skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vysílačka
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: safepower.cz/product/323e
89ec-7594-41a6-8db6-b10c7f
387d5b.aspx tohle to je, akorat za ctvrtinovou cenu a byla jeta no... Ale nechapu jak muze stat 4000. Sem se dival dovnitr a celkove zpracovani je takovy pochybny 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: co je to za značku ?:)
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: No snad pojede v aute dobre. Neni nova ale jeta... Ted ji mam v pokoji na zemi (vedle pneumatik a disku :-D) a napajim ji z PC.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jasný jasný,, špagety,, doufám že i se sejrem :D
tak potom poreferuj jak to funguje jak ses spokojenej:)
až příjdu k penězum tak něco seženu taky :)
tak potom poreferuj jak to funguje jak ses spokojenej:)
až příjdu k penězum tak něco seženu taky :)
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Spagety... Ja jim nic nerikal, pac nemam antenu a nechci vysilat s tim dratem abych neskurvil vysilac 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak už sis pokecal jo? a co si teda dali nakonec k obědu?

Tak uz mam nejakej krumpl na vysilani a i ten merak na ladeni anteny. Jen antenu zatim ne. Dneska jsem chytil na kus dratu nejaky chlapy jak se dohadovali co si daj k obedu...
Ovsem otazka. Je rozumny pouzivat jednu antenu jak pro radio tak pro vysilacku? Prej to je mozny, ale jsou s tim nejaky komplikace? Popripade jak udelat rozbocku na antenu? Muzu pro rozbocku uzit jakykoli konektory na koaxial? Nebo vyhradne ty uhf PL 6mm? Teoreticky je to jedno ne?
Ovsem otazka. Je rozumny pouzivat jednu antenu jak pro radio tak pro vysilacku? Prej to je mozny, ale jsou s tim nejaky komplikace? Popripade jak udelat rozbocku na antenu? Muzu pro rozbocku uzit jakykoli konektory na koaxial? Nebo vyhradne ty uhf PL 6mm? Teoreticky je to jedno ne?
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Tojo, ale neni to ono proste.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: takže to nejní koupím zapojim jezdim vysílám :D :D
-> myschaak AZNP K.Hora: tuhle jsem měl taky-dělal jsem si na ní kabel do auta,zapojím červenej na plus,černej na kostru,prásk a vypálíno,televizák,co ji dával do kupy říkal,že Korejci to zapojujou jak je napadne
,doufám,že to neplatí i u jejich aut

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Jasny, ono prej se taky prd stane, ale cim lip to naladis, tim lepsi je signal.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: teoreticky kolega z práce třeba měnil dvě antény, jednu malou aby se vešel do garážea když jel dál našrouboval tam asi metr a pul dlouho.... když se to mění tak to znamená taky nastavit?
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Je na to merak, psw meter, bud koupit nebo staci ho pujcit, nebo nekam zajet kdo ho ma. Jen nastavis a je to nafurt hotovy.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: aha,,,tak to zkusim něco zjistit co a jak.....
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: No to se prej nejak musi ta antena nastavit. Pokud sem to dobre pochopil jde o to, aby se vsechen vysilanej vykon vyzaril antenou a neodrazelo se ti to zpatky do vysilacky, prej ji to dokaze skurvit.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jak myslíš nastavení ? ted to pročítám a nikde nic o nastavení není.. :))))
nojo za tech třinácet to ¨bylo dobrý,, ale kdoví jak by tak krátná anténka fungovala.... věčinou co vidívám tam tam maj anténu takovou že to vypadá jak autíčko na ovládání :D
nojo za tech třinácet to ¨bylo dobrý,, ale kdoví jak by tak krátná anténka fungovala.... věčinou co vidívám tam tam maj anténu takovou že to vypadá jak autíčko na ovládání :D
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Nojo, za tech 1300 s antenkou by to bylo lepsi
Akorat nevim co to nastaveni anteny...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo aha.... já nevim no,,,, nový je nový,,,, aspon ta záruka tam je.....
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Ma, ale s delsi antenou a za 1800, to za to nedam, to uz radsi neco lepsiho a jetyho...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: má tu samou v nabídce znovu myslim, ale mě došly peníze
takže se odkládá na neurčito :D

-> Tomaso435_Žák 3.Bé 20.01.10 19:46:48: Skoda ze jsem ji nevzal, ted tam nic moc hodnotnyho neni :( Drahy (lepsi?)
-> petr s: měl jsem jí danou v autě normálně napájenou z auta....takže něco okolo 12V,asi k ní byl i podstavec s nabíječkou,má zespodu kontakty na nabíjení ale to už se ke mě nedostalo....ale v autě makala....pak mám ještě klasickou autovou C-mobile
-> myschaak AZNP K.Hora: To je na 220v
tak dneska jsem náhodou našel svojí první...ručku...9ks tužkovek nebo
-> Matthes, záškodník z TechWebu: OK, tiez nad tym uvazujem :)
-> afro100: Tak to me netrapi to uvazani...
Nevim no, jestli to ma cenu kupovat, este promyslim 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: na shade som to mal normalne vzadu na kapote, ale je pravda ze pri kontrole som za to fasol napomenutie
ono dlhsia antena ako 120cm musi byt uviazana aj na druhom konci no :)

-> afro100: Zatim to kupovat nebudu
Uvidime... Zas abych tu antenu dal vepredu na blatnik a pritahnul ji jak na tech vojenskejch autach na zadni blatnik 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ve městě na to zapomen a ještě v praze
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tu mas skoro meter a pol prut www.aukro.cz/item89107747
2_set_cb_vysilacka_tti_tcb
_660_sirio_ml_145.html
-> petr s: 10km 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Co by jsi chtěl na takovou tyčku?
-> petr s: To zas neni moc 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 4-5 km
-> David29: Jakej to ma dosah s tou magnetkou 60cm?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :

-> David29 20.01.10 19:59:45: mobilní síť to nevim, ale primitivní určitě 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Kup, můžem pak kecat spolu
Ještě si musim koupit akorát magnet, a od kámoše dostanu anténu..

Ještě si musim koupit akorát magnet, a od kámoše dostanu anténu..
Ze bych si to taky koupil?
Kecat s kamionakama...

-> myschaak AZNP K.Hora: jj, tiez ju planujem, posledna uz je v kremikovym nebi asi ... nevhodne umiestnenie, polial som ju sodovkou 

-> afro100: Já taky ne-)
-> David29: jo no, ja tomu zas az tak moc nerozumim 

-> afro100: jj,to je hlavní důvod proč jsem to pořídil...
-> afro100: Používaj Matru, což je defacto primitivní mobilní sít
-> afro100: Skoda 
-> petr s: Skoda
-> David29: Skoda

-> petr s: Skoda

-> David29: Skoda

-> Matthes, záškodník z TechWebu: myslim ze ne, mozes ich ale napraskat (zalovat sa nesmie ale hlasit sa to musi
) kde stoja, meraju a tak 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ne policie to nemá
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ne. Ty nejsou na analogu
Hele kdo se v tom vyznate... da se s tim treba kecat s policajtama? 

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Ted sem na ni koukal