skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autobusáci :-)
-> Bobesh:
Člověk se musí nějak zabavit :)
Člověk se musí nějak zabavit :)
-> 1560: Hraješ si se Setrightem? 

-> Bobesh:
To je tato
seznam-autobusu.cz/vuz/21 512
agrolipka.cz/6776_hlavni. htm
Záclonky tam sice nejsou, ale je tam takovej stojánek... A na ten se nasadí taková věc... A já se pak alespoň nenudím
To je tato
seznam-autobusu.cz/vuz/21 512
agrolipka.cz/6776_hlavni. htm
Záclonky tam sice nejsou, ale je tam takovej stojánek... A na ten se nasadí taková věc... A já se pak alespoň nenudím

-> 1560: Barvy FTL a ČSAD znak? A na pětce je to jedno,jaký máš sicny
já jsem měl na 934ce i záclony

Výborný sicny na spaní (ty vysoký luxový, ne linkový v popředí).
Na skoro dva týdny přidělený autobus... :-)
Chjo, člověk jednou jede do Ostravy a... 
Sice jsou to jen vzory jízdenek (oproti klasickým se liší jen "nulovým" číslem a nápisem specimen), ale i tak, takovou nadílku jsem dlouho neměl :) Tak jsem to bral rovnou po dvou od každého typu jízdenky.

Sice jsou to jen vzory jízdenek (oproti klasickým se liší jen "nulovým" číslem a nápisem specimen), ale i tak, takovou nadílku jsem dlouho neměl :) Tak jsem to bral rovnou po dvou od každého typu jízdenky.
-> Stepan FUN:
Co konkrétně?
Co konkrétně?
-> Bobesh:
Já jsem se toho prvně docela bál, rozmlsanej s novějších aut, ale na druhou stranu, není důvod. Je to jak jakejkoliv jinej autobus, akorát je potřeba více myslet na řazení (ani ne tak na meziplyn a spojku, jako spíš na to, že kvalt je vždycky jinde, než bych ho čekal). Ale třeba s takovým RTO by to bylo už samozřejmě horší, je to přeci jen jiná koncepce i v řízení...
Já jsem se toho prvně docela bál, rozmlsanej s novějších aut, ale na druhou stranu, není důvod. Je to jak jakejkoliv jinej autobus, akorát je potřeba více myslet na řazení (ani ne tak na meziplyn a spojku, jako spíš na to, že kvalt je vždycky jinde, než bych ho čekal). Ale třeba s takovým RTO by to bylo už samozřejmě horší, je to přeci jen jiná koncepce i v řízení...
Jojo Ešelka má své kouzlo a já jezdil dokonce s tou co dal foto Tuner2

Zkusím se zeptat i tady... Neví někdo o RN/RND?
-> 1560: Já to letos konečně díky Vojtíkovi stihnul. Nevšední zážitek

-> Radek Retro eLeSo:
To není úchylka... To je úděl :-D
-> mili1:
Dík za info. Říkal jsem si, že to bude něco takového.
-> Tuner#2:
Škoda, že já tak daleko vzpomínat nemůžu. Na škole jsme už jezdili řadou 700, byť atmosférákama. Doteď toho lituju, že jsem se nikdy nemohl nikdy projet řadou Š 11 v pravidelném provozu a je mi jasné, že mám tímto "nedostatky v autobusovém vzdělání". Takže mi nezbývá, než občas škemrat u jednoho kolegy, co má jednu ŠL doma.
To není úchylka... To je úděl :-D
-> mili1:
Dík za info. Říkal jsem si, že to bude něco takového.
-> Tuner#2:
Škoda, že já tak daleko vzpomínat nemůžu. Na škole jsme už jezdili řadou 700, byť atmosférákama. Doteď toho lituju, že jsem se nikdy nemohl nikdy projet řadou Š 11 v pravidelném provozu a je mi jasné, že mám tímto "nedostatky v autobusovém vzdělání". Takže mi nezbývá, než občas škemrat u jednoho kolegy, co má jednu ŠL doma.
-> 1560 25.06.13 22:03:35: Tak to netuším, mě autobusy vůbec nic neříkají, jen mě zaujalo tohle jako vzpomínka na mládí 

Ano patří to k tomu a též vozilo festival.ta 21Ab patří soukromému majiteli,je to ex PMDP seznam-autobusu.cz/vuz/16
481
-> 1560 25.06.13 22:04:43: pořád tu mam něco schovanýho ještě co sem našel,tak snad pošlu někdy
jinak bez urážky ale taky dobrá úchylka
jinak bez urážky ale taky dobrá úchylka

