Bezdomovci v garáži

prohledat
17 příspěvků (zobrazeno 1 až 17) od 08.07.2011 do 23.07.2011, založil/a Vojtisek
řadit dle data
00:31:09
23.07.2011
Sp4rc0
-> palinator: -> Vojtisek: plechový podpálený vrata..3 3 3
13:48:14
08.07.2011
suri
to sú starosti , mne stačí že tu býva otcov brat ktorý bezdomovec nie je , a tvoje problémy by som chcel mať
13:45:56
08.07.2011
Vojtisek
-> palinator: já taky3
13:39:24
08.07.2011
palinator
-> Vojtisek 08.07.11 13:28:38:

9 Chtěl bych vidět podpálený vrata.3
13:35:36
08.07.2011
Stepix
-> Vojtisek: další důvod proč udávat. Vyhrožování smrtí a poškozením majetku. Já jsem slušný občan, odvádím daně, pracuji a jsem společnosti prospěšný. A tento lidský odpad mne bude utlačovat? Zákone jednej a fofrem... takhle to musíš podat :-P navíc za tohle by ho odvezli aj na zachytku, neb evidentně hrozila ujma na zdravi jinych lidi :-D

a otázka nezní, zda-li jsou problémoví... problémovými se mohou časem stát.... otázka zní, zda-li chceš jejich přítomnost v dané lokalitě.

upraveno 1x, naposled 08.07.2011 13:36:57
13:28:38
08.07.2011
Vojtisek
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak problemový chováním nejsou, ale teď nám často padá hlavní jistič, což nepadal, ani když soused vyvařoval manželce Fiestu. Jinak včera když jsem na autě dělal ventily, tak řev, řev řev a když jeden exot šel kolem mé garáže, tak mi vyhrožoval smrtí a podpálením vrat, což mně trochu šokovalo, ale co si vemete od opilce...
13:16:32
08.07.2011
ZdeněkH - zrušená registrace
-> Stepix: Tak to se ti nedivím
13:14:28
08.07.2011
Stepix
-> ZdeněkH: já taky ne, ale mám smysl pro spravedlnost a myslim si že jsem hodně tolerantní. Nechal jsem je tam dokud mi nezačali chodit kadit za garáž (mám ji na kraji řady) a dovedeš si představit ten speciální odér když svítilo sluníčko. Takže jsem je nechal vypakovat :-) každý svého štěstí strůjce, kdyby chodili za jinou garáž, nebo k potoku, tak by mi tam nevadili....
12:47:12
08.07.2011
ZdeněkH - zrušená registrace
-> Stepix: Tebe bych nechtěl za souseda 3
12:42:14
08.07.2011
Stepix
-> Vojtisek: nedávno jsem řešil podobný problém. Sice to byly garáže bez elektriky ale to snad neva. V první řadě jsem si zjistil přes katastrální mapu majitele, u mě to bylo město a tam jsem začal pátrat po zodpovědné osobě až jsem se dostal k bytovýmu družstvu... všechny maily jsem posílal v kopiích na magistrát (pokud by byl majitelem někdo jinej tak ještě majiteli), městskou policii a správci.

Stěžoval jsem si na neoprávněný zábor (to ty asi nemůžeš), dál na zakládání černých skládek, dušoval bych se že jsem je viděl jak za garáže hází odpad (určitě se v okolí nějakej bordel najde) a že srát taky nechodí do mekáče :-D tudíž výkaly znečištují okolí. Takže shrneme-li to, znečišťují prostředí, zakládají černé skládky, vsadím se že psi mají bez náhubku (a budeš tvrdit že jsou agresivní), cítíš se ohrožen na zdraví a na majetku, stahují se tam individua... měšťáci slíbí zvýšenou hlídkovou činnost, ale to jsou kecy. Každý druhý den musíš psát a bombardovat stížnostma, staň se prudičem. Ať píšou i tví známí, kamarádi, rodiče. Mě samotnému ten boj trval 14dní.

Pokud se na tebe město vybodne, tak jsme měli v plánu další krizové plány:

zakapání zámku vteřiňákem, větracíma otvorama tam nalejt pár desítek litrů vyjetýho oleje, a při nejhorším... svářečku a vrata zabodovat (všechno jen když tam nebudou komprende? :-D ) ale věř tomu, že když je budeš bombardovat tak to budou řešit. Pokud ti do dvou dní nepřijde odpověď, automaticky přeposílám veškerou korespondenci o level vejš se stížností na původního adresáta, platíme je my ne? tak ať makaj :-P Minule jsem skončil až u primátora :-D a to najednou šlo do druhýho dne všechno zařídit :-D
11:42:04
08.07.2011
Pavel P..
-> VeTeV: spíš odnašeče a za chvíli bych v garáži prázdno3
11:28:20
08.07.2011
VeTeV
-> Pavel P..: pro tebe jako ideal -. bys je zamestnal jako donasece a prenasece zbozi ne?
11:21:48
08.07.2011
Kaprof-Pisařík
-> Pavel P..: Chudák kočka/pes8
11:12:56
08.07.2011
Pavel P..
taky jsem se byl podívat na jednu garáž která byla za výhodnou cenu.... no byla to zapadlá prdel na konci slepý ulice... mezi garážema se válel rozebranej ford orion a dvě garáže otevřený a tam kempovali somráci... a jedni si tam dokonce na ohýnku pekli nějakej úlovek3
11:11:47
08.07.2011
suri
tak sa skúste dohodnúť nech prispejú alebo ich hold udať
11:01:03
08.07.2011
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Vojtisek: No nevim, ale proc? Oni reknou ze si tam varej prechodne kdyz tam pracujou... Spis vyresit tu eletriku s majitelem garaze. Ja bych se bal hlavne aby to tam omylem nezapalili, jinak bezdaci nebejvaj problemovi.
10:50:23
08.07.2011
Vojtisek
Ahoj kucí, včera jsem při příjezdu z projížďky zjistil, že o 3 garáže dál bydlí v jedné garáži skupinka bezdomovců. Podle slov souseda (dělá tam kšefty, čili je tam celý den) tam bydli asi měsíc a celý den si svítí, vaří a poslouchají Evropu dvě. Ale o co mi jde, můžu na mě zavolat policii, stěžovat si společně se sousedama na MěÚ nebo tak? Jde mi o to, že na celou řadu máme jedny hodiny a nechceme ty bezdomovce sponzorovat, zatím co si majitel oné garáže mastí kapsu.
Extreme Tyres