skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamerka - motorka / auto
prohledat
1518 příspěvků (zobrazeno 1101 až 1150) od 08.11.2010 do 10.12.2024, založil/a Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Pokud na ní je, tak asi jediný co může zkusit
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Pošli jí na přehrání FW do Plzně. 

-> Nwkt: Nezkousel, nevim kde ho vzit. Stala tehda palku, jedna z tech lepsich. Se mi ji nechce vyhodit :(
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Čína bazmek, vzít, zahodit, koupit novou. Zkoušels přehrát firmware?
Kamerka mi zacala nejak haluzit :( Obcas pri nataceni zacne pipat a chova se jako kdyby nekdo mackal cudliky na ovladani... Prepina si mody mezi natacenim, focenim a prehravanim. Tim padem je uplne k prdu... Na tistaku jsem nic nenasel. Nema s tim nekdo zkusenost?
Ilustracni foto:
Ilustracni foto:
-> Tomaso435: Mě taky napáješ rušil rádio, tak jsme si udělal pětivoltovej stabilizátor a napájím to z toho. Ale ta kamerka taky trochu ruší. Mám jinej model.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 01.01.14 22:32:15: -> Nwkt 01.01.14 22:30:27: zkoušel sem půl hodiny různý kombinace a nepřišel sem na to 

-> Jarda/felda: Tuším, že se mačkalo "mode".
Ale to seš opravdu tak neschopnej, že na to bez návodu nepřijdeš? Prostě to zkoušej, něčím to půjde...
Ale to seš opravdu tak neschopnej, že na to bez návodu nepřijdeš? Prostě to zkoušej, něčím to půjde...
-> Jarda/felda: chmňf, tak něco mačkej
to nějak půjde

-> Nwkt 01.01.14 13:26:30: tim vyjedu ven 

-> Jarda/felda: Stiskni to menu ještě jednou
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 01.01.14 13:07:05: v menu jsou dvě položky nystavení a já nevim jak přejít na tu druhou ...
-> Jarda/felda: A to je takovej problém najít bez návodu? Návod je k tomu stejně max. v EN, takže to by ti asi nepomohlo. Většinou je to pojmenované jako "Loop record" (smyčka) nebo podobně. Pokud to nedělá ani když je to zapnuté, tak naformátuj kartu přímo v kameře.
-> Jarda/felda: To se děje standartně ne
-> Nwkt 01.01.14 10:46:01: potřebuju nastavit nahrávání tak aby přemazávalo starší záznamy
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ještě zkusím to napojit na samostatnou baterii mimo síť auta. pak by se to možná dalo zapojit nějak jinak...
-> Jarda/felda: Co na tom chceš návodovat? K takový jsem dostal návod na A5 papírku psanej rozsypanym čajem 

nemáte někdo návod k této kameře ? aukro.cz/hd-720p-kamera-d
o-auta-autokamera-nocni-vi
deni-i3832358891.html
-> Tomaso435: Tak mě to dělal napájecí adaptér. Zatím u všech co jsem zkoušel.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ani tak to nejde. dělá to ta kamera nikoliv adapter. ruší to i CB i navigace je vopožděná...
-> Tomaso435: Stačí dát jinej adaptér. Já jsem to vyřešil tím USB špuntem do zapalovače (stál asi 30Kč) a nabíjením přes USB kabel co k tomu byl.
-> Tomaso435: osudová chyba. ruší rádio. :D
no nic dáme filtr před rádio a snad to pomuže....
no nic dáme filtr před rádio a snad to pomuže....
-> Syny 19.09.13 12:25:08: tu mám v merku taky.... ... tak jsem ji obědnal na alze. vyzvednu si to osobně v HK a uvidime.
Nechávám ji tam. maximálně když někde ve městě stojím víc dní, tak ji strčím pod sedadlo, ale mám v autě i vysílačku a rádio a kdybych to měl pokaždé někam schovávat.
Akorát na tu delší dobu z vysálačky sundám mikrofon, z rádia panel a ze střechy odšroubuju prut a schovám to po autě.
Akorát na tu delší dobu z vysálačky sundám mikrofon, z rádia panel a ze střechy odšroubuju prut a schovám to po autě.
Ono je to dneska už skoro jedno, protože vyberou auto i jen podle toho, že vidí držák a předpokládáají, že kamera, navigace apod. bude někde v autě. Kolikrát už stačí i jen kolečko od přísavky obtisknuté na okně.
Známýmu taky vybrali auto jen kvůli tomu...
U mě je výhoda, ze samotná prísavka je v tmavém pruhu (sluneční clona), takze není vidět...
U mě je výhoda, ze samotná prísavka je v tmavém pruhu (sluneční clona), takze není vidět...
-> Majki: vyndavam, nechávám jen držák na okně
-> Majki: Nechávám, pokud neparkuju vyloženě na rizikovém místě
Nechaváte kamery v autě pořád nebo je taháte sebou? Bratrankovi nedávno vybrali auto jenom kvuli kameře tak jsem na váškách jestli to tahat sebou nebo doufát, že zustane na svém místě.
Když jsem v lednu kupoval z číny kamerku, tak stála 800,- na balíku byla nižší cena. Tak mi to odchytli. Pošta si vzala 180,- a celnici vyměřili DPH z ceny kamerky a z poplatku poště tzn z 980,-, takže DPH bylo skoro 200,- takže kamerka 800,- a poplatky 400,-. Furt se to vyplatilo, protože Alza tu kamarku pak začla prodávat za 1800,- a ke konci se prodávala za 1300,-
-> Nwkt: Me napadlo naposilat bar baliku z ciziny a dat do nich neco cennyho, co by se poznalo pri rentgenu a pak do toho pribalit vystrelovaci hovno na pruzine, at si tam uzijou bukvice.
Kolik to cca dělá?
Jinak jse zkouknul videa na lepším monitoru a jdu od toho...ten dynamický rozsah to dost deklasuje a zvuk je taky příšerný...to radši koupím GO
Jinak jse zkouknul videa na lepším monitoru a jdu od toho...ten dynamický rozsah to dost deklasuje a zvuk je taky příšerný...to radši koupím GO
Mě zatím zachytili jen balík z emeriky... protože tam jsou moc poctivý a napsal tam na balík něco přes 100usd, blbec. :) Ale to DPH a poplatek poště za proclení to výrazně prodraží...
-> Nwkt 25.11.13 16:05:49: kamarádovi to udělali na základě faktury na 40 dolarů :D v balíku bylo turbo za cca 300 dolarů

