skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vysílačka
-> Vojtisek: škoda jen, že sem se vysral asi na 10 lidí v okolí chrudimi, jelikož sem zrovna bouchal delší spoje... pak šli už spát. no a náchodský kolečko bylo taky tentokrát ticho...
kdybych tohle všechno vyzobal. nechalo by se přivíst myslim si že až 130spojů...
kdybych tohle všechno vyzobal. nechalo by se přivíst myslim si že až 130spojů...
-> Tomaso435: pěkné
-> Tomaso435: tak zítra, až bude světlo

-> Vojtisek: no rozhodně lepší než to mít takhle ohnutý dole. ta krabička udrží víc, to očko je zapájení a tim je to naladěný. ja to zato chytal jen jednou.. jinak vždy když pouštím dolu a sem nahoře tak timhle
-> Tomaso435: to jde? nevadí to ničemu, jo?
-> Vojtisek: chytit to za cívku a smyčku volně pustit dolu....
-> Stepan FUN: ... luisino údolí... to mi připomělo moji rally kdy sem tam v unoru projížděl autem... bylo mi řečeno že tam se jezdí max na lyžích a ono jo jenže ja to nevěděl a tak sem to vzal zdobnicí do deštnýho :-D :-D
tak ceny piva sou tam tak nějak podobně normální. to dešný je takovej velkej extrém kde je hovno hnusně a draho :-D
tak ceny piva sou tam tak nějak podobně normální. to dešný je takovej velkej extrém kde je hovno hnusně a draho :-D
-> Tomaso435: Těmahle povoleníma nedisponuju, takže na Velkou Deštnou jsem šel z Luisiina údolí pěšky...
Kdybych věděl, že tam jsi, tak jsem se asi stavil. Jeli jsme kolem 6tý skoro okolo...
No počasí stálo úplně za 3 věci... A neplánoval jsem to já, ani jsem nevybíral termín. Bylo to domluvený někdy od začátku prázdnin...
EDIT: Plánovat to já, tak si určitě nevyberu hotel 500m od "civilizace", kde maj plzeň za 45kč...
Kdybych věděl, že tam jsi, tak jsem se asi stavil. Jeli jsme kolem 6tý skoro okolo...
No počasí stálo úplně za 3 věci... A neplánoval jsem to já, ani jsem nevybíral termín. Bylo to domluvený někdy od začátku prázdnin...
EDIT: Plánovat to já, tak si určitě nevyberu hotel 500m od "civilizace", kde maj plzeň za 45kč...
-> Stepan FUN: já mám povolení.. až na velkou deštnou takže autem není problém :)
no tak to sis vybral super dny a dovolenou, kámoš co tam má penzion tak to zavřel a jel domu pač se nedalo nic v tom počasí... mě překvapilo že na vrcholu bylo lip než pod ním.. :-D
ses měl stavit na kus řeči :-D
no tak to sis vybral super dny a dovolenou, kámoš co tam má penzion tak to zavřel a jel domu pač se nedalo nic v tom počasí... mě překvapilo že na vrcholu bylo lip než pod ním.. :-D
ses měl stavit na kus řeči :-D
-> Tomaso435: Byl jsem tam ve čtvrtek. Ale auto jsem nechával na křižovatce dole, protože jsem si do zákazu vjezdu netroufnul. A z těch výhledů jsem měl úplný ho..., bo byla mlha, že jsem neviděl pořádně ani na 100m. :-/
Jinak jsem byl od středy do dnešního rána o pár km dál (v Deštným) na hotelu...
Jinak jsem byl od středy do dnešního rána o pár km dál (v Deštným) na hotelu...
-> Stepan FUN: Náhodou jo :) mě se tam líbí... prujezd až na horu autem, přípojka, hospoda, hajzly, a i docela dobrej dosah :) krom toho super výhled....
-> Tomaso435: Hele není to na Masarykově chatě???
docela nebyla chvíle kdybych dal za 8hodin majk z ruky... pizzy na reproduktoru si nevšímejte
Na závěr mě překvapilo spojení na 221KM na Kleť a to jen z auta z magnetky s reportem 47 :) a následné držení reportu 59 do žandova při sjíždění z kopce dolů.... prostě parádní den :)
celkem sem přivez asi 108spojení... bylo by o cca 10 víc, ale vyprdnul sem se na pár lidí v okolí chrudimi což by dalo po 65km, jelikož byly duležitější spoje...
Mapka později ;)

