skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Cestuj-klasikou.cz
23:16:54
24.05.2013
24.05.2013
Domajz
-> krup: já myslím, že zájem by o to mohl bejt, rozšiř portfolio dobových vozů a minimálně nějaká svatba nebo něco se určitě občas vyskytne
22:07:04
24.05.2013
24.05.2013
krup
-> m8rinek: jo, něco "na ten způsob" :)
Taky si tu otázku kladu. Nenašel jsem lepší cestu k odpovědi, než to sám zkusit:)
Taky si tu otázku kladu. Nenašel jsem lepší cestu k odpovědi, než to sám zkusit:)
21:59:07
24.05.2013
24.05.2013
m8rinek
Předpokládám, že jde o obměnu akcí typu ,,pujč si Porsche za tolik a tolik,,? Otázka je, je na to š120 dostatečně atraktivní?
21:13:49
24.05.2013
24.05.2013
krup
Přátelé, klučiska a slečny :)
To, že se nebojím nových cest a inovativních myšlenek je možná známo :) A tak jsem tady :)
O co de? Baví mě "marketing" a vše okolo a nebaví mě "to nejde". Mno a protože jsem se o něčem podobném kdysi bavil s pár lidma a bylo slyšet jen "ne, to nejde, to nemůže fungovat" .. tak jsem tady a budu si hrát
Tákže, vám du ukázat svou novou hračku:
cestuj-klasikou.cz/
Názory, připomínky, kritiku, všechno sem!
Každá zpětná vazba je pro mne cenná, budu rád za každý názor :)
Lukajda
To, že se nebojím nových cest a inovativních myšlenek je možná známo :) A tak jsem tady :)
O co de? Baví mě "marketing" a vše okolo a nebaví mě "to nejde". Mno a protože jsem se o něčem podobném kdysi bavil s pár lidma a bylo slyšet jen "ne, to nejde, to nemůže fungovat" .. tak jsem tady a budu si hrát
Tákže, vám du ukázat svou novou hračku:
cestuj-klasikou.cz/
Názory, připomínky, kritiku, všechno sem!
Každá zpětná vazba je pro mne cenná, budu rád za každý názor :)
Lukajda