Automaticka korekce vulgarnich vyrazu "ON"
......... .......... .......... ................ .............!
That's all I have to say about that
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Amnestie
09:42:56
04.01.2013
04.01.2013

sep
09:20:07
04.01.2013
04.01.2013

Domajz
-> Sita 04.01.13 09:14:52: Ale on tím nic neřešil, prostě při příležitosti 20. výročí samostatné ČR a toho, že končí ve funkci vyhlásil amnestii. Žádná novinka, nějaké řešení systémového problému bych za tim neviděl...
Tím, teda neříkám, že s tou amenstií souhlasím, to né, ale serou mě kolem ní jiné věci než Horváthovci a Stojkovci na svobodě.
Tím, teda neříkám, že s tou amenstií souhlasím, to né, ale serou mě kolem ní jiné věci než Horváthovci a Stojkovci na svobodě.
09:14:52
04.01.2013
04.01.2013

Sita
domajz: blik!
at zije gesto jakozto nastroj systematickyho reseni problemu!
at zije gesto jakozto nastroj systematickyho reseni problemu!
09:05:25
04.01.2013
04.01.2013

Domajz
Pokud si někdo myslí, že amnestie je řešením přeplněnosti věznic, tak by se měl hluboce zamyslet. Amnestie je gesto, nemá nic společného se spravedlností nebo s řešením situace ve vězeňství. Že jde pouze o jakési gesto "dobré vůle", tak tím se netají ani prezident.
EDIT: Plný kriminály může amnestie řešit pouze v nějakém totalitním režimu, kdy jsou propouštění političtí vězni a u kterých se předpokládá, že se do kriminálu už nevrátí. Ne u krimináních zločinců...
EDIT: Plný kriminály může amnestie řešit pouze v nějakém totalitním režimu, kdy jsou propouštění političtí vězni a u kterých se předpokládá, že se do kriminálu už nevrátí. Ne u krimináních zločinců...
08:17:38
04.01.2013
04.01.2013

Sita
dragon_cb_cz: jestli Klause sral stav naseho soudnictvi a vezenstvi, mohl pro to neco delat. Byl u vesla dost dlouho. Neslysel jsem, ze by si na tohle nejak stezoval, naopak odmital kdysi jmenovat nejaky mlady soudce... Mel jsem ho za cloveka, ktery ma snahu resit problemy systemove a koncepcne, ale tahle amnestie je uplne mimo a on sam to vzdy rikal. Takze me osobne hodne zklamal...
Ze to podepsal i Necas me ani neudivuje, tuhle stranu uz dlouho nevolim a jedinej svetlej bod v tyhle kauze je pro mne, ze strana kterou volim se k tomu postavila rozumne (bez ohledu na Jakla): www.svobodni.cz/media/... /1650-vlada-by-mela-verejn osti-vysvetlit-duvod-prezi dentske-amnestie
Ze to podepsal i Necas me ani neudivuje, tuhle stranu uz dlouho nevolim a jedinej svetlej bod v tyhle kauze je pro mne, ze strana kterou volim se k tomu postavila rozumne (bez ohledu na Jakla): www.svobodni.cz/media/... /1650-vlada-by-mela-verejn osti-vysvetlit-duvod-prezi dentske-amnestie
08:04:11
04.01.2013
04.01.2013

Karel.
-> dragon_cb_cz: ne ono nesouvisí to, že borec si má odsedět ještě pár let a díky amnestii je venku? Aha v tom případě asi nechápu(eš) slovo amnestie. A to, že borec si může s manželkou či přítelkyní vyřídit účty i po odsezené lhůtě je pravda, ale asi sakra rozdíl, jestli si má odsedět 3 roky nebo jde po měsíci ven, kdy to v něm pořádně vře. Ale pokud se chceš chytat slovičkaření, tak na tebe kašlu a debata postrádá smysl.
01:23:06
04.01.2013
04.01.2013

