1)Vyučil jsem se Mechanik elektronických zařízení + nádstavba s maturitou obor Provozní elektrotechnika.
2) Zaměstnanej jsem jako seřizovač ale dělám Supervisor of Grinding. Brousíme ferity v www.epcos.com Jsem tu už skro pět let, je to moje první zaměstnání. Peněz bych klidně mohl mít víc, ale jsem docela spokojenej, protože mám stejně jako moje máti Ing. a vedoucí účetní a dvakrát tolik jak muj táta. A todle je přímo naše fabrika: www.epcos.com/web/.../Pag
e,templateId=render,locale
=en.html Jinak jsme největší výrobci feritů v Evropě a druzí největší na světě. (Zasraní japončíci)
3) Klidně bych děla nějakýho správce sítě, nebo něco tak ale ne na vedoucí pozici.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Čim se kdo živíte?
13:20:48
02.04.2005
02.04.2005

Gryzly
20:54:17
01.04.2005
01.04.2005

Tomáš SK
1) letecky mechanik
+ VS odbor Informaticke zabezpecenie mechatronickych systemov 
2) SW-vyvojar v oblasti Enterprise Solutions
3) to, co robim, ale za vacsie peniaze a s 8hodinovou pracovnou dobou. Hlavne v rodnom Trencine. A po praci vo vlastnej dielni sa hrat so skodovkou (od Spartaka az po terajsieho Rapousa
)
+ VS odbor Informaticke zabezpecenie mechatronickych systemov 
2) SW-vyvojar v oblasti Enterprise Solutions
3) to, co robim, ale za vacsie peniaze a s 8hodinovou pracovnou dobou. Hlavne v rodnom Trencine. A po praci vo vlastnej dielni sa hrat so skodovkou (od Spartaka az po terajsieho Rapousa
)08:47:59
01.04.2005
01.04.2005

qwerz
1) mechanik elektronik
2) servisní technik - monitory
3) můj sen byl jít ze školy hned do důchodu..:c))
2) servisní technik - monitory
3) můj sen byl jít ze školy hned do důchodu..:c))

21:53:52
31.03.2005
31.03.2005

Borin - Král tuzerů
1)Vyučený slaboproudý elektrikář 
2)Profesionální montáže Autohifi
3)Vyhrát prachy a nedělat nic

2)Profesionální montáže Autohifi

3)Vyhrát prachy a nedělat nic

14:43:59
31.03.2005
31.03.2005

tina
1. aplikovaná matematika
2. klíčový uživatel SAP ve Staropramenu
3. cokoliv, ze co jsou dobrý prachy:-)))
2. klíčový uživatel SAP ve Staropramenu
3. cokoliv, ze co jsou dobrý prachy:-)))
13:23:40
31.03.2005
31.03.2005

fine_ray
-> Labros: to já bych právě chtěl, ale aby mi za to platili 

12:03:22
31.03.2005
31.03.2005

Labros
Já bych chtěl abych v práci pořád neserfoval po škodavirtu. 

12:02:13
31.03.2005
31.03.2005

fine_ray
1. Studuju Elektrofakultu Západočeské Univerzity v Plzni obor Komerční elektrotechnika(4roč.), předtim Automatizační technika na průmce v Klatovech.
2. Pracuju pro společnost T-Mobile v oddělení péče o významné zákazníky.
3. Chtěl bych sedět u netu serfovat a aby mi za to někdo platil, protože do teď to dělam zadarmo
a stejně mě to baví
2. Pracuju pro společnost T-Mobile v oddělení péče o významné zákazníky.
3. Chtěl bych sedět u netu serfovat a aby mi za to někdo platil, protože do teď to dělam zadarmo
a stejně mě to baví
22:30:09
30.03.2005
30.03.2005

Jeenja
1) SPŠ Dopravní, obor městská doprava
2) snad budoucí student ČVUT, jinak od podzimu přepravní kontrola
3) to si nechám pro sebe
2) snad budoucí student ČVUT, jinak od podzimu přepravní kontrola
3) to si nechám pro sebe

