Chodíte někdo na ryby ?

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 13.06.2005 do 13.06.2005, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
řadit dle data
15:04:39
13.06.2005
Boss
Asi 6 let sem chodil..Ke konci už mě to moc nebavilo, navíc na našem revíru to po povodních v 97roce a po tom co cukrovar přestal do vody pouštět sračky šlo pěkně do háje. Mě bavilo chytat hrouzky, a jelce a tak..když to začlo brát, tak to jelo, sotva člověk nahodil. Pak mě to ale bavit přestalo.. počítač, pak auto..není čas ani chuť :o)
Jináč jiříku ne, nemusíš chodit do kroužku jak tady někdo píše..to chodí malý děti..:o)) Dospělej jenom udělá zkoušky ze znalosti ryb a rybářskýho řádu. Nic těžkýho, za odpoledne máš naučenej řád, ryby za druhý :o) Cena je jak kde..u nás snad kolem pětikila plus nějaký hodiny odpracovat na brigádě, ze kterejch se ale může člověk vykoupit..já jsem vždycky radši zaplatil :o)) Vybavení moc drahý není..počítám ale s rybařením u řeky..na pískovnu je potřeba něco trochu jinačího a dražšího..A taky záleží, co bys byl za rybáře :o) Jestli ten, co chodí na ryby s jedním proutkem pro to, aby si tam odpočinul a něco nalákal a zdolal, a nebo takovej ten masař, co přijde s obřím báglem, rozkládacím křeslem, rádiem a pěti prutama, který potajmu nahodí současně a každou rybu co chytí mírně přišlápne, co kdyby se na tu míru co má mít natáhla že...Tak takový já nechápu, ale co už..1
13:03:53
13.06.2005
honnza
-> Jirik: neobnasi to nic ale musis byt rychlej kdyz chytas na chovnem pstruhovem rybniku :D
12:07:21
13.06.2005
Martin2705
-> Jirik: Já sem chodíval, dokonce legálně. Musíš chodit do rybářskýho kroužku, a pak udělat zkoušky. Dostaneš lístek a musíš si koupit povolenu cca. 1200,-- ale nevim tu částku jistě. No a pak už jen sedíš u vody a čekáš....
11:41:46
13.06.2005
VeTeV
-> Bagrr: mno to je prave ono za nas stacil prut po dedovi a nejaky stary hacky a slo se :-)) jezdilo se na babete a vetsinou to dopadlo blede- prvni kalby raneho mladi 3
11:39:39
13.06.2005
Bagrr
Jj, pytlačení je lepčejší pro adrenalinové sportovce:o) K tomu stačí vlasec a háček a ňáký to vnadidlo. Jeden čas jsem měl i povolenku, ale to nejni vono, když to máš povolený. A ryby jsem pouštěl, ikdyž jich nebylo moc:o( A rybaření je fakt dobrej relax. Když jsem si zřizoval lístek, tak to stálo okolo 500, teď je to prej vo moc dražší. Záleží, na jaký revíry to chceš. Prut trochu kvalitnějši okolo 1000, vlasec nevim, háčky okolo 15kč, ňáký to závaží, návnada, podběrák, sicnítno:o) nervy, a hafiko dalších věcí. Takže v dnešní době to tipuju vokolo 3-6t kč.
09:01:57
13.06.2005
VeTeV
-> Jirik: ja sem chodival - listek nikda nemel pac pytlaceni je lepsesjsi 4
Jinak je to pekna zabava - se vyspis, prectes si noviny, pokecas s vodakama, dedkama okolo a vubec je to takovej relax - rybicky samozrejmne zase pustis a tak to doporucuju - zel vybava je dnes drazsi nez za meho mladi
09:00:09
13.06.2005
Jirik - zrušená registrace
Chytlo někoho z vás rybaření ?
Co všechno obnáší zřízení rybářského lístku a věci okolo ? Díky.
Extreme Tyres