-> ZdenoR: Stavař nejsem, ale nebál bych se udělat podlahu v kuse. Jen pod soustruhem bych to radši vyhrábnul a udělal tu podlahu silnější. Nohy od soustruhu pak podložit třeba 5mm gumou a je to jistota.
S tou barvou - ať jsem viděl z levných barev cokoliv, vždycky se to loupalo. Jedině nějaká dvousložka.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Podlaha garáže
22:37:19
30.08.2011
30.08.2011

Eidy
19:39:57
30.08.2011
30.08.2011

ZdenoR
Zdravím. O co vlastně jde: Předělávám podlahu v garáži z důvodu jejího stáři a potřeby usadit soustruh. Teď jsem skončil u vytrhání starých betonových desek a zůstala podlaha podsypaná škvárou. Tedy v podstatě nový stav.
Plán je asi takový:
- Udělat kolem jámy kovový rám pro desky a bednění kuli novému betonu.
- Položit na celou podlahu armovací rošt a zalít cca 15cm betonu.
Pod soustruhem v podstatě to samé rošt a 15cm betonu jen oddělené od zbytku podlahy spárou.
- Celá podlaha ještě přijde natřít barvou, proti vylitému oleji a jiným nehodám.
Otázkou je:
1 Bude to pod soustruh stačit? Jde o TOS 27 (tuším) prac. průměr 270mm délka cca 2m
2 Co si myslíte o tom udělat celou plochu garáže v kuse. Má 4.1 na 5.7m. Podle mě to nepraskne.
3 Jakou by jste doporučili barvu?
Plán je asi takový:
- Udělat kolem jámy kovový rám pro desky a bednění kuli novému betonu.
- Položit na celou podlahu armovací rošt a zalít cca 15cm betonu.
Pod soustruhem v podstatě to samé rošt a 15cm betonu jen oddělené od zbytku podlahy spárou.
- Celá podlaha ještě přijde natřít barvou, proti vylitému oleji a jiným nehodám.
Otázkou je:
1 Bude to pod soustruh stačit? Jde o TOS 27 (tuším) prac. průměr 270mm délka cca 2m
2 Co si myslíte o tom udělat celou plochu garáže v kuse. Má 4.1 na 5.7m. Podle mě to nepraskne.
3 Jakou by jste doporučili barvu?