19:13:37
27.03.2005
27.03.2005

Boss
Vyuč. v oboru elektro slaboproud plus tři roky nástavba při práci,celkem jsem si pak oddechl,až jsem to měl za sebou..Dál studovat,to asi ne-e..Nenapadá mě rozumnej obor,kde by nebyla matematika,kterou bych teda určitě nedal..nějak si netykáme :o)
Pak cca pět let sem montoval reprobedny,z toho půl roku sem byl ve stolárně..nic moc,nudná opakující se práce,navíc mizerně placená.Když jsem odcházel,tak jsem měl dokonce míň,než když sem nastupoval.Už nikdy víc..Pak rok a půl pc technik..nevím co na té práci kdo vidí,že by ji tak chtěl dělat.Sice oproti té minulé to bylo super,ale taky to byl chvilkama dost opruz..smontovat pc je jedna věc a zkoušet na tom pak rozchodit deset let starej účetní soft tak aby to fungovalo jak má,navíc když není člověk žádnej účetní je věc druhá..Bejval bych to dělal dál,ale firma tak nějak částečně krachla.Alespoň že odstupný bylo..:o) No a teď..ach..správce sítě ve škole.V tomhle jsem se opravdu našel...sice je v tom i nějaká ta administrativa a účetní softy mě taky neminuly,ale přece jenom si už člověk hraje na svým písečku a stará se o svoje..no a prac. vytížení taky není vždycky 100%..:o)) Mám obavu,že až budu někdy tohle pracovní místo opouštět,tak to pak bude hodně bolet..:o)
Chtěl bych dělat to co teď..ale za víc peněz jak na vejplatu (jako všichni),tak i na moji pracovní činnost..Nějaký podnikání mě nějak netáhne..Teplý místečko v kanclu je naprosto vyhovující.
Nejhorší práce co sem kdy dělal byla na brigádě v učení..chodil sem vždycky v pátek na odpolední na nástrojárnu..práce spočívala v upnutí obrobku,vyvrtání díry a tak pořád dokola..celejch 8 hodin.Bylo to něco strašnýho..i u zubaře na křesle při vrtání ubíhá čas rychlejc.Když jsem tam viděl ty padesátiletý ženský,co už tam dělaj od vyučení,to je nějakejch 30 a víc let,tak jsem je obdivoval,že nemaj tik v oku a slinu v koutku..Takže tohle opravdu ne-e..ani za nic.Manuální práci klidně,ale musí bejt tvůrčí..
Pak cca pět let sem montoval reprobedny,z toho půl roku sem byl ve stolárně..nic moc,nudná opakující se práce,navíc mizerně placená.Když jsem odcházel,tak jsem měl dokonce míň,než když sem nastupoval.Už nikdy víc..Pak rok a půl pc technik..nevím co na té práci kdo vidí,že by ji tak chtěl dělat.Sice oproti té minulé to bylo super,ale taky to byl chvilkama dost opruz..smontovat pc je jedna věc a zkoušet na tom pak rozchodit deset let starej účetní soft tak aby to fungovalo jak má,navíc když není člověk žádnej účetní je věc druhá..Bejval bych to dělal dál,ale firma tak nějak částečně krachla.Alespoň že odstupný bylo..:o) No a teď..ach..správce sítě ve škole.V tomhle jsem se opravdu našel...sice je v tom i nějaká ta administrativa a účetní softy mě taky neminuly,ale přece jenom si už člověk hraje na svým písečku a stará se o svoje..no a prac. vytížení taky není vždycky 100%..:o)) Mám obavu,že až budu někdy tohle pracovní místo opouštět,tak to pak bude hodně bolet..:o)
Chtěl bych dělat to co teď..ale za víc peněz jak na vejplatu (jako všichni),tak i na moji pracovní činnost..Nějaký podnikání mě nějak netáhne..Teplý místečko v kanclu je naprosto vyhovující.
Nejhorší práce co sem kdy dělal byla na brigádě v učení..chodil sem vždycky v pátek na odpolední na nástrojárnu..práce spočívala v upnutí obrobku,vyvrtání díry a tak pořád dokola..celejch 8 hodin.Bylo to něco strašnýho..i u zubaře na křesle při vrtání ubíhá čas rychlejc.Když jsem tam viděl ty padesátiletý ženský,co už tam dělaj od vyučení,to je nějakejch 30 a víc let,tak jsem je obdivoval,že nemaj tik v oku a slinu v koutku..Takže tohle opravdu ne-e..ani za nic.Manuální práci klidně,ale musí bejt tvůrčí..
17:54:55
27.03.2005
27.03.2005

