skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Klub sráčů
-> djmaso: Jo, pěknej výhled. Jinak klidně jakýkoliv jiný CrossCaffe
-> cPetan: víš kde je mrakodrap ?
nahoře je kavárna :)
nahoře je kavárna :)
Tak mi drzte v patek palce
mimochodem kam v Plzni na kafe asi nevite co? 

dnes v Blave toľko pekných miciek
no naviac kývajúca panička na fungl novej KII

-> Nepér:
Hehe, po Matthesovi tady mám dalšího, s kym sdílim určitou podobnost.
Akorát to nízký sebevědomí bych částečně vyjmul... řikám částečně, protože ho mám trochu nabobtnalý, ale rychle splaskne. A ta prokrastinace... to je uplně jasný. 
Hehe, po Matthesovi tady mám dalšího, s kym sdílim určitou podobnost.

-> Nepér: ja myslel ze ti zase dala nekera kosem.
Kombinace frustrace, pesimismu a nízkýho sebevědomí... a prokrastinace.
-> Nepér: Co jsi zase provedl ?
Jsem frustrovanej zakomplexovanej idiot. Není náhoda, že jsem tady v klubu, achjo.
-> Nepér: Tmavé kino a chlast není ideální na první rande.
-> cPetan: Většinou první schůzka v kavárně. Piškot třeba kafe nepila, tak jsme chodili hrát šipky a pili colu.
-> palinator 04.06.13 10:05:34: už známe pravidla tak to už jen někde zorganizovat
tn.nova.cz/zpravy/.../sko laci-14-vymysleli-genialni -hru-5-divek-uz-otehotnelo -silena-pravidla.html

tn.nova.cz/zpravy/.../sko laci-14-vymysleli-genialni -hru-5-divek-uz-otehotnelo -silena-pravidla.html
-> cPetan:
Na kafe/do čajovny.
Na kafe/do čajovny.
Kino je naprd,tam si fakt na první schůzce moc nepokecáte a pochybuju, že by se hned chtěla v přítmí někde ,,mazlit"
S lahvinkou na lavičku do parku 

-> cPetan: chtělo by to zjistit co má ráda. Můžeš mít více věcí v záloze
jinak klasika kino, park, nějaké pěkné klidné vyhlídkové místo, nějaká akce v okolí co by jí mohla zajímat, nějaká dobrá restaurace...
jinak klasika kino, park, nějaké pěkné klidné vyhlídkové místo, nějaká akce v okolí co by jí mohla zajímat, nějaká dobrá restaurace...
Zdar kolegové
píšu si poslední dobou s jednou slečnou a bylo by načase jí někam pozvat, jenže se pořád nemůžu rozmysle kam... Nemáte nějaký nápady? 

"Lucky bastard" 

-> Nepér: A který třeba ???
Jinak procházel jsem náhodou starší fotky a jak jsi narážel že mám hezký kámošky tak jich mám víc než jen Andinu

Jinak procházel jsem náhodou starší fotky a jak jsi narážel že mám hezký kámošky tak jich mám víc než jen Andinu

-> Totina: Často se tu člověk dozví i takový věci, který snad ani nechtěl vědět 

Teda, tady se člověk dozví věcí 

-> Nepér: Asi to, že to byla poslední úroveň kterou mě naučily. Pak jsem se stal starším a už o mne nebyl zájem a nikdo mne nedoučil další lekce.
-> palinator: Toto opravdu ne, tak daleko jsem se ještě nikdy nedostal.
-> palinator: Toto opravdu ne, tak daleko jsem se ještě nikdy nedostal.
-> Bucin:
Tyhle hry jste nedělali?
relax.lidovky.cz/po-hroma dne-sexualni-hre-otehotnel o-v-polsku-pet-skolacek-p3 s-/zajimavosti.aspx?c=A100 602_...
Tyhle hry jste nedělali?