m8rinek
-> dragon_cb_cz: Jo jo nejtepleji bylo v oslu... Já přistěhovalce nehážu do jednoho pytle, takže mi tahle statistika nic moc neřekne. Shodou okolností je v Norsku Svoboďák a tak mam report docela aktuální a tohle srovnat jednoduše nejde, tam se jedná naprosto o jinou mentalitu, kulturu, my se tu s těmahle živlama už babráme několik století. Asi je potřeba to nějak řešit, já bych se vrátil do pravěku, ty máš zas vizi a moderních VŠ pro mukly, ať tak nebo tak amnestie není tou správnou cestou.
Dnes jsem jel okolo našeho Rýnovickýho chládku, kde uplný beránci nestájej a nebyl na tu sebranku v šusťákovkách s igelitkou hezkej pohled...
Dnes jsem jel okolo našeho Rýnovickýho chládku, kde uplný beránci nestájej a nebyl na tu sebranku v šusťákovkách s igelitkou hezkej pohled...
01:08:34
04.01.2013
04.01.2013

dragon_cb_cz
-> m8rinek: Doporučuji výlet do Oslo... tam je komunita sakra barevnější než u nás. Mimochodem, východoevropských Romů tam mají docela požehnaně - a do toho kopici musulmanů. Přistěhovalců je v Oslo tuším přes 30%. A není to zdaleka jen Norsko, i ostatní skandinávské země (taktéž se silnou imigrací) a podobné souvislosti naznačuje výzkum skoro všude. V některých jihošvédských městech (Göteborg, Malmö) bude mimochodem počet přistěhovalců možná ještě větší než v Oslo.
00:28:17
04.01.2013
04.01.2013

djmaso
Zazaa 04.01.13 00:14:38 napsal:
sere me ze sme uz asi celemu svetu jen pro smich jak s nama ty kurvy
v cele se zlodejem propisovacek vlacej :(To jo no, to asi dost lidí.
Oni si ti nahoře nepamatují že národní zvyk je defenestrace.
sere me ze sme uz asi celemu svetu jen pro smich jak s nama ty kurvy
v cele se zlodejem propisovacek vlacej :(To jo no, to asi dost lidí.
Oni si ti nahoře nepamatují že národní zvyk je defenestrace.
00:19:58
04.01.2013
04.01.2013

haso
-> castrol:

00:19:42
04.01.2013
04.01.2013

castrol
-> Zazaa: u vas zlodej a u nas panko co nevie jednu kloudnu vetu povedat
00:14:38
04.01.2013
04.01.2013

Zazaa
ja to snad ani cele cist nebudu ...
ale sere me ze sme uz asi celemu svetu jen pro smich jak s nama ty kurvy v cele se zlodejem propisovacek vlacej :(
ale sere me ze sme uz asi celemu svetu jen pro smich jak s nama ty kurvy v cele se zlodejem propisovacek vlacej :(
00:08:50
04.01.2013
04.01.2013

m8rinek
-> dragon_cb_cz: Jenže se koukni na komunitu v Norsku a Usa a porovnej ji s tou u nás....
Nejsem rasista, jen tu tmavou máme takovou bledší...
Nejsem rasista, jen tu tmavou máme takovou bledší...
00:04:02
04.01.2013
04.01.2013

koště
-> Domajz: Z toho smrdí komusismus

23:59:44
03.01.2013
03.01.2013

dragon_cb_cz
-> m8rinek: Všimni si drobného rozdílu v tom co od vězení očekáváme já a ty. Ty chceš aby bylo takové, "aby se tam dotyčný už nechtěl vrátit", já chci aby bylo takové "aby nebyl důvod tam dotyčného vracet". Na první pohled rozdíl nepatrný, ale důsledky jsou ohromné.
Tvrdé vězení v člověku paradoxně posiluje schopnosti a zvyky, které z něj činí ideálního kandidáta na pachatele další trestné činnosti (i když pochopitelně po návratu do vězení asi netouží). Jak jsem už psal, rozhodně neplatí "čím tvrdší vězení, tím menší recidiva" - skoro to platí spíš naopak.
Opět, dva příklady za všechny - Norsko a USA. V Norsku jsou vězení z našeho pohledu vlastně docela solidní hotely - a kupodivu se do nich vrací daleko menší procento lidí, než v USA, kde je oproti našim vězením režim o dost tvrdší. Spočítej si, co se společnosti vyplatí víc.
Tvrdé vězení v člověku paradoxně posiluje schopnosti a zvyky, které z něj činí ideálního kandidáta na pachatele další trestné činnosti (i když pochopitelně po návratu do vězení asi netouží). Jak jsem už psal, rozhodně neplatí "čím tvrdší vězení, tím menší recidiva" - skoro to platí spíš naopak.
Opět, dva příklady za všechny - Norsko a USA. V Norsku jsou vězení z našeho pohledu vlastně docela solidní hotely - a kupodivu se do nich vrací daleko menší procento lidí, než v USA, kde je oproti našim vězením režim o dost tvrdší. Spočítej si, co se společnosti vyplatí víc.
23:48:56
03.01.2013
03.01.2013