Fantozzi
1) zakladka, gympl a ted Ped. fak. Ostravské univerzity ale nic moc asi nedam matiku :-)
2) občas grafika na pc - web, menu na dvd a tak, občas nějaký stránky, složit počítač a tak
3) asi to co píšu v bodě 2 za slušný prachy, nebo v nějakým obchůdku kterej se tím zabývá a nebo něco s hudbou a se zvukem páč jako zvukař už jsem si taky pár papírků vydělal :-) Jo a jako muzikant jsem několikrát dostal i večeři :-)) ale teď jak jsem v ově tak nemám na tu hudbu čas :-((
2) občas grafika na pc - web, menu na dvd a tak, občas nějaký stránky, složit počítač a tak
3) asi to co píšu v bodě 2 za slušný prachy, nebo v nějakým obchůdku kterej se tím zabývá a nebo něco s hudbou a se zvukem páč jako zvukař už jsem si taky pár papírků vydělal :-) Jo a jako muzikant jsem několikrát dostal i večeři :-)) ale teď jak jsem v ově tak nemám na tu hudbu čas :-((
20:55:27
26.03.2005
26.03.2005

lubosgls
1. SPŠT Třebíč - Elektronické počítačové
systémy
2. Bez prace 1,5 roku na VUT FEKT vubec me
to nebavilo uplna nuda ani jednou jsem
nekoukl do do knizky .) pak jsem neudelal
jednu zkousku a nechtela se me opakovat
dalsi rok tak jsem sel do ha***
Jinak nejaky brigady vetsinou se v autodilne
delam elektriku kdyz nejni nic kolem
elektriky tak co je
pred chvili jsem prisel z brigady celej den
jsem hazel hnuj vydelek 500 ,- za 9h
PS: vsechno me boli
3. zatim nevim
systémy
2. Bez prace 1,5 roku na VUT FEKT vubec me
to nebavilo uplna nuda ani jednou jsem
nekoukl do do knizky .) pak jsem neudelal
jednu zkousku a nechtela se me opakovat
dalsi rok tak jsem sel do ha***
Jinak nejaky brigady vetsinou se v autodilne
delam elektriku kdyz nejni nic kolem
elektriky tak co je
pred chvili jsem prisel z brigady celej den
jsem hazel hnuj vydelek 500 ,- za 9h
PS: vsechno me boli
3. zatim nevim
14:47:49
26.03.2005
26.03.2005

MIC
tož:
1) Ted studuju VUT Brno Stavební fakulta
2) Živim se čim se da hlavně když je to za slušny penize
3) Škola mě někdy pěkně štve tak si někdy řikam že nejlepši by se bylo vyloupit banku zavřit se do garaže a postavit si nějaky slušny autičko Ne tedka realně snad ze mě bude jednou dobrej ing

1) Ted studuju VUT Brno Stavební fakulta
2) Živim se čim se da hlavně když je to za slušny penize
3) Škola mě někdy pěkně štve tak si někdy řikam že nejlepši by se bylo vyloupit banku zavřit se do garaže a postavit si nějaky slušny autičko Ne tedka realně snad ze mě bude jednou dobrej ing

15:53:31
25.03.2005
25.03.2005

Hurdis
Tak se taky přidám:
1) SPŠ stavební Hradec Králové -Technická zařízení budov, momentálně VUT Brno fakulta stavební-Materiálové inženýrství 3. roč.
2)jen brigády, skladník, řidič VV apod.
3)stavbyvedoucí v jedné dost dobře rozjeté a.s. za slušnou vatu, jenom ne kancl!!
1) SPŠ stavební Hradec Králové -Technická zařízení budov, momentálně VUT Brno fakulta stavební-Materiálové inženýrství 3. roč.
2)jen brigády, skladník, řidič VV apod.
3)stavbyvedoucí v jedné dost dobře rozjeté a.s. za slušnou vatu, jenom ne kancl!!
15:21:52
25.03.2005
25.03.2005

Pet
-> Karlos: jj znám, takovejch sajt je víc
a kdy si maturoval? Já loni.
a kdy si maturoval? Já loni.00:54:42
25.03.2005
25.03.2005

dial K for Karlos
-> Pet: Já jsem taky z Ječný - slaboproudá elektřina - sdělovací technika. Opravdu super ústaf
antihalik.wz.cz/uvod.php ..kámošovy stránky No teď makám jako elektrikář- silnoproudař a spokojenost. V budoucnu bych asi chtěl bejt revizákem, no uvidim
antihalik.wz.cz/uvod.php ..kámošovy stránky No teď makám jako elektrikář- silnoproudař a spokojenost. V budoucnu bych asi chtěl bejt revizákem, no uvidim21:51:43
24.03.2005
24.03.2005