To sběratelství jízdenek mě přivede na mizinu. Dneska jsem byl v Libercu, utratil jsem tam naprosto nechutný prachy a stejně nemám kompletní tarif :-(
-> Tuner#2:
Pěkný. Ale popravdě... Mne mnohem více zaujala ta 21Ab v pozadí. To patřilo taky k tomu? Pokud vím, tak už v Plzni snad žádné v pravidelném provozu nejezdí?
Pěkný. Ale popravdě... Mne mnohem více zaujala ta 21Ab v pozadí. To patřilo taky k tomu? Pokud vím, tak už v Plzni snad žádné v pravidelném provozu nejezdí?
-> VeTeV: jo, byl to dalkac, na lince to uz tehdy asi nejezdlo, nevim, na ZS jsem chodil do rodneho mesta :)
-> U-Geen: jen na vejlety? já to pamatuju jako kočár s nápisem ČSAD co nás vozil do Prahy v rámci linky, kterou o pár let později nahradily autobusy MHD :-)
-> Tuner#2: Potkávam celkem často
jojo on se vozil festival už i v týdnu,tak je to možné :-)
-> U-Geen 23.06.13 12:54:37: JJ taky pamatuju, dokonce párkrát i eRťákem - hezky to vzadu houpalo
-> mili1 23.06.13 16:09:30: Určitě někdy v týdnu když jsem šel na oběd kolem poledne. CCa. 14 dní zpět

-> mili1 23.06.13 16:09:30: Určitě někdy v týdnu když jsem šel na oběd kolem poledne. CCa. 14 dní zpět

Tuner 2 to jsi fotil minulou sobotu nebo kdy?já jezdil s tím minulou neděli :-)
-> U-Geen: Dědku. :)
-> Tuner#2: to je stejne mazec, ze sme timhle typem jeste jezdili na skolni vylety .-))
Sorry je to jen matlanice mobilem na tu hromadu o které tady pořád píšou někteří jedinci 

-> 1560: Spát se bude venku pod stříškou.
-> Pavel P..: Podle mě měla T27 osm šroubů na kolo.
-> Pavel P..: Podle mě měla T27 osm šroubů na kolo.
-> Gryzly:
Krásný. Jen to spaní v tom, to teda nevím...
Krásný. Jen to spaní v tom, to teda nevím...

-> Gryzly: Tatra 27
-> 1560 19.06.13 09:26:59: Taky jsem si to fotil 

A Kdo uhodne co je to za model?
Podle místa řidiče předválečná, vzadu jedna náprava s kolem na 10 šroubů. Vepředu kapota chybí. Samostatné dvířka a stupačka pro řidiče.
Podle místa řidiče předválečná, vzadu jedna náprava s kolem na 10 šroubů. Vepředu kapota chybí. Samostatné dvířka a stupačka pro řidiče.
To kdyby někoho zajímalo, co je pod plechařinou u autobusů. Tedy zde už jen to, co tam zbylo a vlivem koroze se nerozsypalo. Kdo občas omylem kopne do Karosy kolem zadního kola a vyvalí se mu kilo rzi, tak ví, o čem mluvím :-D
O víkendu máme nějakou akci a kamarád nách chtěl ukázat vagon v kterém budeme spát a on se z toho vyklubal předválečnej autobus Tatra.
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak ňák to asi bude. Já se nevyznám v autobusech, takže nemůžu říct, jestli to má třeba něco ze 700řady a vzhled 900.
-> palinator:
Je zajímavý, že v některých státech se bere trolejbus jako silniční vozidlo úplně bez problémů, jen u nás to nejde. Já to na jednu stranu chápu, ale na druhou stranu je to fakt postavený na hlavu.
-> myschaak AZNP K.Hora:
Jako jo, ale já nevím, jestli tam není nějakej spešl ještě navíc k tomu klasickýmu. Administrativa nikdy nebyla moje hobby. Já jsem spíš na to sbírání částí vozů :-D
Je zajímavý, že v některých státech se bere trolejbus jako silniční vozidlo úplně bez problémů, jen u nás to nejde. Já to na jednu stranu chápu, ale na druhou stranu je to fakt postavený na hlavu.
-> myschaak AZNP K.Hora:
Jako jo, ale já nevím, jestli tam není nějakej spešl ještě navíc k tomu klasickýmu. Administrativa nikdy nebyla moje hobby. Já jsem spíš na to sbírání částí vozů :-D
-> 1560:
Tam je prdel, že se ani neví jak řešit DN. Jestli jako nehodu silničního vozidla nebo drážního.
Tam je prdel, že se ani neví jak řešit DN. Jestli jako nehodu silničního vozidla nebo drážního.

-> David29: určo to bude na profesák