j_j
vyhlásil bych amnestii i tady na virtu (hříšníkům možnost přispívat do témat) thx
23:45:05
03.01.2013
03.01.2013

m8rinek
-> dragon_cb_cz: To pozor, dle mě a nejen mě je normální se do vězení nedostat. Proč se tedy o nástupu do vězení hovoří jako o nástupu trestu, když to je tedy nástup obrany okolí. Vězení by mělo mít ten efekt, aby se tam dotyčný již vrátit nechtěl a pro nedotčené by to mělo znamenat něco co si zažít prostě nechtějí.
22:46:20
03.01.2013
03.01.2013

dragon_cb_cz
-> palinator: To je přesně to na co chci upozornit. Zákony jsou paragrafů kdy za společensky vcelku tolerované chování můžeš jít sedět plné.
Jenže tenhle konkrétní paragraf je obtížně kontrolovatelný, tak na to lidi serou. Stejný lidi co pak křičej "překročili zákon, jejich problém, patří do vězení". Kdyby najednou šlo ty stahovače důkladně kontrolovat a začaly by pršet rozsudky (třeba veřejně prospěšnějch prací), tak by se najednou ty lidi divili - "vždyť já přece nejsem žádnej grázl - já se jen chtěl kouknout na film".
A v tom je ten problém - lidí co si mysleli "vždyť já nejsem žádnej grázl" jsou věznice plný a takový lidi tam zavírat je nejlepší recept na to z nich ty grázly udělat. Takže místo snahy kamenovat každého kdo vyleze na amnestii by tahle společnost měla začít přemýšlet, koho zavírat chce a koho ne. Protože zjevně chce víc zavírat než platit daně na věznice pro zavřené. A dlouhodobě to nejde.
Jenže tenhle konkrétní paragraf je obtížně kontrolovatelný, tak na to lidi serou. Stejný lidi co pak křičej "překročili zákon, jejich problém, patří do vězení". Kdyby najednou šlo ty stahovače důkladně kontrolovat a začaly by pršet rozsudky (třeba veřejně prospěšnějch prací), tak by se najednou ty lidi divili - "vždyť já přece nejsem žádnej grázl - já se jen chtěl kouknout na film".
A v tom je ten problém - lidí co si mysleli "vždyť já nejsem žádnej grázl" jsou věznice plný a takový lidi tam zavírat je nejlepší recept na to z nich ty grázly udělat. Takže místo snahy kamenovat každého kdo vyleze na amnestii by tahle společnost měla začít přemýšlet, koho zavírat chce a koho ne. Protože zjevně chce víc zavírat než platit daně na věznice pro zavřené. A dlouhodobě to nejde.
22:43:56
03.01.2013
03.01.2013

jourin
22:42:01
03.01.2013
03.01.2013

dragon_cb_cz
-> Syny: Nebojuju za to "netrestat", jen mě sere že všichni volají po krvi ale snaha podívat se na to z víc stránek jaksi chybí.
Tresty by začaly postrádat smysl pokud by ta amnestie přicházela často a pravidelně a tudíž se na ní dalo spolehnout. To nám zatím (naštěstí) nehrozí.
Opakuji, v USA zavírají skoro na běžícím pásu a že by na tom s kriminalitou byli líp než my se fakt říct nedá. Čím víc bude ve vězení neplatičů alimentů, tím míň peněz zbyde na práci s těma se kterejma je fakt potřeba pracovat a snažit se u nich tu recidivu snížit - např. těch co kradou auta a podobně.
Tresty by začaly postrádat smysl pokud by ta amnestie přicházela často a pravidelně a tudíž se na ní dalo spolehnout. To nám zatím (naštěstí) nehrozí.
Opakuji, v USA zavírají skoro na běžícím pásu a že by na tom s kriminalitou byli líp než my se fakt říct nedá. Čím víc bude ve vězení neplatičů alimentů, tím míň peněz zbyde na práci s těma se kterejma je fakt potřeba pracovat a snažit se u nich tu recidivu snížit - např. těch co kradou auta a podobně.
22:40:12
03.01.2013
03.01.2013

palinator
-> dragon_cb_cz 03.01.13 22:18:48:
To by zavřeli 80% lidí.
To by zavřeli 80% lidí.
22:22:39
03.01.2013
03.01.2013