Simi
1) FIM UHK - jeste stale
2) programator, webdesign, rodicovske dotace :-)
3) programator, webdesign
2) programator, webdesign, rodicovske dotace :-)
3) programator, webdesign
21:09:06
24.03.2005
24.03.2005

Kurvapes
1)Vyučen v oboru vtař-geolog.Po té co jsem to dotáhl na vrtmistra tak jsem se zamiloval a od řemesla utekl.Pak jsem dělal lecos abych uživil rodinu,řidiče atobusu krmiče krav atd. po revoluci soukromou atodopravu MKD.
2)V současné době malá firmička (čtyři zaměstnanci)obor dřevěné palety.Co tam dělám ani nevim,ale všichni na mě volaj šéfe.Jinak dělám úplně všechno co je třeba do velkýho šéfa mám ještě hodně daleko.
3)Nejsem si jistej jestli bych tím nepřišel o koníčka ale asi bych chtěl agentůru zabývající se výcvikem a výchovou psů,popř. i psí hotel.
-> MATTESS: Na peníze si nestěžuju,bejvalo to daleko horší no hlavně si nemám na koho stěžovat jaký si to udělám takový to mám.:-)))
2)V současné době malá firmička (čtyři zaměstnanci)obor dřevěné palety.Co tam dělám ani nevim,ale všichni na mě volaj šéfe.Jinak dělám úplně všechno co je třeba do velkýho šéfa mám ještě hodně daleko.
3)Nejsem si jistej jestli bych tím nepřišel o koníčka ale asi bych chtěl agentůru zabývající se výcvikem a výchovou psů,popř. i psí hotel.
-> MATTESS: Na peníze si nestěžuju,bejvalo to daleko horší no hlavně si nemám na koho stěžovat jaký si to udělám takový to mám.:-)))
18:10:07
24.03.2005
24.03.2005

Fén
-> MATTESS: Taky si myslím.
18:08:35
24.03.2005
24.03.2005

MATTESS
-> Faann: Asi ne, pac vzdy kdyz dostanes vic, zachvili ti to je zase malo.....
17:29:42
24.03.2005
24.03.2005

Fén
Najde se tu někdo i takový kdo si neztěžuje na peníze? :o)
16:18:36
24.03.2005
24.03.2005

MATTESS
1) Jelikoz jsem byl blbej a nestacilo 8 trid zakladky, nasledovala dopravni prumyslovka v Plzni (sil. doprava - udrzba) a potom strojni fakulta ZCU (dopr. a manip. technika)
2)konstrukter forem a naradi pro automobilovy prumysl
3)docela bych zustal u fochu, ale mohl by byt tak dvojnasobny peniz
2)konstrukter forem a naradi pro automobilovy prumysl
3)docela bych zustal u fochu, ale mohl by byt tak dvojnasobny peniz

12:48:12
24.03.2005
24.03.2005

Baghira
1) SPŠ Stavební v Liberci, poté 5 měsíců vojna
2) Už přes 8 let stavebniny Falco v liberci jako skladník, obchodní referent, obchodní zástupce, technik, prostě děvečka pro všechno
3) Nějaká realitní či stavebně poradenská agentura, na zhotovování a pronájem nemovitostí...prostě aby chcali peníze a nemusel jsem nic dělat :-).
2) Už přes 8 let stavebniny Falco v liberci jako skladník, obchodní referent, obchodní zástupce, technik, prostě děvečka pro všechno
3) Nějaká realitní či stavebně poradenská agentura, na zhotovování a pronájem nemovitostí...prostě aby chcali peníze a nemusel jsem nic dělat :-).
12:14:23
24.03.2005
24.03.2005

