Kdo už ujížděl před fízlama , apd

prohledat
25 příspěvků (zobrazeno 1 až 25) od 14.06.2005 do 15.06.2005, založil/a Rooney - zrušená registrace
řadit dle data
17:31:48
15.06.2005
VeTeV
kdyz to tady ctu tak i simir s tim chrchlanem by se cervenaly - to sou story 2
13:55:12
15.06.2005
saskyn2
Já jednou vyjížděl na křižovatce a o kus dál vidim u popelnic stát policejní fobii, jelikož jsem od přírody stvoření hravé a někdy docela rád pokoušim tak sem to tam pořádně oroštoval a rozhrabal a odfrčel domu, ještě jsem stačil vyjít z auta a otevřít vrata a kluci byli u mě. Tak se ptali jestli sem to tam tak hrabal já, já povidam že jo, ale že přednost jsem dával, policajt chtěl vidět občanku a techničák, když viděl že auto je napsaný na mě, tak mi povidal, že v pořádku, že si mysleli že sem to ukrad a chci jim ujet. Tak mu povidam že kdybych jim chtěl ujet tak sem jim ujel, policajt se pousmál a jeli pryč. Druhej den sem potkal kámoše kterej se mě ptal co to bylo za honičku, že koukal z okna a viděl mojí škodovku jak prolítne zatáčkou a po chvíli policejní fábie která to skoro nevybrala
03:34:19
15.06.2005
RadstaR
Ja mel nutkani ujizdet jenjednou a to kdyz jsem si jel takhle vecer, nikde nikdo jen zamnou nejakej terenni automobil .... jel jsem pred nim .. mno a tak jedem a najednou vidim v zrcadku majacky a zikam si .. hmmm videli skodovku, jdou po me ... tak jsem na to slapnul, ale najednou koukam, ze terenak i policajti zastavujou, tak jsem ubral a oddychnul si :D
00:58:20
15.06.2005
Fantozzi
no, já jsem se jednou schoval MPíkům :-) ale jel jsem předpisově +/- 10 km/h :-) To když byla z Litovle na Nasobůrky zavřená silnice tak jsem tam jel jak každej, a proti mě MP. Tak jedu dál a vidím že se otáčí, jenomže než se stačili otočit tak už jsem byl o dost dál, a zabočil jsem pře pár uliček a oni si to hasili furt po hlavní za někým, kdo jim ujel :-))
00:04:33
15.06.2005
Rooney - zrušená registrace
-> Tuxik: No to teda jo! Ten přední sloupek byl ohnuty to uhlu 90stupnu vzhledem k vozovce takze může děkovat pánu bohu!
23:18:34
14.06.2005
Johny Death
ja jsem ted taky nedavno s policajtama hral na schovku:) jedu kolem jedne hodiny rano domu a pred sebou vidim jet hodne pomalu auto. dojizdel jsem ho takovym sviznejsim tempem ale pak jsem si vsiml majaku na strese. tak jsem slapl na brzdu a ze pojedu kus od nich. Nejak jsem nemel naladu se s nima bavit a vubec jinak mi to je jedno. No oni projeli krizovatku a jeste vic spomalili ja ze tu krizovatku odbocim i kdyz jsem potreboval jet jejich smerem. Odbocil jsem zastavil o kus dal v sidlisti a sledoval tu silnici co jsem z ni odbocil. panove tam zastavili a cekali. po chvili jsem nastartoval a bez svetel jsem vyrazil sidlistem a ze na dalsi krizovatce ktera se napojuje zpet na tu cestu zase pojedu dal. to uz bylo dousek od baraku. no pakl jsem uz rozsvitil dojel na tu krizovatku a jak me panove zmercili tak okamzite vystartovali za mnou. tak jsem tomu taky plnej knedlik prijel jsem krizovatku durch a pak nekolik zatacek a sup na parkoviste pred nas barak. chvilku jsem sedel v aute a cekal jesti se obevi. asi za 15 sekun prosvisteli okolo baraku a auta si nevsimli. :) mozna ze po me fakt sli mozna ani ne ale vzhledem k tomu ze v tu dobu jsem byl asi jedine auto ktere potkali a jeste ho nemohli zastavit tak je to asi sra....lo
23:06:23
14.06.2005
Baghira
Minulej tejden. Projel jsem kolem stojících policajtů bez pásů, okamžitě vyrazili zamnou, ale nebylo kam mě odstavit, tak nepustili ani majáky a drželi se mě snad 2 metry za nárazníkem...najednou jsem dojel k frekventovaný křižovatce, kde jsem dával přednost a to byla moje spása. Několikrát jsem dělal že chci vyjet, ale jen jsem jako cuknul a že by mi to asi nevyšlo...tím jsem je uspal a pak když jsem viděl že se přiblížila kolona asi 10ti aut po hlavní, tak jsem kousek před tím prvním vyrazil a oni nestačili vyjet zamnou. Než se dostali na hlavní, tak jsem zajel do uliček a zmizel :-).