relax.lidovky.cz/po-hroma dne-sexualni-hre-otehotnel o-v-polsku-pet-skolacek-p3 s-/zajimavosti.aspx?c=A100 602_...
-> Bucin: No a co se stalo potom, že jsi se dal na klub sráčů?
-> palinator: víc míň to je fuk, ale neni to nikerak příjemné. A zrovna na tohle mám rozsáhlou výuku včetně praktických zkoušek. Od skupinky cirka 5ti bab a 3 z toho hodnotily praktickou část. (mě bylo asi 14-15 jim kolem 18ti) Musím uznat že se jim to povedlo.
A co se týče pobytu zde v klubu... mě se tu docela i líbí
A co se týče pobytu zde v klubu... mě se tu docela i líbí

-> Bucin:
Von si ještě stěžuje hovado jak líbá slečna.. a že prej by jí měl učit...
Seš si jistej, že nemá nalíbáno o něco víc?
Neber to jako provokaci, ber že to už může bejt jedině lepší. než tady 
Von si ještě stěžuje hovado jak líbá slečna.. a že prej by jí měl učit...

-> Majki: sak jasne ze pondelok 

-> castrol: Až příští týden, to budou mávat nejvic Ale v uterky to prý jde taky ale už ne tak moc 

-> Majki: testnem tuto teoriu 

-> Bucin: to áno presoliť a po ruke pivko aby bolo čím zapiť každý hlt a poriadne

-> dragons44: stačí bečka piva a řádně přesolit maso

-> Bucin: na grilovačku treba kúpiť teda poriadnu zásobu opiátu

-> palinator, MisakusX: Tak ono neni to nikerak příjemný když ti jazykem šimrá o mandle, pak taky vytváří podtlaky že by tě sebrala i včerejší večeři, asi ji to budu muset naučit jak se správně líbat. A oplatil bych ji to klidně jak říkáte, ale chvátala domu že se maminka bude zlobit když jde tak pozdě a tak ke mne nešla. A u ni doma by to taky nešlo, co kdyby jsme maminku vzbudily. No uvidíme zda ji ta touha vydrží do pátku to máme v plánu zase grilovat. A tam na to bude místa a času spousta. 
-> Majki: To stojí za zkoušku

-> Majki: To stojí za zkoušku

-> MisakusX:
Tady seš v Klubu sráčů, tady je všechno povolený....
U-geen odpustí :o))))
Tady seš v Klubu sráčů, tady je všechno povolený....
U-geen odpustí :o))))
Bucin: Souhlasím s Palinátorem, když už ti strká jazyk až do krku, ty bys jí mohl na oplátku ... víš co... (nechci to tu rozvádět :) )
-> Majki:
To zkusim!
-> Bucin:
A ty to taky zkus... ty víš co.. A uvidíš, co se stane.
To zkusim!

-> Bucin:
A ty to taky zkus... ty víš co.. A uvidíš, co se stane.
To mi připomíná bratrancovou teorii proč holky nejvíc mávají když se na ně zatroubi v pondělí. Podle něho kvůli tomu že neví s kým se o víkendu bavili nebo něco víc tak mávají každému 

-> palinator: To netuším od té doby jsem s ní nemluvil.
-> Athlonek: To jo nožky se ji motaly solidně.
-> Athlonek: To jo nožky se ji motaly solidně.
-> Bucin:
To už se z toho probrala?
To už se z toho probrala?
-> Nepér: Jo, pak to s člověkem zametá od jednoho kraje chodníku k druhému!
Alkohol je metla 

-> Bucin: nad ránem, ve stavu nadraném
-> Bucin: 

uff Dneska jsem zase po drlouhej době přišel domu nad ránem. Po té co jsem spitou kamarádku dovedl domu tak se po mě vrhla. Dříve mě odmítala a těď toto? Alkohol je asi mocný démon.
Má to jen drobnou chybičku, při francouzáku člověku narve jazyk skoro až do krku
Má to jen drobnou chybičku, při francouzáku člověku narve jazyk skoro až do krku

-> Majki: radsej viac ochran 

-> palinator: Co chybí ?? v podstatě nic a pokud příjde občas touha po troše dámské něhy, stačí zajít do domu rozkoše a vyjde to mnohokrát levněji, než mít utěšitelku natrvalo doma. 

-> castrol: Taky douvám, už si dám pozor

-> Majki: dufam ze ta bezdetnost este vydrzi 

-> palinator: aspoň někdo :-D
-> Majki:
Já jsem věrnej.

Já jsem věrnej.