Sušenka
1)gympl a ted 4. semestr na FD CVUT
2)v kanclu u pocitace - co je zrovna treba
3)chtel bych mit malej pension a hospodu na nejakym hezkym miste v prirode, kazdy rano bych zdravil hosty "Gruss Gott" a serviroval Bratwurst
Joo, to bych bral...
2)v kanclu u pocitace - co je zrovna treba
3)chtel bych mit malej pension a hospodu na nejakym hezkym miste v prirode, kazdy rano bych zdravil hosty "Gruss Gott" a serviroval Bratwurst
Joo, to bych bral...08:37:18
24.03.2005
24.03.2005

TUNER
8 let ZŠ , 3 roky ISŠG , 2 roky něco dalšího
Pracoval jsem jako obsluha LASERU a teď sedim u PC a skládam pro ně pálicí programy......viz. foto
Chtěl bych odsud vypadnout protože mam špatnýho šéfa.Už 5 let mam stejný prachy a o přidání ani slyšet.
Mam plány,ale ty si necham pro sebe.....
Pracoval jsem jako obsluha LASERU a teď sedim u PC a skládam pro ně pálicí programy......viz. foto
Chtěl bych odsud vypadnout protože mam špatnýho šéfa.Už 5 let mam stejný prachy a o přidání ani slyšet.
Mam plány,ale ty si necham pro sebe.....
08:22:18
24.03.2005
24.03.2005

Meap
No ja jsem programator v oblasti honosne nazyvane "Enterprise applications", no proste delam na produktu (ech) pro banky, velke spolecnosti, ... Jinymi slovy cely den sedim za klavesnici a neco do ni busim 
Chtel bych zustat programatorem, ale delat na open source a byt placen jako ted ... vlastne lepe

Chtel bych zustat programatorem, ale delat na open source a byt placen jako ted ... vlastne lepe

23:53:46
23.03.2005
23.03.2005

Tuxik
1.) Zakladni skola Radotin, stredni od(p)borna skola u vin. hrbitova, obor elektronicka a strojirenska zarizeni
2.) obcas nejaky brigady neb jsem student :-) - rozvody elektro, webdesign, programovani PHP+MySQL, obcas za penizky instalace WiFi pro cleny nasi komunitni site
3.) neco s kompama nebo autama :) hlavne aby mne to bavilo - instalace internetu, sprava siti, programovani....
2.) obcas nejaky brigady neb jsem student :-) - rozvody elektro, webdesign, programovani PHP+MySQL, obcas za penizky instalace WiFi pro cleny nasi komunitni site
3.) neco s kompama nebo autama :) hlavne aby mne to bavilo - instalace internetu, sprava siti, programovani....
22:26:59
23.03.2005
23.03.2005

kaipan
1.) SPŠ stavební v Brně - obor pozemní stavitelství
2.) nejdřív stavbyvedoucí - za málo a teď dělá v jedný firmě rozpočtáře, kreslím výkresy a další a další věci. A občas si přivydělávám u jednoho projektanta....
3.) vyhrát ve sportce
2.) nejdřív stavbyvedoucí - za málo a teď dělá v jedný firmě rozpočtáře, kreslím výkresy a další a další věci. A občas si přivydělávám u jednoho projektanta....
3.) vyhrát ve sportce
21:53:43
23.03.2005
23.03.2005

Hanz - zrušená registrace
Tak já taky, já taky:
1)Mechanik elektronik, jo tím jsem
2)technika v jedné nejmenované firmě, která montuje a dělá technickou podporu systémům EZS, EPS, CCTV, STA .... prakticky celí slaboproud-už od tamtud ale odcházím mám lepší flek doufám
3)Nejlépe nic a brát za to milióny
, Ale jinak asi v telekomunikacích možná to je co bych chtěl, já vlastně ani nevím ale peníze dnes hýbou světem a tak za slušnej plat dnes lidi dělají cokoliv
1)Mechanik elektronik, jo tím jsem
2)technika v jedné nejmenované firmě, která montuje a dělá technickou podporu systémům EZS, EPS, CCTV, STA .... prakticky celí slaboproud-už od tamtud ale odcházím mám lepší flek doufám
3)Nejlépe nic a brát za to milióny
, Ale jinak asi v telekomunikacích možná to je co bych chtěl, já vlastně ani nevím ale peníze dnes hýbou světem a tak za slušnej plat dnes lidi dělají cokoliv21:40:34
23.03.2005
23.03.2005

hrňa
->Vojta: A kolega, jak bylo u Horyla na škole???
1. Ja mam taky za sebou stredni odbornou technickou skolu se zamereni aplikace osbonich pocitacu.
2. Od te doby jsem vystridal par zamestnani, na mycce aut, skladnika u fy SOUDAL a ted jsem se usidlil v Internetove kavarne
3. Bavila by me grafika
1. Ja mam taky za sebou stredni odbornou technickou skolu se zamereni aplikace osbonich pocitacu.
2. Od te doby jsem vystridal par zamestnani, na mycce aut, skladnika u fy SOUDAL a ted jsem se usidlil v Internetove kavarne
3. Bavila by me grafika
21:15:23
23.03.2005
23.03.2005

