-> Mr_Kubas: Na jaře je to vždycky během výstavy Tempo a na podzim přesně nevím. To se mi vždycky kryje s jinou akcí. A tam samozřejmě jako divák můžeš.
-> stika87: Tak to musela bejt pecka. Mít buginu, taky bych si občas zazávodil. Asi. Se Savcema se sice jezdí taky nějakej seriál, ale savec není žádnej závoďák a potřebuje dost přestavět.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rc silniční autíčka (ne off)
prohledat
991 příspěvků (zobrazeno 979 až 991) od 04.11.2010 do 09.11.2015, založil/a Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> Eidy: V Litoměřicích? Kdy a kde to tam je? Je možnost se tam jít podívat jen jako divák? Nebo je to jen mezi pár kamarády?
-> Eidy: aha :) ja jezdil republiku. Pak jako mechanik. jinak jsme zacinal na kyosho s motrem RB a pak presel na Mugena s ninja.
Prave v moste je celkem pekna trat ;-)
Prave v moste je celkem pekna trat ;-)
-> stika87: Já mám od loňska Savage Flux HP. Začínal jsem na Tamyii, ale to je moc špatný na offroad. Pak jsem měl E-Savage a pak Fluxika.
Jámám HPI moc rád a když porovnám zpracování tak HPI vede nas Tamyií. A o odolnosti se nemá smysl vůbec bavit.
Jinak já jezdím akorát jednou za rok sranda závod v Litoměřicích. Jinak jezdíme s kamarádama jen tak pro zábavu.
Jámám HPI moc rád a když porovnám zpracování tak HPI vede nas Tamyií. A o odolnosti se nemá smysl vůbec bavit.
Jinak já jezdím akorát jednou za rok sranda závod v Litoměřicích. Jinak jezdíme s kamarádama jen tak pro zábavu.
jeee kde jsou ty casy :)))
j-> Eidy: T y jezdis ? a co ? na republice jsem te nikde nevidel :)
-> Rooney:
Je to možný, zas tak jsem do toho neviděl. Každopádně lepší FM, než AM.
Je to možný, zas tak jsem do toho neviděl. Každopádně lepší FM, než AM.
-> palinator: bych spíš doporučil už něco na 2.4 Ghz.
Odpadne tím možnost rušení jiných souprav na závodech, mam soupravu Spectrum Dx-3
www.mz-racing.net/p959-sp m20320e-dx-3-spectrum-2-4g hz-dsm
sehnal sem ji z bazaru i se dvěma servy za 2.500kč a spokojenost
Odpadne tím možnost rušení jiných souprav na závodech, mam soupravu Spectrum Dx-3
www.mz-racing.net/p959-sp m20320e-dx-3-spectrum-2-4g hz-dsm
sehnal sem ji z bazaru i se dvěma servy za 2.500kč a spokojenost

Mám on-road Subaru Impreza 2003 na podvozku Tamiya TT-01, měřítko 1:10, elektro. Samozřejmě pohon všech kol, planetové diferenciály, třecí tlumiče, jako tuned-up mám štelovatelnou sbíhavost a odklony kol, tvrdé vložky v druhovýrobních pneumatikách. Jinak už moc nejezdím... Tento model se dá dnes pořídit za hubičku, já jej měl jako stavebnici - doporučuji. Zvládalo to chvíli i jízdu ve sněhu a na ledu, ale pak se utopil regulátor ve vodě a přestalo to ject...
Stačí vysušit, případně rozebrat a vyčistit a jedeme dalej, ale už ho mám dost jetej bych řekl, takže by chtěl vyměnit. Mám AM RC soupravu, to dost nedoporučuju, jelikož je hodně náchylná na rušení a třeba osciluje servo na zatáčení, atp. Lepší volbou je o cca 500 Kč dražší FM zařízení.
EDIT: Pokud uvažuješ o koupi, TT-01 je základ, spíš bych šel do TB-02, která je "profesionálnější&qu ot; už v sérii a určitě je to znát, TT-01 má celkem limity.

EDIT: Pokud uvažuješ o koupi, TT-01 je základ, spíš bych šel do TB-02, která je "profesionálnější&qu ot; už v sérii a určitě je to znát, TT-01 má celkem limity.
Silniční jsou nuda, offroad je aspoň zábava
Ja mam taky off, podvozek cc-01 od tamiye.
Nějak to přibliž, jestli to chceš na závody, nebo jen tak pro radost

Ja mam taky off, podvozek cc-01 od tamiye.
Nějak to přibliž, jestli to chceš na závody, nebo jen tak pro radost

-> Jirik_Tuňák: Nevím přesně o co ti jde. Já jezdím 3 roky off. Nicméně bych ti doporučil značku HPI pokud ti jde o tip.
jezdil sjem zavody s el. na parketach a koberce a spalovaka bugy 1:8 ale OFF
Máte někdo doma RC model autíčka s elektro nebo spalovacím motorem? Nějaké tipy? Důvody mého dotazu vysvětlím déle.