skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Mám toho dost :-/
21:19:52
24.03.2005
24.03.2005

Simi
-> Martin: asi te zklamu, ale o vikendu ma chcat :-)
21:19:06
24.03.2005
24.03.2005

Simi
-> Labros: Asi ne. Auto, se kterym bych byl spokojenej, by se mi muselo libit jak vzhledove, tak svym chovanim a jeste byt navic alespon v necem "atypicke". Treba takovej trojkovej bavor coupe. A to znamena cca 150, ale spis 200t. Smutny je ovsem to, ze pokud bych skoduli opravdu dodelal a vrazil do ni tech "potrebnych" :-) 70, byl bych celkove na ty cene taky. A co je vubec nejsmutnejsi, ze bych mel sice skodovku s proinvestovanymi 170t, ale porad by to nebylo auto :-/
20:35:51
24.03.2005
24.03.2005

Martin
Ještě jednou díky za podporu, holt jsem si zvolil drahý a nevděčný koníček, ale prodej by byl asi fakt útěkem z boje...
-> King2: Kdybych se k tomu autu choval nepěkně, tak bych držel hubu a řekl bych si, že si za to mohu sám, ale já se k tomu opravdu chovám z citem. Žádné přetáčení motoru, žádné namáhání, jezdím s citem, žádné prasárny a stejně to žere sviňa hladová kolem 10l. Vše je seštelované na emisích, karbec nový.
Asi budu muset přehodnotit své chování k autu a ukázat mu drsné zacházení, třeba se lekne a bude zase hodné.
Bohužel problémem č. 1 jsou nyní finance, kterých se nedostává a ne a ne najít nějaký zdroj. Snad se časem něco zadaří a opět se pustím do oprav.
Snad bude o svátcích alespoň příznivé počasí a trošku pookřeju a něco s tím udělám.
Takže zpátky do boje !!!
-> King2: Kdybych se k tomu autu choval nepěkně, tak bych držel hubu a řekl bych si, že si za to mohu sám, ale já se k tomu opravdu chovám z citem. Žádné přetáčení motoru, žádné namáhání, jezdím s citem, žádné prasárny a stejně to žere sviňa hladová kolem 10l. Vše je seštelované na emisích, karbec nový.
Asi budu muset přehodnotit své chování k autu a ukázat mu drsné zacházení, třeba se lekne a bude zase hodné.
Bohužel problémem č. 1 jsou nyní finance, kterých se nedostává a ne a ne najít nějaký zdroj. Snad se časem něco zadaří a opět se pustím do oprav.
Snad bude o svátcích alespoň příznivé počasí a trošku pookřeju a něco s tím udělám.
Takže zpátky do boje !!!
14:24:24
24.03.2005
24.03.2005

Labros
-> Simi: S nějakým jiným autem za 70 táců bys spokojenej nebyl? 

14:20:07
24.03.2005
24.03.2005

Simi
-> Jirik: Hele to nic, ja sem zjistil, ze budu potrebovat jeste tak 70tacu, abych byl jakz takz spokojenej. Pekny vyhlidky, ne? :-)
11:07:22
24.03.2005
24.03.2005

VeTeV
-> Jirik: mno a to je ono - jizik auto trapi a ono se mu posralo
Musis jezdit tzv. "dedko stylem" a uvidis ze te to prezije 
Musis jezdit tzv. "dedko stylem" a uvidis ze te to prezije 
11:03:04
24.03.2005
24.03.2005

Jirik - zrušená registrace
-> VeTëV: Když já jsem smutnej, že nebudu moct hned po opravě kurvit.
Viš, jakóóó 6000 otáček na 1ku, 7000 na 2ku, 8500 na trojku a udělat BMW M3 páá páá.

Viš, jakóóó 6000 otáček na 1ku, 7000 na 2ku, 8500 na trojku a udělat BMW M3 páá páá.

11:01:10
24.03.2005
24.03.2005

VeTeV
-> Jirik: mno ja taky vzdycky nadavam kdyz jdu z mototechny a koukam na pytlicek s dilkama, sroubeckama a jinejma blbostma a pak juknu na stav konta v penezence :-( ale nejak to pak preboli a radost z noveho me naladu pozvedne :-)))
Jinak v Praglu je jasno, slunecko sviti jen nad centrem se vznasi mlha, ale zpuseobena rekl bych smogovou situaci
mno a v praci nam nekdo vykurvil projektor a obavam se ze oprava je mooc draha, takze az to sef zjisti
TAK KRASNY DEN JIZIKU a NESMUTNI

Jinak v Praglu je jasno, slunecko sviti jen nad centrem se vznasi mlha, ale zpuseobena rekl bych smogovou situaci
mno a v praci nam nekdo vykurvil projektor a obavam se ze oprava je mooc draha, takze az to sef zjisti

