skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Humusárny.... :o)
prohledat
60 příspěvků (zobrazeno 51 až 60) od 25.04.2005 do 26.04.2005, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
12:45:20
25.04.2005
25.04.2005

VeTeV
-> Jirik: sak to se ceni - a koukal si nekda na operaci treba slepaku? je to poucne, ale vnitrek cloveka jest velice slozity

12:43:29
25.04.2005
25.04.2005

VeTeV
-> Jirik: je ty si taky delal ve spitalu? Tak to ja taky civilkoval, ve skladu s lekama, gazou apod. a me zjisteni co se tyce patolky je ze tam byly ty nejhezci sestricky v celym spitale :-)) tam sem chodil rad na pokec, ale kdyz sem videl co delaj...
pak sem se obcas stavoval na urazovce za kamosem a skejsnul sem tam na silvestra a kolem druhy rano privezli chlapka jenz na kolejich si ustalal a vlak mu nozky fiknul...na to privezli nejakyho ukrajince jenz byl zasoben mnozstvim reznych secnych ran a ve finale chlapika, jenz mel rozsekanou ruku od psa jenze se splasil pri rachejtlich a pokousal pana...pak uz sem na to nemel a radeji jsem odesel
pak sem se obcas stavoval na urazovce za kamosem a skejsnul sem tam na silvestra a kolem druhy rano privezli chlapka jenz na kolejich si ustalal a vlak mu nozky fiknul...na to privezli nejakyho ukrajince jenz byl zasoben mnozstvim reznych secnych ran a ve finale chlapika, jenz mel rozsekanou ruku od psa jenze se splasil pri rachejtlich a pokousal pana...pak uz sem na to nemel a radeji jsem odesel

12:21:36
25.04.2005
25.04.2005

Labros
Tak se snažím vzpomenout, nebyl náhodou Jiřík jednu dobu taky mezi "mrtvýma"?? asi před 2 tejdnama
12:14:14
25.04.2005
25.04.2005

fine_ray
-> Jirik: snaha se cení!

12:04:25
25.04.2005
25.04.2005

Labros
Jo.
Takže já pořád vymýšlím, že umřel Luděk, Saky, .... no bylo jich tu víc.
Takže já pořád vymýšlím, že umřel Luděk, Saky, .... no bylo jich tu víc.12:02:39
25.04.2005
25.04.2005

Jirik - zrušená registrace
-> Labros: Je to divný, ale ty jsi byl tak roznětka, která mi tu vzpomínku v hlavě probudila. 

12:00:10
25.04.2005
25.04.2005

Hovada.
Člověk se vám tady stará o zábavu a takhle mi to holoto jedna nezvedená odplácíte ? 
Člověk se vám tady stará o zábavu a takhle mi to holoto jedna nezvedená odplácíte ? 
11:48:38
25.04.2005
25.04.2005

Labros
No já se od tohohle rozhodně distancuju
aby to nevypadalo, že nekrofyl jsem tady já 
aby to nevypadalo, že nekrofyl jsem tady já 
11:48:26
25.04.2005
25.04.2005

