no tak jo no kouřím no;-) ale snažím se to omezovat...nejvic v hospě u pifka nebo na nějake akci a nebo když mam nervy v prdeli tak to jede jedno za druhym ;-)
jinak kouření doma ee, kouřeni v autě ee....max někde na balkoně nebo venku nebo v hospě;-))))
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fajcite?
Přesně tohle sem čekal, extrémisti, který by nás stříleli.... Na zastávce a podobných místech sem pro zákaz, ale v hospodě ani náhodou! To máte takhle, já si třeba nemůžu dát pivko bez cíga, to je jako kafe bez cukru. Nebo cola bez bublinek.... A už mě nes**e vy máte taky ňáký zlozvyky, kterýma byste mě třeba taky srali

-> doyle: souhasim... ja taky nekouřim a nikdy sem nekouřil....
nesnasim typy co si zapalej na zastavce plny lidi...
a do auta mi cigareta vubec nesmi...
nesnasim typy co si zapalej na zastavce plny lidi...
a do auta mi cigareta vubec nesmi...
ja taky ne a nevezmu to do huby.Některé blbečky bych zabíjel,když jsou na tom závislí a kouří hned jak je příležitost nebo když se nervnou.Děsný zlozvyk,ale baví mě když říkají,že na kouření závislí nejsou a kdyby chtěli tak hned přestanou

Vubec....kouril jsem asi 2 mesice v prvaku na stredni.
Jinak jsem taky pro zakaz koureni nekde v restaurachic apod. mistnostech. Kdyz jdem na pivco s bandou tak kamosi nekteri kouri a nekteri jsou prave nekuraci, celkem mi to u toho pivka vadi, zkasi mi to "chut" toho piva
Jinak jsem taky pro zakaz koureni nekde v restaurachic apod. mistnostech. Kdyz jdem na pivco s bandou tak kamosi nekteri kouri a nekteri jsou prave nekuraci, celkem mi to u toho pivka vadi, zkasi mi to "chut" toho piva
Celkem jo, snažím se to dost omezit, ale asi nejvíc v hospodě u pivka, v obytných prostorách nebo v autě vůbec.
občas :)
ne
Já teda kouřim. A jako nesnáší nekuřáci kuřáky, tak já nesnášim vodnaučený kuřáky, to jsou hrozný rejpavci a stašně nadávaj apod...

ja jsem kouřil od třinácti do patnácti, pak od osmnácti do devatenácti a od té doby jsem čistej. Jinak jsem pro zákaz kouření ve všech veřejných budovách a nesnáším kouření doma a lidi co kouří v autě bych vraždil od té doby, co jsem se kvůli tomu málem zabil :-)
ja nie
Kto z vas fajci? aj ked len prilezitostne