-> radekp: Co je na balíku je jim jedno, oni si to zrengenujou a odhadnou. Zrovna dneska mi přišel balík s razítkem Kontrola RTG 24.11.13 

-> Nwkt: nad 100 dolarů, že? Z ebaye se dá domluvit, že se napíše cena pod tuto hranici. Zde u e-shopu bych asi neuspěl...
-> radekp: Ještě ti to můžou odchytit celníci, pak se to prodraží. Ale mě zatim nechytli nic
dx.com/p/sdv500-waterproo
f-outdoor-sports-1080p-1-2
-coms-5-0-mp-170-wide-angl
e-mini-hd-camera-champagne
-228327
Nějaké zkušenosti s čínskou napodobeninou GOPRO? Co jsem se díval na srovnávací videa s GOPRO tak pozoruju menší úhel záběru, nižší dynamický rozsah, ale lepší ostrost a detailkontrast...
Za 120 dolarů s nulovým poštovným by to stálo za pokus...
Nějaké zkušenosti s čínskou napodobeninou GOPRO? Co jsem se díval na srovnávací videa s GOPRO tak pozoruju menší úhel záběru, nižší dynamický rozsah, ale lepší ostrost a detailkontrast...
Za 120 dolarů s nulovým poštovným by to stálo za pokus...
-> Nwkt: Já s tím origo adaptérem do zapalovače vždycky. S adaptérem na USB problém nebyl.
Já s rušením neměl problém ani u jedný kamery
Já tu svojí čínu napájím od lampičky na stropě. nabíječky mi rušila rádio a vadilo mi že když nabíjím mobil, tak nemužu nahrávat, tak jsem si postavil pětivoltovej stabilizátor, integráč jsem kvůli chlazení přišroubil přímo na kovovou výztuhu pod tapecírem. Vedle lampičky jsem v tapecíru udělal díru na vypínač a mezi tapecírem a oknem jsem vytáhl kablík, kterej je zapojenej do kamerky.
A zapínám to jak v letadle. vypínačem na stropu. ;-)
Ta kamerka taky trochu ruší rádio ale ne tolik.
A zapínám to jak v letadle. vypínačem na stropu. ;-)
Ta kamerka taky trochu ruší rádio ale ne tolik.
Tak mě ted kamarádka nabídla nějakou zadara kterou nevyužívá, tak uvidím jak se to dopadne, a jinak asi půjdu do té co tady dával-> U-Geen:
tady jsem ji našel za 1690kč www.revotech.cz/produkt/f ull-hd-kamera-mobius
tady jsem ji našel za 1690kč www.revotech.cz/produkt/f ull-hd-kamera-mobius
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to plati jen u neznackovej ch produktu, kde hodne lita cena. Tahle kamera tam je relativne malokrat i diky tomu, ze uz to neni uplne zakladni uroven a cena se pohybuje minimalne, pokud jde vejs tak je to spis diky prislusenstvi: www.ebay.com/sch/i.html?_
sacat=0&a...
-> U-Geen: ....tak to je pecka
, to si musím taky pořídit, jen nevím jak na to, ne ebay jsem nikdy nic nekupoval

-> U-Geen: To právě nemáš. Nejlepší je to brát od prověřenýho, protože kolikrát na pohled stejná věc nemusí být stejná...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : asi ebay. konkretniho prodejce mas jedno ne? ber to nejlevnejsi :)
-> U-Geen: To kupoval z eBay nebo odkud? Můžeš zjistit odkaz na konkrétního prodejce? Jenom škoda, že to nemá display, jinak to vypadá dobře.
-> U-Geen: To vypada o dost lip, nez mam ja. Uz jen proto, ze mam jen HD :)