skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Plazi a ostatní havěť
-> jok3r: dufam ze bude
-> castrol: tak to bude pro zacatek stacit nez vyroste 

-> jok3r: to terarko nieje tak dlhe aby som nedoaciahol nan
rozmery V:57 D:47 S27
rozmery V:57 D:47 S27
-> castrol: tak jo ale kdyz bude chtit zalist dozadu tak na nej blbe dosahnes, a nechod na nej rukou primo zezhora, to ho stresuje a akorat bude sycet 

-> jok3r: ani neviem odmeram,hore bude sietka a z predu dvierka 

-> castrol: vetev pekna, jak je to cely velky? a nahore bude co? pak budes muset dat i hodne maly vetvicky at ma kde prcek lizt
-> castrol: terarko, foto nic moc ale pro predstavu je rohovy, podstava 80x80 vejska 120
-> castrol: jasny no, jen kdyz kupujes takovy prcky jako maj ted u nas ve zveraci (cca 6cm i s ocaskem) tak to nepoznas jestli to je samec nebo ne, jinak pro svoje milacky jasnacka

-> jok3r: dobre vediet
ta cena je dost masna ale co neurobime pre nasich mazlikov

-> castrol: tak kdyztak kup radsi samecka
sice se rika ze sou samicky vic pritulny ale kdyz budes mit nakej problem se zadrzovanim folicul tak to prijde draho, me operace a lecba vysla celkem cca na 7tis.

-> jok3r: -> squalo: jasne zajtra -> jok3r: ete nemam nic len zistujem co a ako a pripravujem terarko
-> Matt-110Rten druhej: mnohonozka :www.vivarista.sk/menu/pri
nt.php?clanok=108...
modlivka:www.chamaeleo.sk/index.ph p?option=com...
stonozka:majlo26.blog.cz/rubrika/s tonozky
pazurnatka:majlo26.blog.cz/rubrika/s tonozky
modlivka:www.chamaeleo.sk/index.ph p?option=com...
stonozka:majlo26.blog.cz/rubrika/s tonozky
pazurnatka:majlo26.blog.cz/rubrika/s tonozky
-> castrol: ja tiez az zajtra bo som v praci teraz... 

-> castrol: jestli staci zejtra,,, ted uz chrape tak ji tam nechci svitit do ksichtu
jo a mas kluka nebo holku?

-> jok3r: -> squalo: ok dik za info a mozem poprosit foto terarke pre inspiraciu??

-> castrol: ha, s žarovkama ti neporadím ale optam se sestry ta v tom má přehled díky chovu hadu
jinak jak jsem se ptal co to umí, tak tak nějak ve zkratce co to je o všech, jestli mohu poprosit 

-> castrol: no tak by to aj malo byt, ja to tak isto mam, vyhrevnu hore a dole Uv-ckovu, vyhrevnu mam Sun glo 60, ta mu drzi teplotu nad 30 stupnov, teraz chcem daky zvhlcovac vzduchu este dorobit lebo ma nebavi ho obstrekovat kazdy den 

tomu se říká bejt pořádně zfetlej, chcete vic fotek z operace?
-> castrol: vitaminy mu davam reptivite, jinak zarovky mam repti glo 5.0 26W a na vyhrejvani Sun glo 100W a 60W,,, menim ji je podle vnitrni teploty (v lete 60 kdyz je chladni 100), substrat mam kokosovou drt namichanou s malinkejma drtkama kury, jinak kytku mam zivou aloe a umely naky nevim co ze zverace 

-> Matt-110Rten druhej: ok a tie ziarovky su v pohode ??
myslis tu stonozku ?no je to jedovata mrcha
-> squalo: vyhrevna by bola prave ta obycajna aspon tak mi bolo doporucene
myslis tu stonozku ?no je to jedovata mrcha