Syny
-> dragon_cb_cz: Takze jinymi slovy - bud grazl, krad, delej bordel, prepadej, pak se mozna nekdy dostanes do vezeni na 2 mesice a protoze dalsich X lidi ceka, tak te zase pusti a na chvili tam usadi nekoho jinyho, aby se nereklo, ze ve vezeni nebyl.
To ze sedi za banality je jejich boj, nekde ta hranice musi byt a pokud dela "banalni" zlocin, tak holt sedi za banalitu. Ale timhle stylem trochu nejaky tresty postradaj smysl... Az se te ztrati auto nebo te vyberou byt, tak si taky rekni, ze to je z pohledu kriminality jen banalni zlocin
To ze sedi za banality je jejich boj, nekde ta hranice musi byt a pokud dela "banalni" zlocin, tak holt sedi za banalitu. Ale timhle stylem trochu nejaky tresty postradaj smysl... Az se te ztrati auto nebo te vyberou byt, tak si taky rekni, ze to je z pohledu kriminality jen banalni zlocin

22:18:48
03.01.2013
03.01.2013

dragon_cb_cz
A abyste měli nějakou perspektivu na jaké trestné činy se to mimo jiné vztahuje - kdo z vás si někdy stáhnul film z torrentu nebo provozuje ne zcela legální software? Na to § 270 trestního zákona pamatuje trestem až na 2 roky - tak radši vyražte čistit disky svých PC, abyste ještě jednou nečekali na amnestii...
22:16:35
03.01.2013
03.01.2013

