Jinak na IS3 jsem vyměnil dělo 122 za druhý dělo 122, který je krapet rychlejší. Přecvičil posádku na 91%, nahodil ventilačku a nabíják z KT a z reloadu 15,8s, mám 10,8s
Potěší, před tím to bylo jak u artyny 

Potěší, před tím to bylo jak u artyny 

Taky o nich uvažuju až vyeXPim IS-4 a doeXPim E-75 

Reload 15,82 sekund
Ale už je přeškoleno a je to necelých 15. První co budu eXPit, bude dělo BL-9, což je 44.000 XP. Kámoš už má IS-7, tak jsem se nejdřív radši ujistil, že jde dělo bez věže a podvozku.. No jsem na to zvědavej. Budou to asi dlouhé chvíle nervů 

To nedam nikdy :(

Akce je holt akce no 

Těžko říct, kdy to bude, ale dřív jak za měsíc, měsíc a půl to nebude 

S IS se vydělávalo, ale ne toliko jako s KV a PIV. Muselo se zadařit. S KV jsem většinou top tank a málo kdy jsem proti 8 a 9 tierům..

Mám na to schovaný už rádio i lepší motor, tak budu hned expit buď první pásy, nebo věž.. Teď jezdim střídavě KV a PzIV, abych na to vůbec vydělal.
Po dlouhý době docela nezvyk...

Třeba takový VK3601H má 41,8 t a zvažujou, že ho z medium přehodí na heavy..

A ta to předpokládám projede.. Ale ještě jsem ji tam nepotkal..

Číňan jako medko, kterej má 39,8 tun tama neprojede, ale jestli to je opravdu nastavený podle tun, to ti nepotvrdim. Ale předpokládám, že kolem těch 40 tun se láme hranice medium/heavy.

Přiznám se, že z téhle strany už nejezdím jinam. Z druhé strany většinou jezdím na cap jejich báze..

No co, stačí mody nahrát jen jednou a pak jen přejmenovat složku s číslem patche