skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Noví TM a Grip video
prohledat
2 příspěvků (zobrazeno 1 až 2) od 25.04.2005 do 25.04.2005, založil/a Hanz - zrušená registrace
21:40:12
25.04.2005
25.04.2005

kirri
-> Hanz: já s mejma názorama sem už asi po smrti

21:25:38
25.04.2005
25.04.2005

Hanz - zrušená registrace
Už to máte doma? a viděli jste to? Tedy teď jsem s tím doslova zabil hodinu a něco času a řeknu vám lépe to nepouštět. Nic zajímavého to neni tedy né pro nás normální (alespoň to je můj názor), neví co na tom všichni tak světobornýho viděj. A sfilmovaný je to taktéž podivně. No a vrchol všeho nemají tam ani jednu Škodofku 
Proč to vlastně píšu, celkem mě začíná pěkně sr_t, dokonce si dovedu představit lidi (a to v mém okolí nemusím chodit daleko), který u toho budou přímo slintat jaká je tahle, ... jé podívej aaaaa tahle KÁRA. No prostě je mi
z toho jak se dnes všichni honí aby měli na autě nějakou tu aerodinamickou Brzdu a dokáží za to vyhodit tisíce jenom pro to že tohle právě teď frčí a mnoucí si ruce přemýšlí kde by na tento skvost ulovil nějakou babu. Nevim asi už stárnu......

Proč to vlastně píšu, celkem mě začíná pěkně sr_t, dokonce si dovedu představit lidi (a to v mém okolí nemusím chodit daleko), který u toho budou přímo slintat jaká je tahle, ... jé podívej aaaaa tahle KÁRA. No prostě je mi
z toho jak se dnes všichni honí aby měli na autě nějakou tu aerodinamickou Brzdu a dokáží za to vyhodit tisíce jenom pro to že tohle právě teď frčí a mnoucí si ruce přemýšlí kde by na tento skvost ulovil nějakou babu. Nevim asi už stárnu......