U-Geen
no tak ja se teda taky pridam :-)
1) gympl + (zatim) nedokoncena vejska v IT oboru
2) programator (najme PHP+MySQL) - www.miton.cz/ - prevzal jsem par projektu od 3 ruznejch lidi a mam v tom stale guláš :-), ale jinak spokojenost.
3) to samy co delam akorat za vic penez (ale to asi vsichni) a nebo aspon bliz, ale se stejnym kolektivem.
1) gympl + (zatim) nedokoncena vejska v IT oboru
2) programator (najme PHP+MySQL) - www.miton.cz/ - prevzal jsem par projektu od 3 ruznejch lidi a mam v tom stale guláš :-), ale jinak spokojenost.
3) to samy co delam akorat za vic penez (ale to asi vsichni) a nebo aspon bliz, ale se stejnym kolektivem.
21:13:22
23.03.2005
23.03.2005

Martin
1.SPŠ Strojní - Třebešín, obor Automobilová diagnostika, 4 semestry ČVUT fa strojní, nyní 2. semestr ČZU obor SMAD (obor Automobilová diagnostika).
2.Dělám, co kdo potřebuje, instalace, stavba a opravy/upgrady PC, běžné opravy aut (olej, destičky, rozvody, nějaké to vyvaření)
původně jsem chtěl melouchařit s mojí odtahovkou, ale bohužel náklady jsou silně nerentabilní (Barkas B1000, 50Hp, dvoutakt hovoří za vše
)
3.mít vlastní vybavenou dílnu pro rekonstrukce veteránů (servis, lakovna, čalounictví, možná truhlárna)
popř. udělat si rekvalifikační kurz na autoklempíře, celkem mě baví opravovat bouraná auta, kdy z totálního vraku vznikne zase pojízný vůz...
nebo nereálný sen, být bohatý, utrácet peníze a užívat života
2.Dělám, co kdo potřebuje, instalace, stavba a opravy/upgrady PC, běžné opravy aut (olej, destičky, rozvody, nějaké to vyvaření)
původně jsem chtěl melouchařit s mojí odtahovkou, ale bohužel náklady jsou silně nerentabilní (Barkas B1000, 50Hp, dvoutakt hovoří za vše
)3.mít vlastní vybavenou dílnu pro rekonstrukce veteránů (servis, lakovna, čalounictví, možná truhlárna)
popř. udělat si rekvalifikační kurz na autoklempíře, celkem mě baví opravovat bouraná auta, kdy z totálního vraku vznikne zase pojízný vůz...
nebo nereálný sen, být bohatý, utrácet peníze a užívat života

20:46:45
23.03.2005
23.03.2005

kirri
-> Samantus: vím co myslíš - mám s trochu líp než socka?
asi tak že?
to znám
asi tak že?
to znám20:45:23
23.03.2005
23.03.2005

Samantus
1. Mechanizator zemedelske a lesnicke techniky, automechanik
2. a) Automechanik, pneuservisak
b) Servisni technik - instalace WiFi
3. ja ani nevim, automechanika ale za trochu vic prachu nez mam ted
2. a) Automechanik, pneuservisak
b) Servisni technik - instalace WiFi
3. ja ani nevim, automechanika ale za trochu vic prachu nez mam ted
19:42:22
23.03.2005
23.03.2005

Hanuš
1. truhlář
2. truhlář
3. technika v mobilních sítích GSM, WIFI atd
2. truhlář
3. technika v mobilních sítích GSM, WIFI atd
19:28:33
23.03.2005
23.03.2005