dragon_cb_cz
Ugh, asi koleduju o kamenovaní, ale některý hovadiny co tu čtu mě nenechávaj chladným....
-> Karel.: Borec co dostal 3.5 roku a jde ven po pěti měsících asi amnestií moc společného nemá, proč to sem taháš? A borec co si chce vyřídit účty s bejvalkou si je může stejně tak vyřídit i za rok za dva, otázka "co pak" tudíž s amnestií taky moc nesouvisí.
-> Syny: Řešit problém přeplněnosti věznic stavěním dalších v situaci kdy tam sedí lidi za banality je asi jako přilejvat čím dál víc vody do děravýho kýble. Samozřejmě, amnestie není řešení, ale v situaci kdy 5.5 tisíce odsouzených čeká na výkon trestu protože je jaksi není kam dát a jiných 5.5 tisíce pustíš, tak to z pohledu "kriminálníků na ulicích" moc změna není (5.5 ven, 5.5 dovnitř), ale pro funkčnost toho systému to má jisté pozitivní aspekty (základní podmínkou funkčnosti trestního systému je, že trest následuje co nejrychleji po provinění, tímhle se tomu trochu pomůže).
Mimochodem, není to jenom Klausovo nápad - ministerstvo spravedlnosti a vězeňská služba už o nějakou tu amnestii škemrala hezkých pár let.
-> škodec: Ty jsi mi vtipálek. Zajímal jsi se někdy o to jak soukromé věznice fungují v praxi? Asi ne, jinak bys nemohl takovou blbost napsat. Koukni se do USA. Mají zdaleka nejvyšší počet lidí za mřížema (relativně k počtu obyvatel) a kriminalitu to nijak výrazně nesnižuje. Jediné co získali je silná lobby provozovatelů a silné odbory zaměstnanců soukromých věznic, kteří úspěšně tlačí na to, aby se zavíralo stále víc a víc lidí. Výtečné...
-> m8rinek: Co se týká pozitivních efektů ozbrojené populace souhlasím, co se týká "tvrdého režimu" ve vězení tak jsi vedle jak ta jedle. Smyslem vězení má být chránit "slušnou" populaci před dopady kriminality a ideálně vězně "napravit" (pokud rezignuješ na nápravu, tak ho můžeš rovnou zastřelit, že jo). Navzdory "selskému rozumu" který říká, že vězení musí být drsné se ukazuje, že nejnižší míru recidivy mají země, kde se spíš než na to jak udělat vězňům ze života peklo zaměřují na to jak jim pomoci - ve smyslu řešení psychických problémů, doplnění vzdělání a zvýšení možností na to uplatnit se jako normálně fungující člen společnosti. Třeba Norsko.
-> tunerlada: Pokud z tebe dělají čuráka a platí tě méně než kolik si myslíš, že ti spravedlivě náleží, tak proč práci nezměníš? Pokud chceš odpovědět, že není snadné najít lepší, možná jsi na to kápnul - tvoje finanční ohodnocení asi není tak mimo jak se domníváš. Každopádně rozhodnutí zapracovat na jazyku a zkusit to za kopečkama zní podstatně konstruktivněji než zbytek tvého příspěvku.
-> Péďa17: Jasně. Krom toho že to právně není možné (mezinárodní smlouvy), tak v případě justičního omylu uděláme co? Soudce pošle květiny a omluvný dopis na hrob?
Ufff, to jsem se nasral. Taky mám o té amnestii jisté pochybnosti, ale úroveň debaty která se o ní vede je (při vší úctě ke všem přítomným) místy dost zoufalá. Chápu, že doba stojí za hovno, ale zkuste míň volat po krvi a víc přemýšlet nad tím, proč zavíráme dvakrát víc lidí než je v Evropě normální a nějak nám to pořád do ráje nepomáhá. A jestli není na čase přemýšlet o nějaké změně přístupu...
-> Karel.: Borec co dostal 3.5 roku a jde ven po pěti měsících asi amnestií moc společného nemá, proč to sem taháš? A borec co si chce vyřídit účty s bejvalkou si je může stejně tak vyřídit i za rok za dva, otázka "co pak" tudíž s amnestií taky moc nesouvisí.
-> Syny: Řešit problém přeplněnosti věznic stavěním dalších v situaci kdy tam sedí lidi za banality je asi jako přilejvat čím dál víc vody do děravýho kýble. Samozřejmě, amnestie není řešení, ale v situaci kdy 5.5 tisíce odsouzených čeká na výkon trestu protože je jaksi není kam dát a jiných 5.5 tisíce pustíš, tak to z pohledu "kriminálníků na ulicích" moc změna není (5.5 ven, 5.5 dovnitř), ale pro funkčnost toho systému to má jisté pozitivní aspekty (základní podmínkou funkčnosti trestního systému je, že trest následuje co nejrychleji po provinění, tímhle se tomu trochu pomůže).
Mimochodem, není to jenom Klausovo nápad - ministerstvo spravedlnosti a vězeňská služba už o nějakou tu amnestii škemrala hezkých pár let.
-> škodec: Ty jsi mi vtipálek. Zajímal jsi se někdy o to jak soukromé věznice fungují v praxi? Asi ne, jinak bys nemohl takovou blbost napsat. Koukni se do USA. Mají zdaleka nejvyšší počet lidí za mřížema (relativně k počtu obyvatel) a kriminalitu to nijak výrazně nesnižuje. Jediné co získali je silná lobby provozovatelů a silné odbory zaměstnanců soukromých věznic, kteří úspěšně tlačí na to, aby se zavíralo stále víc a víc lidí. Výtečné...
-> m8rinek: Co se týká pozitivních efektů ozbrojené populace souhlasím, co se týká "tvrdého režimu" ve vězení tak jsi vedle jak ta jedle. Smyslem vězení má být chránit "slušnou" populaci před dopady kriminality a ideálně vězně "napravit" (pokud rezignuješ na nápravu, tak ho můžeš rovnou zastřelit, že jo). Navzdory "selskému rozumu" který říká, že vězení musí být drsné se ukazuje, že nejnižší míru recidivy mají země, kde se spíš než na to jak udělat vězňům ze života peklo zaměřují na to jak jim pomoci - ve smyslu řešení psychických problémů, doplnění vzdělání a zvýšení možností na to uplatnit se jako normálně fungující člen společnosti. Třeba Norsko.
-> tunerlada: Pokud z tebe dělají čuráka a platí tě méně než kolik si myslíš, že ti spravedlivě náleží, tak proč práci nezměníš? Pokud chceš odpovědět, že není snadné najít lepší, možná jsi na to kápnul - tvoje finanční ohodnocení asi není tak mimo jak se domníváš. Každopádně rozhodnutí zapracovat na jazyku a zkusit to za kopečkama zní podstatně konstruktivněji než zbytek tvého příspěvku.
-> Péďa17: Jasně. Krom toho že to právně není možné (mezinárodní smlouvy), tak v případě justičního omylu uděláme co? Soudce pošle květiny a omluvný dopis na hrob?
Ufff, to jsem se nasral. Taky mám o té amnestii jisté pochybnosti, ale úroveň debaty která se o ní vede je (při vší úctě ke všem přítomným) místy dost zoufalá. Chápu, že doba stojí za hovno, ale zkuste míň volat po krvi a víc přemýšlet nad tím, proč zavíráme dvakrát víc lidí než je v Evropě normální a nějak nám to pořád do ráje nepomáhá. A jestli není na čase přemýšlet o nějaké změně přístupu...
22:14:10
03.01.2013
03.01.2013

