skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Horst Fuchs - vzpomínka na mládí
prohledat
17 příspěvků (zobrazeno 1 až 17) od 02.03.2012 do 03.03.2012, založil/a Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
-> Pavel P..: tak to hej 

-> Peťa Klíč 02.03.12 21:39:48: myslim,ze se te prisada do oleje jmenovala PS 23.Taky me to tenkrat pobavilo 

-> Tomaso435:

-> castrol: myslim že na vrakáč je zbytečný to leštit

to mi dycky připomínalo..
"jen na dva prstíky nabereme, naneseme,pofoukááááme , a hle, skvrna je pryč.... cizinec promine
"jen na dva prstíky nabereme, naneseme,pofoukááááme , a hle, skvrna je pryč.... cizinec promine

-> Pavel P..: napatlaj to na auto ked budes predavat
inac niekto ale uz neviem kto si to tu chvalil ze to dost dobre funguje

inac niekto ale uz neviem kto si to tu chvalil ze to dost dobre funguje
No nam babicka koupila ten Choper jak v nem drtili beton a jako neni to spatny kupodivu. Da se to pouzit, ale to je tak jedina vec :D
zrovna nedávno jsem za dvacku koupil tu zázračnou leštěnku Paint protektor ale nebyla odvaha to vyzkoušet

-> Peťa Klíč: raz...dva...tři a je z betonu prášek 

-> Peťa Klíč: jj ta ich super lestenka ws patinum 

-> castrol: jo to jak přijela motostřelecká rota aby vzduchovkou střelili do naleštěnejch dveří? a nechali auto v kleci s holubama?

-> Peťa Klíč: fajnove bolo to volske oko na kapote 

tak jsem si dneska vzpomněl na Horsta
jak prodával tu sadu pastelek v televizi, jak tam přivezli to auto ale to nevadí že má díru v blatníku, vezmu pastelku a přemaluju to
nebo to aditivum do oleje, kapne se toho kapka do motoru a vydrží to tři miliony kilometrů bez známky opotřebení
jak dělali ten pokus že do jednoho auta dali tu kapku a do druhýho ne, nechali to projet a z obou aut vypustili olej a poslali je na dráhu, to auto bez tý kapky se zadřelo po dvou kolech a to s tou kapkou zázračnýho lubrikantu jezdilo týden a nic se mu nestalo
a to nemluvim o těch nožích, vysavačích a štětkách na malování

jak prodával tu sadu pastelek v televizi, jak tam přivezli to auto ale to nevadí že má díru v blatníku, vezmu pastelku a přemaluju to

nebo to aditivum do oleje, kapne se toho kapka do motoru a vydrží to tři miliony kilometrů bez známky opotřebení

a to nemluvim o těch nožích, vysavačích a štětkách na malování