Tak, včera mi přišly kryty předních blikátek na eMko. Jelikož počebuji ke 4-oku udělat blinkry jako takové čočky, schované pod sklem (něco jako má Golfa IV ve světlech), objednal si čiré překryty od Ellri. Znáte je zloděje, ne ?
Hehe, když jsem je doma vybalil, tak jsem se začal usmívat. Je to takovej plastovej sráč, ani nijak netvrzenej. Něco jako plexík kříženej análně s PVC.

Taková ta pružná houžva.
Mňo, jeden kryt si budu muset dobrousit, protože tam nechali ostrej roh, pravděpodobně v Ellri dyzajnu zvonili svačinu.
Když to viděl tatík, kterej ségře ohejbal horkovzdušnou pistolí z téhož materiálu ochranný štít na masku, tak mi říkal, že to muselo stát tak pětikorunu, protože ta foliová PVC sračka ze kterýho dělal ten štít ségře, tak stála asi 20,- korun a ty blinkry bysme z toho udělali dva.

No, 5,- korun to nestálo, ale prostě jsem je potřeboval. Neuděláš nic.
-------
Jaký máte zkušenosti s veerobkama ELLRI ?
Já jenom, takové rozporuplné.
Ve křídle (které už nemám) nepasovaly vůbec matky s dírama. Tatík má od nich takovej klasickej kryt na násos k topení na felicii, ten od 140ti km/h pruží a zvedá se, takže je to tak na rozbití předního okna.
Křídlo na kámošovo fáva nesedělo jako prase, to bylo úplně totál.

Přední masky sedí taky na prd....
A ještě za to chtějí takovýhle nekřesťanský prachy, když si to člověk musí doma dodělat.