Dbáte o sebe a o své blízké ?

prohledat
109 příspěvků (zobrazeno 101 až 109) od 10.06.2005 do 20.06.2005, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
řadit dle data
14:07:59
10.06.2005
Jirik - zrušená registrace
Takže jsou tady samí nemytí nevoholení santusáci s lahváčem v levej, Startkou v pravej ruce, kostěný brejle a na hlavě placatej rybářskej klobouček, na prdeli roztržený vojenský kalhoty po dědovi z wehrmachtu.
A já nevím co ještě.
Nebo se stydíte mluvit o tom, že dbáte na hygienu a svůj zevnějšek ?
Pokud ano, tak musí platit verze dvě, děda s kloboučkem. 3
DuraQ : nebuď ústnatej, ja ? 4
14:01:15
10.06.2005
DuriQ
Labros: si si to pomylil z vajcom neee a to si ty 3
13:59:38
10.06.2005
Labros
-> Jirik: neber ho tak, on sám hlavou jebnout o stůl nemůže protože by mu vytekl bílek a žloutek... že jo Duri?? 62
13:54:56
10.06.2005
DuriQ
la de kokotek ala jiri: ked si unaveny tak si jebni hlavu o stul to ta zarucene prebere 3 alebo si daj hlavu pod umyvadlo a pusti troxu studenej fodicky 3 sa prehrievas a pises pikacoviny 3
13:50:18
10.06.2005
.....nuda nudná skurvená. Jsem z toho hnusnýho počasí už unavenej. 8
13:49:14
10.06.2005
-> DuriQ: Kokote 1 , jenom zjišťuju, jestli se tu nezahazuju s rozčepejřenejma ježatejma nemytejma usoplenejma chalánama. hehe 3
A navíc mě neznáš, ostatní, ja.
Nerad bych chytil někde na srazu nějaký breberky z trávy, který jste tam třeba vytrousili, jak říká Tuxik. 3 Muhehe.
A taky tady stojí řeč, mě nic jinýho nenapadlo a tak jsme nadhodil další téma.
Je tady v poslední době nuda jak prdel.
13:44:56
10.06.2005
DuriQ
Jirik: mam kamosa ktori ti vie zalozit kartu a mozno by ti vedel dat odbornu pomoc 3
13:40:07
10.06.2005
1) Já se sprchuju a nebo koupu každý den po příchodu odkudkoliv. Z toho sprcha 2-3x týdně v posilce. Nesnesu vlézt do postele ulepenej (v létě) a vůbec to před spaním osvěží v jakémkoliv roč. období.
2) Používám sprchový gel Radox for men a na vlasy co je po ruce, ale většinou taky ten Radox. Gel na vlasy mám Schwarzkopf for kucí.
3) Vodu po holení ? Mi ta skvělá vánoční od Toma Tailora došla, mám k ní i deodorááánt.
Nic moc levnýho, ale zase ani tak drahýho.
4) používám el. holicí strojek Braun s frézkovým zastřihovačem fousů a vlasů.
5) Hadry si nakupuju až když pociťuji, že toho mám málo, páč to co se častějš pere, tak už se mi nechce nosit. Styděl bych se za puckovatej svetr a mikinu mezi lidma.
Když už vyrazím, tak mi to vyjde na pěknejch pár peněz, kalhoty, triko, svetr / mikina, teď jsem si vlastnoručně propálil bundu, takže jsem si kupoval i new kazajku.
Trávíme pak běháním po kšeftech, abych vybral něco co je pěkné a má dobrou cenu i 3 hodiny.
6) Chodím do fitka, jezdím na kole, plavu, teď budu drajvovat na inlinech, turistika, hrady, zámky, skály....všechno možné. Nemusím míčové hry. Úplně nejraději mám sporty, které smrdí benzínem a spálenejma pneumatikama, ale ty nemají zase zdárný vliv na zdraví.
7) Kupuji a rád. Beru to jako samozřejmost a když člověk nekoupí občas kytku, tak si připadá jako idiot - tedy pokud je normální a není sobec.
8) Teď v poslední době projezdím benzínu jako sraček, protože za posledních pár tejdnů jsem neudělal krok pěšky a taky mě zlobí pravá noha na plynu.

Nejsem fiflena, ale dbám o sebe.
Všechno je hrozně drahý, brejle....atd...brrr
Tak a teď vy.
13:27:42
10.06.2005
1) Jak často týdně se koupete / sprchujete.
2) Jaké používáte mýdlo / sprch. gel.
3) Jakou používáte vodu po holení a parfůmy.
4) Máte klasický a nebo el. holicí strojek ?
5) Jak často si nakupujete hadry a kolik času ten pak strávíte běháním po krámech ?
(Bolí vás srdce, že to bude drahý, ale zase nemůžete chodit mezi lidi a do práce jako hadráci ?)
6) Chodíte cvičit, či jinak se sportovně vyžít ? (kolo, squash, tenis, fussball, apod.)
7) Kupujete své dívce květiny ? Činíte tak rádi ?
8) Za kolik projezdíte měsíčně benzínu, aby jste si mohli vozit prdel ?

To stačí, ať to není moc dlouhé.
Extreme Tyres