Se scoutem hodně slušný!Takovej scout v týmu rozhoduje bitvu

Se scoutem hodně slušný!

hezky

Když takhle v uličce narazim na připravenou artynu, tak je to fakt na hovno, když nemám full HP
Když je spotnutá, tak to radši objedu jinudy, než vyčkávat, co udělá 

Asi nechápu :D Celý sem to xkrát odinstaloval, zbytek smazal, vysypal z koše, stáhnul z nova a naistaloval. Čim a jak bych měl vyčistit registry? Antivirem?

A dík Matthes 

Předtím, ale hru odinstalovat a smazat vše, co po ní zůstane, čili složku a já radši promazávám i registry pomocí CCleaner. V tomhle případě to ale není nutné. Takže jen odinstalovat a smazat zbylou složku v Program Files..

celý se mi to nějak po*ebalo... všude místo nápisů apod mám jen bílý obdélníčky, když se mi načítá mapa tak místo jmen mám bílý obdélníčky
když se hra načte, tak mám dva velký bílý obdélníky, jeden vlevo, druhej v pravo
Co s tim? Komplet odinstalovat, stáhnout a naistalovat znova?

Ale setrim radsi na IS4.
každýmu vyhovuje něco jinýho...

Jak si na tom s IS4? Už čistě expíš nebo máš ještě něco k expení na IS3? Já, co jsem nasadil BL9, jsem docela spokojen. Penetruje to jedna báseň, zatím... 

No dle mě jen tak PÚ opět nezlevní.. Dle mého na tom mají největší vejvary a pokud to zlevní, tak lidi, co je běžně kupujou za plné, tak za zlevněné nakoupí na rok dopředu a tím se WG docela okrade
Já mám ještě něco přes měsíc, tak to budu řešit až potom. Nicméně, budu mít před státnicema, tak to nejspíš prodlužovat nebudu, páč bez PÚ se to už nedá na vysokejch tierech hrát a aspoň se budu "víc" učit