Tomasson - Pozor na něj!!!

prohledat
81 příspěvků (zobrazeno 51 až 81) od 07.05.2005 do 07.06.2005, založil/a pex
řadit dle data
09:41:47
08.05.2005
dexon
Hej tak to jsem fakt ještě nežral...to co tady čtu.... jo hold když člověk napíše kokoťátské číslo účtu, tak se nemůže divit...takové lidi fakt nechápu... A pak se jdou posrat kvůli pár korunám.... Měly by se nad sebou zamyslet... 8
00:16:52
08.05.2005
Garde KMD
To za mnou přišel soused, dlouhodobý kámoš, který koupil octavii, že prej, jestli mu nepomůžu sehnat díly na předek, aby z toho měl jakože ten novější model. Kámoš je v poho, prachy fakt mají. Tak jsem do toho šel. Mám známého, který mi dává docela dobré ceny, taj jsem vše potřebné objednal. Po 14ti dnech byly díly na skladě a já volal kámošovi, že pro to pojedeme na druhý den. Ale co se nestalo, tak druhý den kámoš volá, že prej firmě nikdo nezaplatil, že nemají na výplaty a prej jestli by to nešlo vrátit. Já myslel, že někoho zabiju. Díly za 9 fíků na mně na skladě. Já octavii nemám, co s tím. Zaplaťpámbů, že známý obchodník měl možnost většinu věcí vrátit nebo prodat. Jinak bych asi ladil předek z octavie na seata. 6 Tak to totiž bývá, když někdo koupí auto skoro za čtvrt mega a pak nemá 9 fíků , ale vymýšlí nesmysly.Od té doby mně "kámoš" tak trochu přehlíží.
22:03:33
07.05.2005
kirri
-> pex: -> Tomasson: hoši, no tak už to vyřešte, nechci tady házet rozumy, ale snad by to mohlo jít nejdřív řešit soukromně, ale na jednu stranu se nedivim pexovi, páč už má těch problémů s lidma co neplatěj nevyzvedávaj zásilky dost a s cicim to určitě vyřid dělá ostudu moravákům:((((((((
tak hoši ať to dopadne
21:54:55
07.05.2005
pex
-> Tomasson: Číslo účtu sedí,tak mě řekni jak je to možný.

Že by mě peníze na účet přišly a do výpisu mě to zapoměli napsat,to snad ne3
Podle mě si to neposlal,tak to převeď a bude to vyřízený.
Nebo mě pošli výpis kterej to dokáže a nevymlouvej se jak malej kluk.

