Pitbike

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 14.11.2011 do 16.11.2011, založil/a Pivodak
řadit dle data
18:36:43
16.11.2011
dakar.cz
-> Pivodak: jo,ještě jsou dobré pitbike STOMP. To jsou britské pitbiky. Pro ČR je dodává firma Tomanon,stránky teď z hlavy nevím.. Ceny jsou taky docela přijatelné,takovou kvalitu asi za ty peníze neseženeš.
18:32:55
16.11.2011
dakar.cz
-> Pivodak: jj,sohoo jsou jedny z nejkvalitnějších čín. Ale taky z nejdražších. Já,když jsem s pitbikama začínal,tak jsem měl úplně to první sohoo 125. Byly tam ještě obyčejné přední vidle,žádné updwn,motor obyčejná 125,prostě první model,co dělali. A ta dostala nejvíc naprdel ze všech mojich motorek. A ten rám je ještě teď pořád jezdí v bráchové motorce,takže už 5.sezonu. A za sezónu průměrně 20 závodů+nějaké tréningy.. Jediná vada byla,že asi dvakrát praskly horní držáky motoru a jinak bez problému. A samozřejmě už ten vývoj je taky někde jinde,dneska už ty motorky mají rám prostorový,lepší tlumiče atd.. Takže já Sohoo doporučuju..
17:31:24
16.11.2011
Pivodak
-> dakar.cz: Jak se tak koukám na Sohoo tak ta 150 racing vypadá solidně
16:50:44
16.11.2011
Pivodak
-> dakar.cz: No mám vyhlídnutou čínu je to 150ccm a cena je 20000kč
19:27:02
15.11.2011
dakar.cz
-> El_Burro: jestli máš málo peněz,tak radši našetři na nového. Skládat to ze starších dílů je blbost a ve finále tě to stejně vyjde dráž.. A stejně si nezajezdíš a jen budeš opravovat. 16tisíc za nový není tak moc a budeš to mět bez dalších investic. Mrkni na www.dirtbike.cz

www.sohoo.cz

Pak už dražší,ale celkem dobré,hlavně je vyvýjí Víťa Kuklík www.pitbike-shop.cz
upraveno 2x, naposled 15.11.2011 19:51:12
19:21:17
15.11.2011
dakar.cz
-> Pivodak: Záleží,na co to chceš. Jestli to chceš jen tak na zablbnutí doma za barákem,tak ti postačí čína. Teda,není čína,jako čína. Některé ty číny,vesměs jsou to ty nejlevnější,ti vydrží pár jízd a pak se to začne rozpadat pod rukama a většinou to skončí rozpůleným rámem. Pak jsou ty lepší číny a to už je něco jiného. Ty už si nechají líbit daleko víc,s minimální údržbou ti už něco vydrží. Ale je potřeba nějaká ta údržba,občas se nějaké šrouby povolí,občas prasknou,často praskají horní držáky motoru..ale pokud to občas zkoukneš a podotahuješ a poupravuješ,není problém. Cena takového pitbika začíná kolem 12-14 tisíc.. Co se motoru týče,tam brat jedině čtyřtaktní 125 s ležatým válcem a jeho modifikace jako 130,140,150 ccm. Je to vlastně licenčně vyráběný motor Honda Monkey. Ty motory vydrží všechno,téměř bezúdržbové. Ostatní motory,jako 250ccm a pod. v žádném případě nebrat. Jsou to hrůzy hrůz a zbytečně se s nima natrápíš a ve finále stejně praskne blok převodovky.

No a pokud chceš už něco nadupanějšího,na závody,jedničkou a přitom dostupné jsou švédské pitbike PITPRO,ale tam cena začíná kolem 60-70tisíc. Ale to doporučuju koupit,až má člověk něco naježděné a má nějaké zkušenosti.

Jinak já už 5 let jezdím na těchto strojích závodně,takže nějaké zkušenosti mám. Začínal jsem na číně zn.sohoo,která byla docela kvalitní. Pak jsem dlouho jezdil motorkách,které jsem stavěl. A poslední rok jezdím na Pitpro s motorem Pitmax 160. To už je slušně nadupané,jedno z těch ostřejších,co jde pořídit. Tak nějaké zkušenosti mám.
21:24:10
14.11.2011
El_Burro
Já ho chci už dlouho ale zatím jsme nenašetřil tolik co stojí novej tak sem si řekl že si ho poskládám sám z různých dílů co seženu levně,zatím jsem sehnal rozebranej motor 125 za 700 kč,přední vidle s brýlemi a zadní tlumič,karburátor zadní brzdu.Měl jsem domluvenej i rám ale nějak mi ho neposlal.Jinak dřív jsem na tom jezdil když to mělo tady pár lidí v okolí a je to docela hukot na zadní to jde hned a sílu to má na 125 dost je to asi tim že to váží asi 60 kg,jinak spotřeba velice příjemná tak 3 litry max když to furt kroutíš.Chce to jenom vychytat ty čínský mouchy a dát kvalitní šrouby skoro všude kde to je.Pak máš zábavu za celkem málo peněz oproti tomu kdyby sis kupoval novou krosku známé značky a to nemluvím o cenách za díly6
19:53:56
14.11.2011
Pivodak
Docela uvažuji o pořízení tohoto crazy stroje,tak se chci zeptat jestli se tu najdou takoví co s tímle mají nějaké zkušenosti.
Extreme Tyres