castrol
21:53:20
03.01.2013
03.01.2013

Domajz
palinator 03.01.13 21:51:08 napsal:
→ U-Geen:
A ono strávit život v base pro nevinnýho taky neni nic moc.
Ale nevinnýho z tý basy můžeš ještě pustit, mrtvýho nevinnýho nevzkřísíš...
→ U-Geen:
Ale nevinnýho z tý basy můžeš ještě pustit, mrtvýho nevinnýho nevzkřísíš...
21:52:03
03.01.2013
03.01.2013

Domajz
U-Geen 03.01.13 21:47:16 napsal:
→ Péďa17: ok a justicni omyl?
Na justiční omyly lid nehraje, vůle lidu je jediná správná a neomylná.
→ Péďa17: ok a justicni omyl?
Na justiční omyly lid nehraje, vůle lidu je jediná správná a neomylná.

21:51:08
03.01.2013
03.01.2013

palinator
-> U-Geen:
Život není krásný...
Život není krásný...

21:47:16
03.01.2013
03.01.2013

U-Geen
-> Péďa17: ok a justicni omyl?
21:43:01
03.01.2013
03.01.2013

Péďa17
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Máš pravdu že to jsou hovadiny.udělal jsem edit.
21:34:29
03.01.2013
03.01.2013

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Péďa17: Hovadiny. Neumyslny zabiti oplatit trestem smrti jako by to byla vrazda? WTF?
21:29:31
03.01.2013
03.01.2013

Péďa17
-> castrol 03.01.13 20:53:48: přesně tak
Jinak ohledně vrahů v našich věznicích,zavedl bych trest smrti.Zabil si úmyslně tak dostaneš trest smrti.
Jinak ohledně vrahů v našich věznicích,zavedl bych trest smrti.Zabil si úmyslně tak dostaneš trest smrti.
20:58:28
03.01.2013
03.01.2013

castrol
-> šrek: o tom by sa dalo polemizovat
20:55:54
03.01.2013
03.01.2013

šrek
>-> castrol: To mě ani nesere.Neni jistý, že ona za to mohla.
20:53:48
03.01.2013
03.01.2013

castrol
akurat ma serie ze ju dostala aj ta pip D.R
20:47:18
03.01.2013
03.01.2013

tunerlada
Shadow_ 03.01.13 19:13:33 napsal:
→ Karel.: Nerozčiluj se prdne ti cévka a budeš papat
brčkem a slintat do bryndáku. Nic s tím neuděláš.

Já se s tím nezabývám hlavně že mám hoknu a dobrý prachy za to.
Jo až pojedeš příště za Petrem81 tak se stav ke mě bydlím
naproti.
pokud máš dobře placenou práci a si vní spokojený tak gratulace
moje práce stojí za h***o, dělaj ze mě č***ka, plat neodpovídá tomu co dělám a z amnestií nenadělám taky nic.. snad jen to že půjdu do sebe zapracuju na jazyku a ke konci příštího roku fuuu pryč na nějakou dobu..
→ Karel.: Nerozčiluj se prdne ti cévka a budeš papat
brčkem a slintat do bryndáku. Nic s tím neuděláš.

Jo až pojedeš příště za Petrem81 tak se stav ke mě bydlím
naproti.

20:42:03
03.01.2013
03.01.2013

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
20:24:01
03.01.2013
03.01.2013

Syny
-> Jarda: A ted tu o karkulce. I plynova pistole se slepym nabojem te muze klidne zabit. Ne nadarmo je od toho minimalni bezpecna vzdalenost metr a ja bych ani ten nezkousel. Ten tlak vzduchu co z toho jde si s kuzi a mekkejma organama poradi velice snadno. Chtel bych videt jak mu ji dava k hlave a macka to. To by se asi neposral, ale lehnul si pekne na zem - az pak mozna by se posral v bezvedomi.
20:15:04
03.01.2013
03.01.2013

Jarda - zrušená registrace
-> palinator: bohuzel ne, zapomel jsem, ze tata si poridil tenkrat plynovku a mel v 1.komore slepej naboj a kdyz nam nejakej rom chtel sezrat psa, tak tata mu prilozil pistoli k hlave a zmacknul spoust, rom se pos...

