Heleď, ty kdy se mrkneš k sobě na tech. strom tak se ti ukáže v takovýhle podobě jako je v tom odkazu?

Akorát počítej, že ze začátku se s tím tankem natrápíš, i když tak je to s každým stock tankem, ale u tohohle je to snad nejhorší
 Akorát počítej, že ze začátku se s tím tankem natrápíš, i když tak je to s každým stock tankem, ale u tohohle je to snad nejhorší 

KV bude asi prvni tank, kterej si necham. Akorat jeho 100% posadku dam do KV 3 a vyskolim si v nem novou... Hlavne uz bych chtel IS 3, peklostroj a pekne vypada
 KV bude asi prvni tank, kterej si necham. Akorat jeho 100% posadku dam do KV 3 a vyskolim si v nem novou... Hlavne uz bych chtel IS 3, peklostroj a pekne vypada 

S PIV se mi dokonce povedl Válečník
 S PIV se mi dokonce povedl Válečník  Počtu výstřelů si nevšímejte, byla to Prochorovka, tak jsem to zkoušel z dálky
 Počtu výstřelů si nevšímejte, byla to Prochorovka, tak jsem to zkoušel z dálky 

Horsi to je kdyz je proti me tier 8, ale kupodivu sem sundal löve... Jezdim 107mm, jinej kanon nema vyznam.
 Horsi to je kdyz je proti me tier 8, ale kupodivu sem sundal löve... Jezdim 107mm, jinej kanon nema vyznam.
 Mrknu jestli nemám screen, kde jsem ustál přes 40 ran do KV
 Mrknu jestli nemám screen, kde jsem ustál přes 40 ran do KV 

Kazdyho koho sem potkal sem sejmul. KV top tank na mape samozrejme.
 Kazdyho koho sem potkal sem sejmul. KV top tank na mape samozrejme.

Uz to je lepsi pojezdeni.
 Uz to je lepsi pojezdeni.

A je s nima zábava, když jsou TOP na mapě
 A je s nima zábava, když jsou TOP na mapě 

(nepocitam zasahy artynou).
 (nepocitam zasahy artynou).

borec... už abych měl taky T50ˇ2 mám zatím tu 1čku
  borec... už abych měl taky T50ˇ2 mám zatím tu 1čku

Jednoho sem sejmul kdyz sem vyjel zpoza rohu. Druhej na me vykouknul a hned ji dostal. Tretiho sem nestih, pac me ostatni asi tak 30 ranama udolali
 Jednoho sem sejmul kdyz sem vyjel zpoza rohu. Druhej na me vykouknul a hned ji dostal. Tretiho sem nestih, pac me ostatni asi tak 30 ranama udolali  To nabijeni je fakt hrozny.
 To nabijeni je fakt hrozny.

už asi 880 bitev
  už asi 880 bitev  
  a s-51 s 207dělem 100% posádkou je něco užasnýho
 a s-51 s 207dělem 100% posádkou je něco užasnýho  docela rád bych kv3 a dál ale na to prostě nejdou keshe
 docela rád bych kv3 a dál ale na to prostě nejdou keshe  
  to si ješte jedu T25 AT na T28
 to si ješte jedu T25 AT na T28 

Né, to ber s nadhledem, prostě to uděluje dmg cikcak, nikdy prostě nevíš
 Né, to ber s nadhledem, prostě to uděluje dmg cikcak, nikdy prostě nevíš  Ale zažil jsem borce, co dal popelnicí ránu za 1.100 do Tigra
 Ale zažil jsem borce, co dal popelnicí ránu za 1.100 do Tigra  Průměr by měl bejt kolem těch 800, ale je to prostě o náhodě. Není ani vyjímkou Tiger na jednu ránu (do munice třeba), takže to dělo jako takový není špatný, pokud přijdeš na to, jak s ním hrát
 Průměr by měl bejt kolem těch 800, ale je to prostě o náhodě. Není ani vyjímkou Tiger na jednu ránu (do munice třeba), takže to dělo jako takový není špatný, pokud přijdeš na to, jak s ním hrát