nebaví mě to, furt......

prohledat
53 příspěvků (zobrazeno 51 až 53) od 11.06.2005 do 16.06.2005, založil/a kirri
řadit dle data
01:07:00
12.06.2005
Johny Death
... víš jak Kirri... škoda symply .....viš jak :)))
01:06:21
12.06.2005
Johny Death
dlouho tu nebyl nikdo zoufalej že už na ty škodarny sere už mi to začínalo chybet. ale viš jak to je... stejne to neprodáš, na to jseš ještě moc mladej 3 zas to bude jezdit a zase to bude super. ja mam ted prohnilou predni kapotu jak svina a nova mi leží v garazi a nemam ani čas to vymenit a přelakovat a možná to ani nestihnu do hrochace což mě upřimne se...ráčí vadit... hlavu vzhuru otevři srdce a peněženku nech to opravit nebo to oprava jede se dal :)
23:09:52
11.06.2005
kirri
......neco, porad neco rozbite a nefunkcni

ted mam auto uz 14 dni u jednoho chlapka je rozbitej karbec, zralo mi to 13litrů na 100km, mozna i vic, proste sem jel do Brna a zpet asi 60km a 1/4 nadrže byla v pr... a to se fakt neda, ale neni to jen tahle zavada, je to furt furt neco elektrika sem tam neco nesviti a nebo sviti neco navic, v motoru uz je neco zoxidovane prorezle, toz vsechno nejak me nedrží sbíhavost, geometrie, proste si to necham seridit a stejne mine se mesic a nëdrží to směr, čím to? tlumiče? budou potřeba vyměnit kotouče, pač už to neni ono, nebaví mě to tady by ani tak nešlo o peníze, ale je to porad neco, když se něco opraví, seřídí tak se to druhý roztentuje a když se to druhý dá do kupy, tak to první se zase roze**re ááááááá stále dokola pořáád dokola, tak si říkám je to tím autem, tou značkou, je škodovkář nucenej tohle podstupovt dá se říct každý den?

Někdy bych s tím seknul prodal auta a jezdil autobusem, ale tam se mě zase dělá špatně, na nový nemám a s takoivouhle ani neušetřím a ani bych ho snad neprodal, ale zase je to jen auto, ale moje první to je zase téma........

No takže taky sem tím chtěl říct, že auto tento rok už nikam nepojede za první nevím kdy bude opravený a za druhý není co ukazovat7

tak vám přeju ať vám ti vaší miláčci jezděj bez závad
Extreme Tyres