22:48:27
14.06.2005
kuko
-> Pavel Korbelář:
dobry pribeh, to by chcelo natocit3 3 3
22:47:20
14.06.2005
Garde KMD
Jednou mi nesvítilo jedno světlo, zářila jen parkovačka. Chtěli mně zastavit, ale než se rozhýbali, tak jsem přejel. Tak skočili do auta a jeli za mnou. Já jsem tankoval a švestky dělaly, že stopujou před pumpou. Aby to nevypadalo tak nápadně, tak stopli nějakého typa. To byla chvilka pro mně, takže jsem vyjel. (podotýkám, že se mi to nechtělo měnit, i když je to otázka jedné minuty). V momentě to sbalili a frčeli za mnou. Fouknul jsem to z hlavní bokem do ulice. Asi si mysleli , že vyjedu o odbočku dál, tak tam na mně O5 čekali. Jenže jsem to otočil a projel kolem nich zas po hlavní. To už jsem se tím bavil. Skočili do feldy a fičeli za mnou. To už na to šlapali, tak jsem to taky hnal. Neměli zapnuté majáky ani sirénu, takže jeli v obci nepředpisově jako já. Bych jich tímto uzemnil. Ale lepilo mi, tak jsem ujel kousek za hranice okresu, tam už na mně nemohli.Pak jsem se dozvěděl, že mně chtěli prý jen upozornit.3
22:13:56
14.06.2005
Pavel P@nkáč
-> Boss: ?
22:11:44
14.06.2005
Boss
Oč je tohle téma dojemnější, když ti stejní co si tady hodní triko jak kde prasili víc v jiným tématu o kousek vedle by podobnýho kokota co si taky chtěl pořádně zajezdit stříleli,zavřeli a brali mu papíry na fleku...
22:08:57
14.06.2005
Pavel P@nkáč
mě včera jel jsem od benzínky a v proti směru dopraváci kulili na mě kukadla že jsem věděl že bude zle tak jsem jel klidně dál kurvy se otáčeli tak jsem hodil bliknu a do mírnýho kopečka po městě jsem na to šlápnul jel jsem asi 130Km/h v zrcátku jsem je viděl jak za mnou vyjíždějí tak jsem trochu pokličkoval po městě a už jsem je nepotkal

největší honička byla když jsem asi jako 12letý jezdil na fekáloj, jedeme asi tři stroje(2x fichtl a čz175) zastavíme a najednou z lesa vyjede policejní niva ja nemůžu fíka nastartovat a kluci jsou fuč tak ho roztlačím a chytne, začnu ujíždět po louce do kopce a niva kolem mě dělá kolečka tak jsem to otočil z kopce a ujíždím dál nějaokou chvilku mě honí po polňačkách a blikaj jim majáky a z megafonu na mě řvou "řidiči zastavte" ujíždím dál a na jednou taková ostrá odbočka taková pěšinka pro chodve a ciklisty a tak tak jsem to tam říznul a za sebou slyšel jenom pískot gum a ránu........ty kokoti to narvali do sloupu já jsem se jenom ohlídnul a koukám jak se chytaj za hlavu tak jsem ukázal prostředníček a uložil fichtla a už jsem na něm rači nejezdil
21:46:50
14.06.2005
kaipan
Mně s kamarádem (on řídil) už jednou honili. Proháněli jsem se po Telči s naší "hundrtkou" (auto bez TP, značek, zadních sedaček, zadních oken, výfuku a další zbytečností...) a na jede křižovatce se za nás pověsili četníci s Feldou.... akce se vším všudy, majáček, houkačka..... jak ve filmu... Ale s ohledem na značné odlehčení našeho "speciálu" a kamarádových řidičských schpností jsme se četníkům dost vzdálili a utekli na polní cestu.... A tam ti tupci zapoměli odbočit a pořád si to hrnuli se vší tou "diskotékou" na střeše dál..... :-)
20:54:08
14.06.2005
J.TuneR
Me honili-jeste kdyz jsem mel rapida,ale nastesti to bylo v Krkonosich v serpentynach,takze jsem ujel,meli myslim felcku.