20:15:03
03.01.2013
03.01.2013

T
-> Syny: : jsem na tom stejně...
20:14:30
03.01.2013
03.01.2013

T
-> su.tech: : a už jsem v debatě a to jsem nechtěl, jen jsem chtěl říct, že si myslím, že je ten systém už tak v prdeli, že změna strany není v současné době řešení a o mém názoru na řešení se nebudu rozepisovat...jen bych ještě dodal, že jsem nikdy nevolil vzhledem k názoru, co jsem vyjádřil a taky si nikdy nestěžoval, jen mě trošku zaskočila amnestie...no zaskočila......dost, končím, ať si každý udělá názor sám, jen doufám, že se se mnou shodnete, že je opravdu pozdě, když už si prezident bez okolků pustí kamarádíčky a občané můžou jen tiše přihlížet...
20:10:18
03.01.2013
03.01.2013

je to klausova lenost, on kdyz to chtel udelat, tak mel projit pripad po pripade a osvobodil by tak 5-10%
mel by za sve rozhodnuti byt souzen za vlasti zradu
Vlastizrada podle § 91 trestního zákona je trestný čin, jehož se dopustí ten, kdo ve spojení s cizí mocí nebo s cizím činitelem spáchá trestný čin rozvracení republiky, teroru, teroristického útoku, záškodnictví nebo sabotáže.
Pachateli za něj hrozí trest odnětí svobody od dvanácti do patnácti let nebo výjimečný trest.
jen tam chybi ta cizi moc, tu on ma svoji :( :/
mel by za sve rozhodnuti byt souzen za vlasti zradu
Vlastizrada podle § 91 trestního zákona je trestný čin, jehož se dopustí ten, kdo ve spojení s cizí mocí nebo s cizím činitelem spáchá trestný čin rozvracení republiky, teroru, teroristického útoku, záškodnictví nebo sabotáže.
Pachateli za něj hrozí trest odnětí svobody od dvanácti do patnácti let nebo výjimečný trest.
jen tam chybi ta cizi moc, tu on ma svoji :( :/
20:07:29
03.01.2013
03.01.2013

palinator
-> Jarda:
Děláš si prdel?!

Děláš si prdel?!

20:07:16
03.01.2013
03.01.2013

su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> Syny: To asi kazdy normalni clovek... 

20:04:08
03.01.2013
03.01.2013

Syny
-> T: Tudle otazku si pokladam od doby co mam volebni pravo...
20:01:27
03.01.2013
03.01.2013

su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> T: Takze lepsi nikoho nevolit, k volbam nechodit anebo volit osvedcene korupcniky s pocitem, ze kdyz uz maji nakradeno hodne vic uz krast nebudou? Tohle je uprimne nevyresitelne. Ja k volbam chodim a snazim se u nich vyjadrit svuj nazor a nespokojenost. Nerikam, ze to neco vyznamne zmeni, ale je to podle me lepsi varianta nez sedet u piva kafrat ze je vsechno na picu a k volbam nejit nebo nedej boze jit a volit stejny dobytek.
19:54:27
03.01.2013
03.01.2013

T
-> Syny: : konečně to někdo řekl.....takže je tu otázka, koho vlastně volit, když je to tam jen samej dobytek....
19:54:20
03.01.2013
03.01.2013

nesouhlasim.... asi tu nebude neco v poradku, kdyz ted je venku vic policistu nez obvykle
matka v 89 chodila s palickou na maso a ja dostal od dedecka macetu, ted matka chodi do prace a ma v tasce sekerku, ja se nijak neozbrojuji, jezdim autem

matka v 89 chodila s palickou na maso a ja dostal od dedecka macetu, ted matka chodi do prace a ma v tasce sekerku, ja se nijak neozbrojuji, jezdim autem

19:52:45
03.01.2013
03.01.2013

suri
Historie se zase opakuje , i když v menším měřítku ...
19:52:01
03.01.2013
03.01.2013

Syny
-> su.tech: A to je prave to... At se tam dostane kdo chce a cuchne k prachum a moci, tak se chova uplne stejne...