Jinak zpět k tématu, ty Bravuris 2 co jsem týden zpátky nazul, tak zatím nemám výhrad, ale odjeto zatím asi jen 500km. Sedí to, nehlučí to... víc říct nedokážu

. S prací učňů mám svý zkušenosti. Hlava z LSky jejich zásah nepřežila. Dodnes litujum že jsem si to dílo nevyfotil. Neb pozůstatek jsme nechal mistrovi jako odstašující příklad a kárací prostředek

. Ale je pravda, že na hlíny je dražší závaží. A další aspekt byl, že zimáky mi dělal soukromník v menší dílně a hlíny v Best Drive.

Mě ale normálně nedělá problém přehodit kola a vrátit bezp. vořech na tajné místo v autě - mám to tak i ve služebáku a nikdy nebyl problém. Ovšem na podzim prohlásila Dajána, že děti pojedou se mnou přehazovat kola, aby se něco přiučily. Ze začátku pomáhaly, ale pak tradičně začaly blbnout a jak jsem z nich byl nervózní, tak jsem na rituál s bezpečnostním vořechem zapomněl a tak musel chudák přečkat celou zimu před garáží :)
na předku dojíždím zimáky zn. Fulda, které už beztak nemají vzorek vhodný na zimu(165/70 R13), na zadku jsou letňáky Matador (165/80 R13) ... a rovnou jsem to jel trošku otestovat, tak dostala Agáta za uši 

za tu mam to kolo přezutý