-> tunerlada: Za 10.000,- si Mafii rozhodně nezhraješ Chce to něco silnějšího, co začíná cenově minimálně na těch 15.000,- s tím, že to nebude nic moc
Na tomhle jsem ji dohrál na minimum detailů a FPS i kolem 15, což je sakra málo a hraje se to naprd. Leč zahrát jsem si to prostě chtěl, tak jsem to skousl
chtěl bych se zeptat zda jaký byste oporučily notas okolo 10tis. stím že ho budu krom normalních věcí do školy používat taky na nové hry.Požadavek asi takový abych na něm rozjel bezproblému mafii 2 na plné rozlišení dostal sem echo že u hp odcházejí baterky,co říkáte na tenhle ? nebo máte nějaký jiný tip ? www.czechcomputer.cz/prod
uct.jsp?artno=7709...
-> Durnbach: Přítelkyně má Toshibu NB rok a půl a krom výdrže baterky je vše v pořádku. Kvalita hodně slušná a až na to, že to má integrovanou grafiku, tak je to super notebook... A byl to jeden z nejlevnějších notebooků, takže za málo peněz relativně dost muziky..
To jo ale v posledních dvou letech...já osobně mám Sony Vaio..sehnal jsem ho před rokem za cca 22 000Kč běžně chodil za 28 000Kč a žádný zázrak to taky není. DVD je dost hlučný a chtěl bych vidět kde je to z hořčíku jak se psalo v materiálech. Pracovní plocha je z plastu, tak žádná sláva.
Tak jak píše Syny. Tošibu nebrat. Kámoš IT se jedna uvařila i s chladící podložkou. Druhej kámoš má taky nějakou a kvalita plastů je otřesná. Vypadávají mu tlačítka a týden po záruce se mu odporoučel grafický čip.
-> VeTeV: mam tam Toschibu 7200 rpm 500GB a huci dost + tak jako skoro ultrazvukove piska a to me dost sere :) Vetrak se skoro netoci... Ten se zapina jen kdyz pocitac nejak vic zatizim, pak huci vic nez disk, to jo, ale kdyz sem jen tak na netu a mam pusteny ,p3, tak vetrak nebezi vubec a je slyset disk (tim spis cim vetsi je kolem ticho)...
Kdyz uz je tu debata, tak na ty disky 7200rpm pozor... Sice je fakt rychlej, to jo, ale pekne huci... Vetrak slyset neni, ale disk jo a docela dost. Mam ho v tom novym HPcku a kdyz je uplny ticho, tak je dost hlucnej. Tim jak se toci tak i drobet pisti a to me fakt sere :) Rychlej je, na nic se neceka, ale za cenu hlucnosti no...
Chtelo by to SSD :) Ale davat osmicku za 160GB se mi nechce teda, kdyz ted mam 500GB :) Holt to nejak preziju to huceni a pisteni...
-> Tommyk 06.02.11 15:58:48: Mám tuhle od léta a nemůžu si ji vynachválit. Řada HP Probook má docela problémy s chlazením, hlavně při hraní. Můj 4510s je zespodu celý z jednolitého kusu, čili nemá kam odvětrávat, jen trošičku do boku a to moc nestíhá. Už se mi párkrát stalo, že při hraní se mi i kvůli přehřátí sám vypl. Je samozřejmě taky potřeba NB udržovat a občas rozebrat a vyčistit větráček. Já si pořídil tu podložku a stíhá to uchladit úplně v pohodě. Kamarádi co mají HP Paviliony, tak je to pro ně taky skoro nezbytnost. Jestli to bude mít jen do školy, tak to není důležité, ale na hraní je to dost podstatné...
-> Tommyk: To jsem Ti chtěl napsat, že by si na tom zahrála Simsy 3 v pohodě. Moje přítelkyně má NB Toshiba s celkem slušnejma parametrama, ale má integrovanou grafiku, takže na minimum a ještě se to pěkně kouše... Simsy se nezdaj, ale jsou docela náročný
-> Tommyk: panty ouzký jsou, taky se celkem bojim co to udělá po nějaký delší době.. ale můži ti říct, že je poměrně pevnej a co mají lidi okolo MSI, tak ty působěj podstatně chatrnějc
-> Tommyk: Já mám jeho předchůdce, kde je technika v podstatě stejná. Používám ho denně, zaklapnu a otevřu ho denně XY, přenášim a není s tím žádný problém. I když to přítelkyně třeba nepotřebuje, tak ta grafika tam je určitě plus..
Jinak včera jsem zkoušel po dlouhý době baterku na výdrž a vydržela něco málo přes 4 hodiny provozu na WiFi, stahování, chvíli nějaký videa apod.. Mám ho něco málo přes rok...
-> Tommyk: nevim, mě to ani nějak nepřijde.. ale hlučnější samozřejmě bude.. pro mě ale nijak znatelně
-> Mr_Kubas: joo, to vypadá pěkně já se držel toho Core i3, co měl vybranej v tamtom.. zase když jsem vybíral já notebook, tak všichni mi doporučovali Intela
-> Tommyk: MSI nebrat, nic moc kvalita to není.. já jsem pro HP, třeba tohle, sice o 1gb míň ramek, zato to nemá integrovanou grafickou, menší disk, ale zase 7200rpm..
-> Dušan: instalacia okien - vsetko prebehne OK az do momentu kedy sa instalator z cd chce rebootovat do instalatoru co je na disku, rovnaky scenar aj s linuxom, instalacia prebehne, ale nejde nabootovat. Asi spraseny MBR pripadne prve sektory na disku KO. Skusal som priamo zapisat cely disk nahodnymi datami a potom overit precitanim, image nesuhlasil.
Resp cez ZIF rozhranie to nefunguje, cez USB to slo verifikovat ale bootovanie tiez neslo. Na dvoch rozdielnych netbbookoch, ani cez redukciu na IDE v normanlom PC.