Jedu si včera v večeru na koleje jako téměř každý týden a před NJ směr Olomouc se zastavím v koloně na R48 a neviděl jsem její začátek... asi 10min jsem stál jen na jednom místě a auta se štosovaly... pak se to pomalu začalo hnout a za cca 45min jsem ujel asi 3-4km a pak jsem věděl proč.... tam je křižovtka s tou rychlostkou.. je tam 50tka a v tom místě Superb na boku, Seat z rozflakaným předkem napáleným z boku a místo řidiče nebylo:(, pak projíždím kolem superba a ten měl vystříhanou střechu... a jako bombonek tři těla přikryte po plachtou.. už u toho byla i CT, takže to bude asi v nějakých regionech.... no jelo se mi pak docela ztěžka.... a nikdo pak už s těch lidí v koloně nejel nějak rychle....
A aby toho nebylo malo, tak na dalnici před obchvatem Olomouce mě stavěli policajti.... a ted jsem nevěděl jestli jsem někde přebuřil nějakou devadesatku či jinak.... ale jak jsem zastavil, tak at vytočím kola na plný rejd... šel po gumách, všechny prošel:) u jedné poznamenal, že se mi nějak divně sjíždí, ale že to ještě není tak hrozné:) a nechal mě jet:) a to si nevšiml rozbité přední mlhovky... dvojmontáže zadních světel... prostě šel jen po gumách:) tím mé zážitky už naštěstí skončily a pak jsem už jen frčel až do Brna...
motto: zkontrolujte si pneumatiky bo jsem minuly týden chytil hodiny na vodě:) (jako by to ten policajt věděl:))