Na závěr mě překvapilo spojení na 221KM na Kleť a to jen z auta z magnetky s reportem 47 :) a následné držení reportu 59 do žandova při sjíždění z kopce dolů.... prostě parádní den :)
celkem sem přivez asi 108spojení... bylo by o cca 10 víc, ale vyprdnul sem se na pár lidí v okolí chrudimi což by dalo po 65km, jelikož byly duležitější spoje...
Mapka později ;)
venku 2,5°C připojení na 220V přišlo vhod :) vevnitř stabilně 25°C
dojezd na místo, počasí lepší než o 500m níž, za celej den co všude pršelo tam ani kapka... parádní...
zabaleno naloženo.. hurá nakopec... po cestě prší , leje a chčije tak že se mi chce se vracet domu...
-> Vojtisek: ja sem něco slyšel a dost je to nasralo..... takže nevim jestli tam budeš vítanej :-D
stožár zpevněn máme rovných 10m. :-D
anteny upravená jde skladat rychleji, vysílačka OK usazená na místě a patku zejtra svaříme .... třes se soboto ! :-D
anteny upravená jde skladat rychleji, vysílačka OK usazená na místě a patku zejtra svaříme .... třes se soboto ! :-D
-> OndraKrupi: přesně tak :-D a ještě mam virtí tričko :-D
-> Tomaso435: konečně máš po pohofestu další triko na umývání podlahy co? 

-> Vojtisek:
-> john simple:
bych to rači nechal pochcípat, než abych vstúpil
Jojo vstúpil:) aspon budu lepe dohledatelnej při DéiXech:)

-> john simple:

-> Tomaso435:
ty si vstúpil ?
ty si vstúpil ?
-> Fén: nejmenší břicho

-> Tomaso435 25.08.13 19:37:22: A ty seš kterej? :o)
no a asi 15 minut před odjezdem se hold stalo... Charlie Lima-81 :o)
... oslava ve stylu hippies (nebo jak se to píše) :-D .. ale ta Kassička je stejně kus 

-> Fén: nooo ono se zjistilo že ten mrazák byl celej den zaplej asi na - 50... protože to má fci rychlo mražení.... takže tolik onen problém :-D :-D
-> Tomaso435: To se pak nediv. :o) Bych zkusil uhádnout i složení toho. Voda, potravinářský líh a ovocná tresť.
jo a slováky prej nepouštíme
jinak opět vynikající lidi, sranda.. no prostě no cement :)

jinak opět vynikající lidi, sranda.. no prostě no cement :)
-> Fén: jo :-D
-> dragon_cb_cz: tak já nepiju toto pijou ostatní.. takže se to neobešlo bez daru pro klub... každá z nich dostala inventární číslo :D
jinak dneska dorazila další posádka ze slovenska. velice použitelný materiál
-> dragon_cb_cz: tak já nepiju toto pijou ostatní.. takže se to neobešlo bez daru pro klub... každá z nich dostala inventární číslo :D
jinak dneska dorazila další posádka ze slovenska. velice použitelný materiál

-> Tomaso435: No jo, ošizená pálenka... kdybys kupoval pořádný zboží, podobný problémy nemáš 

-> Tomaso435: Nemělo to jenom 38 %?
-> Gryzly: :-D a hruškový
-> Tomaso435: Švestkový nanuky?
-> castrol: to sme si mysleli taky :-D tohle je fotka po pul hodince venku :-D
-> Tomaso435: alkohol predsa nezamrza 

.... hups, ten mrazák funguje víc než kdo čekal :-D :-D obsah lahví by šel sekat jak tureckej med :-D
-> castrol: né ale zejtra navrhnu pozvání na sbírku motejlů :))))
-> Tomaso435 22.08.13 21:33:54: a uz si jej ukazal zbierku vysielaciek
?

a samozřejmě je nutno připít :-D ... né jednou :-D :-D
timto děkuji za prolazení kablů, napájení kostry a přeměření všeho co přeměřit jde :)
Aspoň už vím, proč mi to a to nešlo podle představ :)
timto děkuji za prolazení kablů, napájení kostry a přeměření všeho co přeměřit jde :)
Aspoň už vím, proč mi to a to nešlo podle představ :)
a takto lidé praštění antenou stavý stan.. nikdo netuší jak na to. bylo nas osm :-D
atmosfera výborná :)
nejlepší sou plzeňacííííí co jdou stavět tuten stan :-D
nejlepší sou plzeňacííííí co jdou stavět tuten stan :-D