Pet
-> Luukkyy: dík za rady, dobrej nápad
Asi to tak udělám, teď se mrknu kde to u nás dělá jaká autoškola a za kolik a pak se uvidí.
Asi to tak udělám, teď se mrknu kde to u nás dělá jaká autoškola a za kolik a pak se uvidí.19:11:30
23.03.2005
23.03.2005

gim
:-) 1) zatim jen gympl a pristi rok matura :-(
2) gympl + ucim v ddm + obcasne skladnik :-)
3) architekt nebo truhlar s vlastni dilnou nebo studiem
2) gympl + ucim v ddm + obcasne skladnik :-)
3) architekt nebo truhlar s vlastni dilnou nebo studiem
19:07:57
23.03.2005
23.03.2005

Luukkyy
-> Pet: A s tou praxí to neni taková katastrofa!Akorát se nesmí čekat,že se bude jezdit hned s kamionem a do ciziny.Někde u zedníků nebo ve vnitrostátce se akorát zeptaj,s čim si jezdil,aby tě na tu Avii pustili.
Já sem dělal šoféra čtyry roky,nějakej čas nastálo,a pak jako brigošku při škole.
A když sem se o to místo ucházel,tak sem lhal,že sem na vojně jezdil z VéEskou,i papír sem na to sfalšovanej měl
a klaplo to.
Jesli ti mužu poradit,udělej si Céčko,nech ho půl roku vodstát,pak si udělej vejlet do hodně velkejch stavebnin,kam jezděj náklaďáky pro materiál.Ty kluci z 90% procent vozej razítko a za flašku ti někdo ten štempl udělá,žes jako u nich jezdil.
No a pak si vem tohle veledílo,a von už to nějakej soukromník sežere.A budeš v poho.
Já sem dělal šoféra čtyry roky,nějakej čas nastálo,a pak jako brigošku při škole.
A když sem se o to místo ucházel,tak sem lhal,že sem na vojně jezdil z VéEskou,i papír sem na to sfalšovanej měl
a klaplo to.Jesli ti mužu poradit,udělej si Céčko,nech ho půl roku vodstát,pak si udělej vejlet do hodně velkejch stavebnin,kam jezděj náklaďáky pro materiál.Ty kluci z 90% procent vozej razítko a za flašku ti někdo ten štempl udělá,žes jako u nich jezdil.
No a pak si vem tohle veledílo,a von už to nějakej soukromník sežere.A budeš v poho.
18:55:45
23.03.2005
23.03.2005

Pet
hmm to je jasný. B čko mám už 2 roky a naježdíno dost, ale na to C se musim vrhnout.
18:52:37
23.03.2005
23.03.2005

Luukkyy
-> Pet: To je právě ta špaténka,kdyby to bylo na náklaďák,tak bych možná věděl a moooooožžžžžžnáááááááá dovedl i zařídit.Sice žádný terno,ale pro začátek aspoň něco.
Ale B group nebo C group ještě smrdící autoškolou to
Ale B group nebo C group ještě smrdící autoškolou to

18:49:25
23.03.2005
23.03.2005

Pet
-> Luukkyy: zatim jenom auťák, ale chystám se udělat náklaďák. Ale co sem tak koukal na joby, tak chtěj vždycky praxi tak 3-5 let s náklaďákem a to je pak těžký. Ty vo něčem víš?
18:47:26
23.03.2005
23.03.2005

Pet
18:45:34
23.03.2005
23.03.2005

Luukkyy
-> Pet: A na co máš papíry?
18:44:23
23.03.2005
23.03.2005

minno
-> Pet: héééj máš rovnakú školu ako ja

18:40:19
23.03.2005
23.03.2005

Pet
1) průmka elektro. obor elektroniclé počítačové systémy
Pak půl roku ČVUT Fel, ale nic pro mě, tak sem nevyrazil ani k prvním zkouškám.
2) Bez práce a potřeboval bych něco sehnat, kdyby ste někdo věděl o něčem tak dejte vědět. Nejlíp něco v servisu a nebo řidič a tak no prostě nic v kanclu
3) Mít svůj vlastní autoservis, pár zaměstnanců a H1ku v garáži
Pak půl roku ČVUT Fel, ale nic pro mě, tak sem nevyrazil ani k prvním zkouškám.2) Bez práce a potřeboval bych něco sehnat, kdyby ste někdo věděl o něčem tak dejte vědět. Nejlíp něco v servisu a nebo řidič a tak no prostě nic v kanclu