20:45:42
14.06.2005
Milošek
ja ujiždel na Honde cb400n s kamoskou na tandemu ani filcku v kombajnu:)))))no proste narez 1-2-3 na tacho 140 ve vesnici a ve zpetnym se rychlevz´dalujici filcka:))tak sem ubral(zatim na me jen blikaly dalkama:)) pak si rikam hodim to doleva kolem ctvrti beverly hills tam uz zacaly houkat:))) no a pak jsem objel zavoru a mastnacky jsem jim zamaval ale v sade jim ujizdet nema cenu-zvlast kdyz je na me napsana a mam na auto ridicak3 3
20:18:56
14.06.2005
Tasek
v Olomouci maj flojdi zakaz nahanet, ale jenom masiny....8
20:09:26
14.06.2005
Peto85
Hosi k tomuto sa nepriznava ale mna a ne jeden krat a vzdy boly bez sance napr opel 2,0i zadny nahon1 1 vs felka
19:05:07
14.06.2005
Tuxik
-> Rooney: to muze bejt rad ze prezil... 52
18:45:07
14.06.2005
Jo ! málem bych zapoměl v kolika to do toho stromu narval? Prej přet tou zatáčkou měl na tlakáči 130!
18:43:27
14.06.2005
Mno kolega rapiďák z bohumína si to drtil z chlast akce , a nevím proč nebo jak , no prostě najedno si začal myslet že ho honí benga! Tak tomu šlapal až došlapal! V jedné pravotočivé zatáčce( je to celkem vpoho zatáčka ale nějaká kurv.. tam nasypala štěrk nebo co) mu to ujelo a narval to do stroma!
Šáde na šrot a on vyváznu jen z obtiskem volantu na hrudníku. Někdy dodám foto až ho seženu. ale jinak úlet co?235
18:19:03
14.06.2005
King
Jestli se pocita i Mestska policije, pak uz jsem mel tu cest. Asi predloni, kdyz napadla prvni snehova nadilka jsem asi v pulnoci neodolal pokuseni opusteneho zasnezeneho parkoviste Kauflandu v nasem Vidlakove. Moje dovadeni zaujalo v dalce projizdejici hlidku MP, takze jsem radsi vysumel. Ovsem hosi se na rovne ulici nebezpecne blizili. Toz jsem zvolil zatackovatejsi trasu pres nocni sidliste a soude dle v zatackach podivne se zmitajici MP auti (snad Kangoo) a se zvysujicim se naskokem moji shade na letnich gumach, jsem dospel k zaveru, ze se jedna pronasledovani :) Pred barakem jsem vyskocil a zaplul do vchodu - cetnici za chvili dorazili vedle meho stroje, ale jenom civeli a k zadne akci se neodhodlali :)
To muj kolega je jinsi kabrnak. Ac podle svych slov nikdy volantem nevladnul nijak mistrovsky a jezdi vylozene z donuceni, presto si po narocnem pracovnim dni zvolil variantu ujeti prazske policejni hlidce. Mel idealni podminky - vyrachtany pick-up vs. policejni felda, lehka seroslepost, 5 dioptrii......nicmene po nekolika stech metrech to musel vzdat (udajne na tachometru peak speed 140km/h) 8 Mno, po jejich navrhu na odebrani RP, zacal vypraveni o narocnem pracovnim dnu, prepracovani, lecich na nervy........ proste za 2000Kc bez blocku a bylo :)
17:49:05
14.06.2005
Dušan
ja osobne ne,ale par korenu z ulice jo. Jezdili v malym Renaultu 5 bez dokladu a ridicaku. Jednou jeli na diskoteku a honili je benga. Zajeli do pole vyskakali z auta a utekli. ko...i
17:40:01
14.06.2005
RadstaR
Brachu. Mel 130tku. Nevim cim ho honili, ale ujel jim ... :) Nicmene uject policajtum neni problem pokud ma clovek stesti (jen se pak nesmi divit, kdyz si na nej pockaj pred barakem) :D
17:21:08
14.06.2005
kirri
jedinej kdo by mel sanci ujet je TUNER, jinak to nema cenu1
17:11:31
14.06.2005
No prostě koho už někdy v životě honili fízli?
Mě zatím ne!135
Extreme Tyres