustě vymyšlený:o)
22:53:39
22.06.2005
dial K for Karlos
Klucí, kdybych se měl nad takovejma Čurá*ama pozastavit, musel bych v autě vozit minimálně baseballku, nejlíp pistoli. Taky se mi to párkrát stalo, tak si říkám, až jednou zase a pojedu něčím, na čem mi tolik nezáleží, tak pokud mi bude bránit v předjetí, že by mě tím ohrozil, pokud se natlačim před něj a přežiju to, sešlápnu brzdu a viz vyhláška:
1) bránil v předjíždění
2) nedodržel bezpečnej odstup od vozidla

a to si pište, že bude mít frajírek co dělat, aby to ubrzdil,on si to pak příště rozmysí. 121 179
21:09:25
22.06.2005
.Viki
já když vidím že bude předjíždět tak se mu uhnu ať jede, ale taky znám takový magory co když viděj že budu předjíždět tak sešlápnou plyn a závoděj. jednou se mnou takhle závodila stovka,a taky abych se nesrazil s protijedoucím autem tak jsem jí málem hodil do příkopa.
20:34:33
22.06.2005
minno
je pravda, ze vacsina skodoviek na cestach chodi tak 70, a preto sa netreba cudovat :-) mne je to jedno, beriem to ako normalnu vec, nech si kazdy ide rychlostou podla svojich schopnosti, moznosti a chuti :-)
ja tiez niekedy dostanem chut na pohodovu kludnu jazdicku a ked viem ze som na ceste, kde ziadne auta nechodia tak si idem pianko tak 80, naopak ked vidim velku premavku tak podla situacie tak 100-120 aby som nebrzdil provoz.
no a v praci sa mi casto nestava, aby som si siel krasne pomaly a nikam sa neponahlal :-( hold osud uponahlanej doby.
19:15:52
22.06.2005
Tyger
Prave, nekdo si mysli, ze kdyz jede skodovka, tak ze pojede maximalne 60 a prece nikdo nepojede za ni.... Sou to fakt magori8
18:43:10
22.06.2005
Karel.
to se mi stalo minulý týden v pátek, předjížděl jsem fábii asi ve 110Km/h, už jsem ji skoro předjel a ten debil na to šlápnul, kdybych se chtěl už zařadit tak jsem v něm10
18:04:46
22.06.2005
kirri
toz ja ani nevim proč ale když mě předjíždí škodovka tak ji nechám1 jinak uhnu když je místo každýmu
17:06:57
22.06.2005
Targa
jo některý lidi sou prasata...kdo by se například táhnul za škodovkou....což je můj případ jel sem s gardéčkem po státovce asi 110.. na devadesátce ale auta mě předjížděli furt...
16:03:41
22.06.2005
fine_ray
tywe.. mě dneska podobná situace... prostě "syndrom škoda 120" sou lidi co nesnesou předjíždění.. Tak sem reagoval stejně, po předjetí brzda... a 70km/h a ve městě 40km/h 52
15:59:35
22.06.2005
mates
tak tohle se mě taky stalo víckrát,ale hlavně se škůdkou,přeci je nemůže 20 let staré auto předjet....

2x mi to vyšlo tak,že jsem musel zastavit a chvili děkovat bohu,že žiju :-/
15:38:07
22.06.2005
Hurdis
Dnes jsem jel s Feldou trasu HK-Brno a zpět, což jezdím docela často, ale dnes jsem se setkal se 3 idioty, kteří když jsem je začal předjíždět ( na přerušované, dobrý rozhled, žádná prasárna) reagovali sešlápnutím plynu svojí orezlé rachotiny na podlahu (možná i skrz). Tím mně donutili podřazovat až na3 abych se vůbec stihnul včas vrátit do svého pruhu, jeden šel tak daleko že mě nenechal ani zařadit před sebe a musel jsem ho téměř vytlačit abych se neobtisknul na blížící se kamion. Vážně jsem uvažoval, že onomu "řidiči" na nejbližší křižovatce ve Svitavách odlehčím auto trubkovým klíčem o přední a zadní světlomety. Nechápu lidi kteří riskují zdraví ostatních, jen aby si dokázali, že se ten jejich dehtový GII ještě nerozpadne při 110 km/h121
Extreme Tyres