TAK KRASNY DEN JIZIKU a NESMUTNI

10:46:09
24.03.2005
24.03.2005

-> VeTëV: Nemam
Naopak jsem spokojenej. Ale ráno jsem vyzvedával dukáty z baňkomatu (nebylo jich málo) na náhr. díly a taky nějakou tu odměnu známému, takže náladu zrovna moc nemám.
Navíc, mě tohle ještě víc nahlodalo, nasralo, vytočilo, že mě to pomalu ale jistě dohání ke změně vozidla. Viš ? Jinak nálada OK.
Ba ne, ještě se vomrdávam v práci, takže nálada OK teprve bude, odpolodne.
A taky se podivej, jak je venku hnusný počasí.
Leží nám tady hmla, je zataženo a to je asi tak vsjo....
Papa
Naopak jsem spokojenej. Ale ráno jsem vyzvedával dukáty z baňkomatu (nebylo jich málo) na náhr. díly a taky nějakou tu odměnu známému, takže náladu zrovna moc nemám.Navíc, mě tohle ještě víc nahlodalo, nasralo, vytočilo, že mě to pomalu ale jistě dohání ke změně vozidla. Viš ? Jinak nálada OK.
Ba ne, ještě se vomrdávam v práci, takže nálada OK teprve bude, odpolodne.
A taky se podivej, jak je venku hnusný počasí.
Leží nám tady hmla, je zataženo a to je asi tak vsjo....
Papa

10:30:13
24.03.2005
24.03.2005

VeTeV
-> Jirik: jiziku tak muzu te ujistit ze na Ukrajine je jste hure - prece jenom mame to tady vcelku super :-)) me treba loni v lete fascinovalo ze na slovaci spatrit flojdy v zigulu neni problem coz uz tady nejak neni
Hele ty mas nejakou dépresy co?
Hele ty mas nejakou dépresy co?

10:21:32
24.03.2005
24.03.2005

-> King2: No, to je opravdu úžasný.
Smrdět jak ropná rafinérie. Podle smradu tě poznají v sousední vesnici když se budeš chystat na pivo.
To aby u dotyčného neškrtali sirkama.
Oni věděli, proč do škodovek dávat tmavý čalounění všeho, sedaček nevyjímaje.
Neboť když se během cesty pro rohlíky musíš 4x soukat pod auto, utahovaj šrouby na vaně, převodovce a všechny hadicový spony, vázacím drátem aretovat svislák, tak asi člověk nebude nejčistší.
Líbí se mi jak každá škodovka specificky uvnitř smrdí, prostě každá jinak.
Někdy si říkám, jestli tam dotyčnej nemá chcíplou myš, nebo nasráno v koutě.
Jedna známýho hundrtka smrděla pro změnu jako ropnej vrt. Měl prahy vylytý vyjetym olejem a ten stoupal vzlínáním až do střechy.
Je teda fakt, že byla jak nová, ale v saku a pak do tanečních bych v tom nejel.
---
Koukali jste někdy kolem sebe, co tady je v tej ČR za vozovej park ? To je opravdu srací.
- Škoda 742
- Žiguly
- Wartburgy
- 3 a půl prdele favoritů
- hafo fabií, octavií a felicí (to je elita)
Silnice jak po kobercovým náletu....
Prostě si tady připadám jak někde na Ukrajině.
Vozovej park máme zhruba stejnej...
Smrdět jak ropná rafinérie. Podle smradu tě poznají v sousední vesnici když se budeš chystat na pivo.
To aby u dotyčného neškrtali sirkama.

Oni věděli, proč do škodovek dávat tmavý čalounění všeho, sedaček nevyjímaje.
Neboť když se během cesty pro rohlíky musíš 4x soukat pod auto, utahovaj šrouby na vaně, převodovce a všechny hadicový spony, vázacím drátem aretovat svislák, tak asi člověk nebude nejčistší.
Líbí se mi jak každá škodovka specificky uvnitř smrdí, prostě každá jinak.
Někdy si říkám, jestli tam dotyčnej nemá chcíplou myš, nebo nasráno v koutě.

Jedna známýho hundrtka smrděla pro změnu jako ropnej vrt. Měl prahy vylytý vyjetym olejem a ten stoupal vzlínáním až do střechy.
Je teda fakt, že byla jak nová, ale v saku a pak do tanečních bych v tom nejel.
---
Koukali jste někdy kolem sebe, co tady je v tej ČR za vozovej park ? To je opravdu srací.

- Škoda 742
- Žiguly
- Wartburgy
- 3 a půl prdele favoritů
- hafo fabií, octavií a felicí (to je elita)
Silnice jak po kobercovým náletu....
Prostě si tady připadám jak někde na Ukrajině.
Vozovej park máme zhruba stejnej...