fine_ray
no to si děláš prdel......... ááááá fůůůůůůj

11:45:35
25.04.2005
25.04.2005

Zajímalo vás někdy soudní lékařství a podobný věci s tím související ? Já jenom jak tu Labros konstatoval, že je tu každej tejden jeden mrtvej, tak mi to přijde celkem aktuelní. 
Znáte stránky www.rotten.com ?
Tam jsem k vidění věci a smrtelné úrazy všeliké. Nejsu žádné úchyl, ale prostě mě to tak trochu zajímá. Mám kamarádku, která chce být soudní lékařkou a šouplá rozhodně není, je úplně normální. Tatík je bejvalej policajt, takže ten takovejch věcí viděl hodně a takový ty 158ky a podobný speciální služební čtrnáctideníky míval doma v šanonech.
Měli to povinně k prostudování u zatím nedořešenejch případů, občas jsem do toho nahlídnul a některý věci byly docela hnus.
Když jsme byli s klukama na civilce v nemocnici. My jsme teda makali v kuchyni, ale to je jedno. Tak jsme vždycky nejspíš ze zvědavosti chodili na čumendu k pitevně.
Tam když se vyšplhalo na boudičku od odvětrávací techniky, tak přes hranu okna bylo vidět přímo na plac. Ostatně hrana okna byla zároveň s pitevními stoly.
Vybavení bylo taky celkem zajímavý.
Pár skalpelů a čistě lékařských nástrojů, jinak výzbroj značky Narex ve všem známém modrém provedení.
Byste koukali, jak to měli vymyšlený, když šli pitvalové na oběd. Aby se jim pán nebo paní nezaklap, tak mu mezi žebírka dali takový zajímavý nerezový rozpěrky.
Docela drsný byly sklepení s chladícíma boxama, to byly jako katakomby v nějakým hradu a když tam s vozejčkama s pochybným nákladem pendlovali, tak si člověk připadal jak v nějakým filmu o Frankenštajnovi.
Párkrát jsme je viděli přímo při práci a tak jsme je vykuleně sledovali pojídajíc k snídani vídeňský párek a rohlík
. Párkrát na nás houkli, ať se jdeme podivat, když jsme tak zvědaví a takoví hrdinové, ale to nikdo z nás nešel.
Protože ten smrádek byl cejtit i ven skrz ventilaci / odvětrání.
Jsou to docela čuňata, protože jeden tam kvedlal pánovi nožičku a na hraně stolu měl položenou bagetu.
Pak tam byla jedna krásná malá mladá doktorka, ta když pitvala, tak musela stát na bedně.
Jinak to berte jako náhodnej myšlenkovej pochod a zavzpomínání na mladá ztřeštěná léta 5 let zpátky. A tak trochu reakci na Labrosovo hlášku.

Znáte stránky www.rotten.com ?
Tam jsem k vidění věci a smrtelné úrazy všeliké. Nejsu žádné úchyl, ale prostě mě to tak trochu zajímá. Mám kamarádku, která chce být soudní lékařkou a šouplá rozhodně není, je úplně normální. Tatík je bejvalej policajt, takže ten takovejch věcí viděl hodně a takový ty 158ky a podobný speciální služební čtrnáctideníky míval doma v šanonech.
Měli to povinně k prostudování u zatím nedořešenejch případů, občas jsem do toho nahlídnul a některý věci byly docela hnus.
Když jsme byli s klukama na civilce v nemocnici. My jsme teda makali v kuchyni, ale to je jedno. Tak jsme vždycky nejspíš ze zvědavosti chodili na čumendu k pitevně.

Tam když se vyšplhalo na boudičku od odvětrávací techniky, tak přes hranu okna bylo vidět přímo na plac. Ostatně hrana okna byla zároveň s pitevními stoly.
Vybavení bylo taky celkem zajímavý.
Pár skalpelů a čistě lékařských nástrojů, jinak výzbroj značky Narex ve všem známém modrém provedení.
Byste koukali, jak to měli vymyšlený, když šli pitvalové na oběd. Aby se jim pán nebo paní nezaklap, tak mu mezi žebírka dali takový zajímavý nerezový rozpěrky.
Docela drsný byly sklepení s chladícíma boxama, to byly jako katakomby v nějakým hradu a když tam s vozejčkama s pochybným nákladem pendlovali, tak si člověk připadal jak v nějakým filmu o Frankenštajnovi.
Párkrát jsme je viděli přímo při práci a tak jsme je vykuleně sledovali pojídajíc k snídani vídeňský párek a rohlík
. Párkrát na nás houkli, ať se jdeme podivat, když jsme tak zvědaví a takoví hrdinové, ale to nikdo z nás nešel.Protože ten smrádek byl cejtit i ven skrz ventilaci / odvětrání.
Jsou to docela čuňata, protože jeden tam kvedlal pánovi nožičku a na hraně stolu měl položenou bagetu.

Pak tam byla jedna krásná malá mladá doktorka, ta když pitvala, tak musela stát na bedně.

Jinak to berte jako náhodnej myšlenkovej pochod a zavzpomínání na mladá ztřeštěná léta 5 let zpátky. A tak trochu reakci na Labrosovo hlášku.