Už mě to dohadování s tebou nebaví...
21:27:33
07.05.2005
kirri
-> Aladin: 4 5

-> Tomasson: s tím výpisem když to ukážeš tomu člověku, to není problém, já bych ho ukázal, dyť zase tam nejsou hrozný indormace a múžeš je překrýt, nevím no, je to tvoje rozhodnutí
21:24:39
07.05.2005
Aladin
-> K!RR!: Proč? Však já tam mám teprve druhé za celou dobu co tu jsem
21:24:02
07.05.2005
kirri
-> Tomasson: no rodinne problemy kdyz reknes rozumnemu cloveku tak se na vic nepta a pochopi to - pocka, ale vymyslet asi neni fer
21:23:51
07.05.2005
sep
-> Tomasson: bude stačit když výpis ukážeš pexovi......pokud Ti jde o to dokázat svou verzi....
21:21:02
07.05.2005
kirri
-> Tomasson: rozumě vysvetlit, když někde píšeš pexovi, pracovni zalezitosti, me si psal rodinné problémy, já nevím možná mi do toho nic není, ale je to dovní to je všechno7
21:18:23
07.05.2005
kirri
-> Aladin: koukám, že ty ty auta v ID kartě taky měníš jako ponožky3 3 3
21:16:51
07.05.2005
Aladin
-> Tomasson: Já ti věřím- však se známe, ne?
21:16:27
07.05.2005
kirri
-> Tomasson: tak nevim proc si o tom zacal vlastne mluvit, ono pucit si fotak a dat to tam klidne zitra nebo tak neni zas az takovej problem.........
21:13:12
07.05.2005
kirri
-> Tomasson: otazka 2minut ten vypis sem hodit, nějak ti prestavam verit........
21:08:37
07.05.2005
kirri
-> Tomasson: neni problem sem dat vypis, ja ho sem klidne dam, pokud zakreješ vse nepotrebne, neni problem......... fakt, by to objasnilo a když mluviš pravdu tak by te to i ocistilo, já být na tvém místě ak neváhám ani minutu
21:03:38
07.05.2005
Samantus
-> Tomasson: ten by totiz hodne vysvetlil, takhle je to tu zase jen zbytecny tlachani
21:02:03
07.05.2005
kirri
-> Samantus: taky sem si vsim:)))
21:01:05
07.05.2005
Samantus
-> Tomasson: no ale vypis z uctu by si sem mel dat, daj se z nej takovy ty veci po kterejch je ostatnim prd vymazat, stejne jako si ted smazal puvodni prispevek:)
20:40:27
07.05.2005
Samantus
-> Tommy: chachaaaaaaa kalsika, ja sem tohle udelal jednou Tunemanovi, este ted je mi z toho blbe, nechal sem u nej udelat pro kamose na favorita polepy a on je pak nechtel no a sracky byly na moji hlavu, klasika, ale nkodnec to vzal, akorat me mrzi ze je ma v bazaru a nidko je nechce, sou takovy fialovy nechcete je nekdo?????? B003 tuneman.hyperlink.cz/baza r/bazar.htm
20:35:43
07.05.2005
Tommy
No tak podobny scenar uz jsem nekde slysel:-) Posilal jsem jednomu tad z webu sibr, takze postovne nebylo nejlevnejsi. No a prvne mi psal, ze je pracovne mimo domov, ze za dva dny si to vyzvedne. Asi po tydnu mu pisu a ze se omlouva, ale pry je pracovne na Slovensku, balik mi mezitim prisel zpatky. Domluvil jsem se s nim, ze po ceste ze Slovenska se u mne stavi a sibr si vyzvedne, no a hadejte co se stalo:-) No a pak se vymlouval na rodinne problemy atd.
20:27:45
07.05.2005
Rabbit
minno
O důvod víc ty lidi "otravovat" a chít fotky a zpáteční adresu. Přinejhoršim se můžeš sebat a dojet mu dát na prdel.
3
20:12:32
07.05.2005
minno
no ja neviem, nemôžem posúdiť situáciu, kto má pravdu atď...
keď si niekto od niekoho niečo objednáva, tak jedine vtedy, keď 100% vie, že tú vec chce a že si ju riadne prevezme. avšak na druhej strane sa môže vyskytnúť situácia, že dotyčnému niečo "príde do cesty" a balík si vyzdvihnúť nemôže. no ale v takom prípade to chce hneď sa ozvať odosielateľovi, oboznámiť ho o situácii a dohodnúť sa na ďalšom postupe. Ale to sa musí stať niečo fakt výnimočné, aby sa balík nemohol prevziať, lebo v bežných prípadoch to väčšinou ide (peniaze sa dajú požičať, chvíľka odbehnúť na poštu sa dá nájsť, splnomocniť niekoho na prevzatie sa dá tiež...)
Asi pred 2-3 rokmi som sa ocitol v situácii, že som si objednal od jedného chalana z Čiech prístrojovku s otáčkomerom (pracovníčka na pošte mi tvrdila, že nič výnimočné za dobierku z čiech platiť nebudem) no a keď balík dorazil na slovensko, prišlo mi oznámenie, že balík bude preclený (500Sk navyše) a že si ho musím prísť osobne prevziať do Žiliny (100km). No a tak som odosielateľa kontaktoval, aká sa vyskytla situácia, ospravedlnil som sa mu, že to nemôžem prevziať atď. Ale vzal to v pohode, ešte mi aj napísal, že on by to tiež neprevzal a že je to OK.
Druhý krát som si prístrojovku objednal od slováka (mala byť v dobrom stave), ale tú čo mi poslal bola s vytrhanými rohmi, dolámaná, štetcom natretá na žlto, dopackaná atď. A viac sa mi s odosielateľom spojiť nepodarilo :(
20:08:42
07.05.2005
sep
-> pex: :takže si udělal z huby prdel veřejně a přede všema.....
20:04:36
07.05.2005
pex
-> sep: Nedopadlo to nijak,CICI penize neposlal na maily nereaguje a tusim ze je tu mezi nami a ma zase jinej nick...8
20:01:18
07.05.2005
pex
-> ALL: Tak tahle zpráva mě přišla od Tommasona:

Zdravim vyděrače. než začneš opet praskat tak se nauc psat cislo sveho konta... mam tu vypis ze penize na ten ucet byly prevedeny!!! Takze ho bud napis spravne a dostanes svych usmolenych 85kc nebo si vyliž prdel...

To že se tady teď oháníš rodinejma problémama mě nazajímá,cici měl zase výmluvu že musel odjet do zahraničí a psal pod jinejma nickama.
Ale když si psal tak o žádnejch rodinejch probémech nepadlo ani slovo,jenom tady mám dvě zprávy - už to přišlo,zejtra pro to jdu a sory,zítra si to vyzvednu.

Když přišel balík zpět,tak jsem ti napsal že pokud neuhradíš poštovný budu informovat ostatní,což považuju za správný protože nechci aby ostatní dopadli jako já..
3x jsem tě takhle upomínal a k ničemu ses neměl tak si tady teď nehraj na uraženýho.
Nasranej bych tady měl bejt já,když ze mě děláš blbce.

Schválně tady napiš číslo účtu který jsem ti poslal a já ti potvrdim že bylo správně.podle mě kecáš a žádný prachy si neposlal.

Mě o těch 9 pětek nejde ale tady jde o princip.Nenechám se od každýho okrádat.Nejsem na tom finančně tak dobře,a myslim že ani nikdo tady...

Jedinej kdo mi ještě kromě tebe dluží peníze je CICI a sním si to pojedu koncem měsíce vyřídit až pojedu do Brna,adresu na něj mám...
19:42:26
07.05.2005
kuko
tak ja neviem ale PEX pisal ze z PRACOVNYCH DOVODOV
18:50:01
07.05.2005
sep
-> pex: :jak tenkrát vlastně dopadla ta věc s tím nárazníkem?
18:43:06
07.05.2005
Samantus
-> Tomasson: tvoji verzi by to opravdu chtelo, pac rikat v souvislosti s pexem o vydirani, to bych fakt chtel slyset
18:26:30
07.05.2005
Tommy
2 Tomasson: Co myslis tim vydiranim???
Nebo vis co, napis tady tvoji verzi, rad si ji prectu4
18:21:46
07.05.2005
Borin - Král tuzerů
-> Tomasson: No podle toho co tu Pex píše to nevypadá na vydírání ale na sviňárnu z tvojí strany...
17:00:12
07.05.2005
Samantus
Ze se na to nevyseres pokud nekdo neco potrebuje tak at si prijede
16:51:14
07.05.2005
kirri
zrovna do něj bych to neřekl......
Extreme Tyres