10:05:03
24.03.2005
24.03.2005

King
2 Martin: Kdyz tomu davas takovou cocku, ze ti odejde lozisko po 5tkm, tak tam rovnou vraz favo-lozisko (plastak) :) Jinak tyhle pocitky si uzivam uz 8let a vzdycky to nejak rozdejcham :) Ten pocit oleje ve vlasech, benal na chlupech na hrudi, grafitova vazelina ve vsech porech kuze na rukou a manzelcin vyraz ve tvari po vikendu ztravenem pod autem....to stoji za to!

23:57:34
23.03.2005
23.03.2005

Tuxik
Nevzdavej to 
Krize kdy se vsechno se*e jednou skonci
Taky si tim moje auticko proslo a obcas mam pocit ze ho hodim ze skaly... Ale doufam ze k tomu nikdy nedojde

Krize kdy se vsechno se*e jednou skonci
Taky si tim moje auticko proslo a obcas mam pocit ze ho hodim ze skaly... Ale doufam ze k tomu nikdy nedojde22:23:00
23.03.2005
23.03.2005

5ko
hmmm mnam 

22:19:21
23.03.2005
23.03.2005

Johny Death
-> kuko: vypadalo to trochu...trochu jako chobotnicky ale cernosky chobotnicky... ten kastrol budu mejt tejden :-/
22:15:46
23.03.2005
23.03.2005

kuko
-> Johny Death:
bru chut:) a nechaj mi trochu
bru chut:) a nechaj mi trochu

21:54:27
23.03.2005
23.03.2005

Johny Death
Viš comi pomohlo? :) prejmenovani auta z Káti na Škubánka
...
sakra prave jsem si upekl parky... na to ze jsem je puvodne vařil... ale to uz asi pred pul hodinou
...sakra prave jsem si upekl parky... na to ze jsem je puvodne vařil... ale to uz asi pred pul hodinou

20:42:48
23.03.2005
23.03.2005

Martin
Díky všem za podporu !
Dojel jsem na chatu, dýchlo na mě pěkné jarní počasí a hned mi bylo lépe.
Sice se na mě vyvalil bordel z garáže, který budu muset uklidit, ale i tak doufám, že to zase dám nějak dohromady, ale už bych fakt moc rád, aby ty katastrofy skončily.
Dříve jsem se na to auto mohl 100%tně spolehnout, že vyjedu a dojedu. To sice platí nadále, protože i s těmi poruchami, co jsem měl, jsem vždy nějak dojel. Ale to auto pomalu ztrácí mojí důvěru (a hlavně důvěru mojí máti, která furt remcá). Téměř vše je na tom vyměněné, ale stále narážím na nějaké problémy. Do toho menší finanční krize a vidina dalších investic mě sklátila...
Takže mě čeká vyndavání motoru, vypouštění vody (která se tam teda dlouho neohřála, teda přesně týden) a opět narážky rodičů, ať se toho vraku zbavím... no snad to zase nějak rozdýchám.
Už jsem přemýšlel, že jestli to dám dohromady, že si namontuju zase na chvíli můj burácivý výfuk a projedu se po kraji, abych si zvednul náladu (a žluč sousedům)
Dojel jsem na chatu, dýchlo na mě pěkné jarní počasí a hned mi bylo lépe.
Sice se na mě vyvalil bordel z garáže, který budu muset uklidit, ale i tak doufám, že to zase dám nějak dohromady, ale už bych fakt moc rád, aby ty katastrofy skončily.
Dříve jsem se na to auto mohl 100%tně spolehnout, že vyjedu a dojedu. To sice platí nadále, protože i s těmi poruchami, co jsem měl, jsem vždy nějak dojel. Ale to auto pomalu ztrácí mojí důvěru (a hlavně důvěru mojí máti, která furt remcá). Téměř vše je na tom vyměněné, ale stále narážím na nějaké problémy. Do toho menší finanční krize a vidina dalších investic mě sklátila...
Takže mě čeká vyndavání motoru, vypouštění vody (která se tam teda dlouho neohřála, teda přesně týden) a opět narážky rodičů, ať se toho vraku zbavím... no snad to zase nějak rozdýchám.
Už jsem přemýšlel, že jestli to dám dohromady, že si namontuju zase na chvíli můj burácivý výfuk a projedu se po kraji, abych si zvednul náladu (a žluč sousedům)