3) Mít svůj vlastní autoservis, pár zaměstnanců a H1ku v garáži

18:39:59
23.03.2005
23.03.2005

minno
1. priemyslovka - slaboprudova elektrotechnika - zameranie elektronicke pocitacove systemy (posledne dva roky), elektrika ma bavila skor ked som bol maly, pocas skoly som dost holdoval PCckam, programovaniu, atd., teraz ma ta elektronika znovu trochu chytila, ale len v urcitych medziach.
2. internetovy technik, realizacia WiFi internetovych pripojok, bytovkove rozvody, firemne siete atd. v reali to znamena niekedy cely den na streche bytovky napr. ako dnes :-)
3. to co robim ma celkom bavi, obcas sa dostanem na celkom zaujimave miesta, odkial mam plno zazitkov :-) jasne su aj dobre aj zle dni...no a čo by som ešte chcel...asi tiež ešte nejakú autoservisnú dielňu, kde by som robil len vo voľnom čase ako moje hobby
2. internetovy technik, realizacia WiFi internetovych pripojok, bytovkove rozvody, firemne siete atd. v reali to znamena niekedy cely den na streche bytovky napr. ako dnes :-)
3. to co robim ma celkom bavi, obcas sa dostanem na celkom zaujimave miesta, odkial mam plno zazitkov :-) jasne su aj dobre aj zle dni...no a čo by som ešte chcel...asi tiež ešte nejakú autoservisnú dielňu, kde by som robil len vo voľnom čase ako moje hobby

18:04:35
23.03.2005
23.03.2005

strucy
1) študoval som odbor ekonomiky a prevádzky dopravy - zameranie cestná doprava (4 roky) a colný deklarant (2 roky)
2) som vodič s povolania, popri tom profesionálna montáž autofolii, bytových folii a trezorov, poisťovníctvo
3)robiť? toto mi vyhovuje zatial

2) som vodič s povolania, popri tom profesionálna montáž autofolii, bytových folii a trezorov, poisťovníctvo
3)robiť? toto mi vyhovuje zatial

17:52:12
23.03.2005
23.03.2005

Vojta - zrušená registrace
No jelikoz mi je 21 tak zatim nic moc
1.zakladka
2. Stredni odborna technicka skola, zamereni aplikace osbonich pocitacu.
3.pak rok na VS - bylo to na kokot
4. Tedka jazykova skola - Anglictina
5. Obcas si privydalavam v jedne dilne (MB, BMW, SKODA) takova vsehochut.
6. chtel bych v budoucnu neco delat v oblasti IT, spise hardware nez SW
1.zakladka

2. Stredni odborna technicka skola, zamereni aplikace osbonich pocitacu.
3.pak rok na VS - bylo to na kokot
4. Tedka jazykova skola - Anglictina
5. Obcas si privydalavam v jedne dilne (MB, BMW, SKODA) takova vsehochut.
6. chtel bych v budoucnu neco delat v oblasti IT, spise hardware nez SW

17:45:14
23.03.2005
23.03.2005

kirri
1. SPŠS Strojnická a Slévárenská Brno Sokolská 1 - obor automatizace a robotizace průmyslových systémů
2. mechanik - technolog výroby práce na CNC strojích a vůbec kde co je zapotřeba - i řidič referenčních vozidel - ve firmě Pegas . Gonda s.r.o.
3. No právě tohle, mám na to školu - chtělo by to lepší pracovní ohodnocení, víc dovolené - šéf slíbil postup, ale víte jak to chodí
2. mechanik - technolog výroby práce na CNC strojích a vůbec kde co je zapotřeba - i řidič referenčních vozidel - ve firmě Pegas . Gonda s.r.o.
3. No právě tohle, mám na to školu - chtělo by to lepší pracovní ohodnocení, víc dovolené - šéf slíbil postup, ale víte jak to chodí

16:46:18
23.03.2005
23.03.2005

Johny Death
1. VUT FSI tč. Bc. hotov , 4roč. na Ing. strojirenské technologie
2. Realizace výstavních stánku a expozic (expozice na veletrzích kongresy, reklamni grafika...)
3. mit svoji nastrojarskou dilnu a autoservis dilnu kde by nebyl problem cokoli udelat :)))
2. Realizace výstavních stánku a expozic (expozice na veletrzích kongresy, reklamni grafika...)
3. mit svoji nastrojarskou dilnu a autoservis dilnu kde by nebyl problem cokoli udelat :)))