-> squalo: vyhrevna by bola prave ta obycajna aspon tak mi bolo doporucene
-> castrol: bud Jungle earth alebo ja davam aj drt o obycajnej kôry zo stromov, UvB ziarovku by som volil podla velkosti terarka a nezabudni na vyhrevnu...
castrol 30.07.11 20:46:13 napsal:
→ 4FELDA4: ved prave preto som to chcel lebo nepoznam nikoho
kto ju ma a este planujem toto skoda-virt.cz/cz/.../1418 52-plazy-a-ostatni-havet?g otopost=2...
skoda-virt.cz/cz/.../1418 52-plazy-a-ostatni-havet?g otopost=2...
co to umí?
→ 4FELDA4: ved prave preto som to chcel lebo nepoznam nikoho
kto ju ma a este planujem toto skoda-virt.cz/cz/.../1418 52-plazy-a-ostatni-havet?g otopost=2...

Tady jsem ted jednoho vyfotil, ale kvalita mobilem 

-> castrol: písek nedoporučuji
přírodní drtě jsou lepší na vlhkost kterou mu budeš v terarku dělat, ja mam u všech Jungle Earth (substrat s džungle a nemužu si stěžovat ) 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Prosimtě jednou střikáš kapotu na "užovku" a hned fobie z hadů :o))
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: No ona to asi nějaká ouža bude, takže už tam mám dvě. Plechová je hned vedle v garáži.
-> Hurdis: tak to bych se zbláznil a na tý zahradě by mě už nikdy nikdo neviděl, Štěpán ví......
Našel jsem na zahradě hada, délka cca 100-110 cm. Normálně bych řekl užovka, ale na rozdíl od užovek obojkových, které mají hlavu zploštělou a černý jazyk, tento měl hlavu spíše kulatější a červený jazyk.
Než jsem doběhnul pro foťák, dal se na útěk, zachytil jsem jen tělo.
Než jsem doběhnul pro foťák, dal se na útěk, zachytil jsem jen tělo.
zdar borci idem si kupit chameleona a chcem sa opytat ci mozem dat ako podklad piesok ? niekde som cital ze sa moze inde ze nie tak teraz neviem dik za radu
a este jedna vec ake ziarovky? mozem dat tieto:Žiarovka Repti Glo 2 UVB 26W,Žiarovka Repti Glo 5 UVB 26W a samozrejne obycajnu ziatovku ??
a este jedna vec ake ziarovky? mozem dat tieto:Žiarovka Repti Glo 2 UVB 26W,Žiarovka Repti Glo 5 UVB 26W a samozrejne obycajnu ziatovku ??
-> jok3r: a co za vytaminy mu davas
4FELDA4 30.07.11 20:33:37 napsal:
→ castrol: čím ich krmiš? malejma detma
cvrckama ja krmim chamika a spokojenost
→ castrol: čím ich krmiš? malejma detma

cvrckama ja krmim chamika a spokojenost
-> 4FELDA4: nic extra na tom nieje len je to nezvycajne no

-> castrol: lebo je to extra chovat
-> 4FELDA4: modlivku ma kde kto ale tie dve asi nik na okolo
-> castrol: všetko niečo extra nie?

-> 4FELDA4: ved prave preto som to chcel lebo nepoznam nikoho kto ju ma a este planujem toto skoda-virt.cz/cz/.../1418
52-plazy-a-ostatni-havet?g
otopost=2...

-> castrol: nemám ale to hocikto nechová čo ti chováš
-> 4FELDA4: len svabmi a obcas cvrckom ale tie mam pre pavuka,preco mas aj ti stonozku ??
-> castrol: čím ich krmiš?
-> Tomaso435: preco ved je to krasne zvieratko 

-> 4FELDA4: hej chovam a uz druhu
-> castrol: ty vole co to je hnus ?
to bych na talíři s šípkovou ani se zelim teda nechtěl 

-> castrol: ti chováš doma stonošku?
-> kamikaze: to videjko ma inspirovalo na kupu 1 stonozky a ked som mal samca tak by to chcelo aj samicu a mam 

-> castrol: Já vím, ale fakt se mi vybavilo to videjko

-> kamikaze: ale ta mala nieje jedovata 

-> castrol: Víš jak je příjemný, když spíš pod širákem a tohle ti v menším provedení leze u hlavy
A ještě lépe po to videjku s myškou