18:12:14
23.03.2005
23.03.2005

minno
-> Martin: ver tomu, že tá smola a poruchy nebudú trvať naveky. to poznáme všetci, keď sa sere tak sa sere všetko... ale to, že spojkové ložisko odíde po 5 tkm, je fakt divné... auto by bola škoda predať, lebo tie závažné poruchy fakt musia mať niekedy koniec, a ide sa ďalej, vieš čo máš...kdežto kúpiš druhé staršie auto a bude sa ti možno srať ešte viac. ja mám s mojim auti tiež stále smolu, ale čo zrobím, život je niekedy sviňa.
včera bola naša služobná dacia (sorry že ten shit zase spomínam) na prehliadke po 20 tis. km. auto má 8 mesiacov, už tam bol menený dojepsutý kardán, teraz sa bude meniť brzdový posilovač (je tam toho že to nebrzdí), ručná brdza je tiež KO, spojke tiež nie je veľmi do reči a to nehovorím a ďalšej kope detailov nepodstatných pre jazdenie...
včera bola naša služobná dacia (sorry že ten shit zase spomínam) na prehliadke po 20 tis. km. auto má 8 mesiacov, už tam bol menený dojepsutý kardán, teraz sa bude meniť brzdový posilovač (je tam toho že to nebrzdí), ručná brdza je tiež KO, spojke tiež nie je veľmi do reči a to nehovorím a ďalšej kope detailov nepodstatných pre jazdenie...
17:43:12
23.03.2005
23.03.2005

kuko
kazda skodovka ma sklony sa kazit ked vonku mrzne:)
16:54:04
23.03.2005
23.03.2005

Johny Death
taky mivam takovy obdobi kdy bych to nejradeji rozkopal ale fakt je ze ted uz dlouho ne :) bylo jedno takovy ze se fakt sralo na pockani a proste kdykoli kdekoli ale uz je to pryc a vsechno uz je ok a zase to toho muzou tect vesele love dal :) tak to nevzdavej :)
16:49:52
23.03.2005
23.03.2005

Stepix
-> Martin: tak to máme stejně, ale z mojeho pohledu stačilo všechno opravit, vyměnit za nový a funguje to zase pěkně dlouho... všechno má svojí životnost a až budou mít dneska ty bezporuchový auta 20 let, tak uvidíš co se na nich bude kazit, to si ještě myslim, že škodovky jsou na tohle zlaty

14:54:03
23.03.2005
23.03.2005

aDAm
to víš kramy sou svina;-)
14:06:06
23.03.2005
23.03.2005

5ko
Martin nevzdavaj sa!!! uz si zabudol na to kolko rokov to bolo bezproblemove auticko?treba ju len poriadne spravit a zase vydrzi aspon 10rokov, tie naklady co do nej vrazis su stale zlomok z toho co vrazis do opravi noveho auta 

13:55:50
23.03.2005
23.03.2005

VeTeV
-> Martin: nezoufej - ja nevim ja sem si privez domu vrak a nejak se to opravilo a jezdilo se s tim 3 mesice usilovne a najelo se pres 6500km... mno ted se zase rozebira a v lete se zase bude drandit :-)) a vypeklo me to poradne jen jednou - odesel altik v nejaky prdeli na vychode slovenska

13:51:56
23.03.2005
23.03.2005

Labros
hmm bojim se ale že tohle neprodáš :(
možná ji zase nakonec spravíš
možná ji zase nakonec spravíš
13:43:53
23.03.2005
23.03.2005

Milošek
nic si z toho nedelej moje shade mela taky sve obdobi kdy se srala na pockani malem sem ji vzteky dal za 5tkč prvnimu kdo by mel hotovost pak sem vymenil par dilu a jezdim zase jak o zivot:)))
13:41:59
23.03.2005
23.03.2005

Martin
Ach jo, už se mi na tom autě sere zase další věc. Člověk jedním skončí a může jít plynule na další...
Asi jsem vyměknul, nějak mě to už přestává bavit. To auto nevydrží snad měsíc bez poruchy. Nejdřív několik poruch na motoru, člověk do toho narve prachy a doufá, že zase chvíli bude moci bez problémů jezdit a dneska při jízdě do školy odešlo pro změnu spojkové ložisko
! A to má nalítáno tak 5tis km.
Rodiče do mě furt rejou, abych to prodal, já sice zatím odolávám, ale jak je vidět, auto si přímo říká o prodej.
No ještě uvidíme, ale mám zase zkaženej celej den

Asi jsem vyměknul, nějak mě to už přestává bavit. To auto nevydrží snad měsíc bez poruchy. Nejdřív několik poruch na motoru, člověk do toho narve prachy a doufá, že zase chvíli bude moci bez problémů jezdit a dneska při jízdě do školy odešlo pro změnu spojkové ložisko
! A to má nalítáno tak 5tis km.Rodiče do mě furt rejou, abych to prodal, já sice zatím odolávám, ale jak je vidět, auto si přímo říká o prodej.
No ještě uvidíme, ale mám zase zkaženej celej den