Mikrovlnka s grilem

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 24.10.2011 do 25.10.2011, založil/a Karel.
řadit dle data
09:15:58
25.10.2011
Karel.
-> Jirik_Tuňák: no jo jenže už ty horkovzdušky jsou cenově někde jinde,tolik do toho vrážet nechci, akorát mi prosím zjisti výkon ten by mě zajímal díky4

-> Kuladmin: tady ty věci mi jsou jasný, spíš mi jde o to jestli nemá někdo zkušenosti s nějakou značkou, jakej ten výkon, jak dlouho mu trvají křídla a takovýhle praktické věci1
16:48:51
24.10.2011
Jirik_Tuňák - zrušená registrace
Gril je na mikrovlnce, nebo el. troubě parádní věc. Člověk pak nežere věci co se dají grilovat nacucaný olejem z pánve. My teda mikrovlnu s grilem nemáme, máme ale samostatnej el. gril.

Naši mají celonerezovku s grilem, crispem na pizzu, vzadu ventilátor (funguje i jako horkovzdušná) a haldou dalších funkcí, stejně ale využívají jen jejich část, páč zbytek je na otevření návodu. Mají jí kolem 4 let, vypadá perfektně a je velmi pěkně zpracovaná, přitom to není žádná značka jako Moulinex apod. Jaká to ale je se musim doma u nich podivat, to si nepamatuju.
16:44:41
24.10.2011
Kuladmin
Ke grilu je hlavne dobry se podivat zda je u toho vubec ten ,,talir"! Na to bacha aby to nebyl jen platinko tenoucky cosi.

Jinak je to pak asi vse na jedno brdo akorad se zamer na otevirani dvirek - nevim zda ji budes mit dole nebo nahore- tam se treba nehodi otvirani smerek k sobe dolu a pak na ovladani zda je ok a ne prekombinovany xyz tlacitek a pak jde uz jen o velikost - objem a to je otazkou jak velky kurata budete grilovat 1
10:57:56
24.10.2011
Karel.
Tak mám otázku lehce mimo škodovky, ale proč ne. Chci koupit mladé k vnocům mikrovlnku s grilem,ale pořádně nevím jakou. Cenu tak do 2500kč, horkovzdušnou asi nemá smysl kupovat dle, na to bude trouba, výkon min 1000w,značka mi je asi jedno, ale libvi se mi lg, nic moc o těchto mikrovlnkách nemůžu sehnat na přečtení. Máte někdo? nějaké zkušenosti atd? díky
Extreme Tyres