skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rc silniční autíčka (ne off)
prohledat
991 příspěvků (zobrazeno 451 až 500) od 04.11.2010 do 09.11.2015, založil/a Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> Lubes: internet je plnej videí, proč by to nešlo, všechno jde, jen to chce trénovat
-> Pavell: spalovák na driftovanie,to je najnereálneší drift....je to moc rýchle a efekt žiadny 

-> Pavell: ja vim, tam kdyz ja jdu neco objednavat tak to je pro muj ucet katastrofa...
tam mají věcí. díky moc
právě s tim spalovákem by mě zajímalo co by to dělalo. Jedině vyzkoušet.
-> Pavell: na tech ABS pneu se to rozjede urcite :) jen s nitro driftem zkusenost nevim jaka bude, jak moc dobre se da regulovat plyn.
Jinak obchodu je spousta, me se osvedcil ten co mi doporucil -> Eidy:
www.mz-racing.net/
a nebo ebay, tam toho je moc moc :)
Jinak obchodu je spousta, me se osvedcil ten co mi doporucil -> Eidy:
www.mz-racing.net/
a nebo ebay, tam toho je moc moc :)
kde se dají koupit nějaký kola? popř. ty ABS "gumy"??? rozjede se to vubec?
-> Pavell:
dííky 

-> Lubes: pěkný bávo. BBS k tomu seděj jak prdel na hrnec
-> WMA - navigátor :): no to už sú jazdené ,lepšie povedané zjazdené tie ABS ako som ti písal....ešte volačo znesú 

-> Lubes: ty kola jsou super, jen ty pneu jsou tenky jak condom
to jsou ty plastaky jak jsi mi daval odkaz?

-> Tuner#2: tady u rc to nesmis brat doslova, ale jinak mas pravdu, souhlasim s tebou 
oni na to prodavaji i ''gumy'' na tyhle sileny odklony.
Myslim ze lubes to ma tak akorat.

oni na to prodavaji i ''gumy'' na tyhle sileny odklony.
Myslim ze lubes to ma tak akorat.
-> WMA - navigátor :) 26.11.12 18:34:43: Odklony mají hlavní vliv na ochotu auta zatáčet a reagovat na volant, lépe se vrhá do zatáček a snáž se s tím pak driftuje. Samozřejmě vzhledový extrém kdy kolo jede po hraně gumy je nesmysl.
-> castrol: dííík len lepšie to bude ked to bude mať akurátnu svetlú výšku,takto položené to ešte nemá ten šmrnc
-> WMA - navigátor :): bohužial iný interier sa objednať nedá
ale tie BBS som dlho hladal 

-> WMA - navigátor :): bohužial iný interier sa objednať nedá

-> Lubes: ty kola tomu dali "tečku". takhle to je supr. Jen jednu chybu vidim, ridic na spatne strane.
Tuner#2 26.11.12 10:17:20 napsal:
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) 25.11.12
16:14:43: Někde jsem četl, že u RC platí odklony to samé co u real
auta, samozřejmě čím těžší model tím víc. Já bych to nesmyslel
nenazval.
→ Lubes: Pěkná práce.myslis kvuli stabilite? treba japonci to ale az prehaneji, to je odklon asppon 20 stupnu :)
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) 25.11.12
16:14:43: Někde jsem četl, že u RC platí odklony to samé co u real
auta, samozřejmě čím těžší model tím víc. Já bych to nesmyslel
nenazval.
→ Lubes: Pěkná práce.myslis kvuli stabilite? treba japonci to ale az prehaneji, to je odklon asppon 20 stupnu :)
-> Lubes 26.11.12 17:29:16: krasne ,kola tomu dali eleganciu
tvl, toto e mrte :) :) :)
Ešte to neni poriadne nasadené ale hlavne že už prišli aj kolesá 

-> Tuner#2: díky
......dnes som robil tú najsprostejšiu piplavú robotu na svete
maľoval som interier a aspoň viem ako sa mi trasú ruky 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 25.11.12 16:14:43: Někde jsem četl, že u RC platí odklony to samé co u real auta, samozřejmě čím těžší model tím víc. Já bych to nesmyslel nenazval.
-> Lubes: Pěkná práce.
-> Lubes: Pěkná práce.
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 25.11.12 16:14:43 napsal:
→ Lubes: Takhle bez těch nesmyslnejch odklonů to vypadá
mnohem líp.
Jen máš ještě volant na špatný straně.
odklony sú tie isté len to teraz tak nekričí ked je to vyššie
stále je tam čo dolaďovať a volant tam ešte neni 
→ Lubes: Takhle bez těch nesmyslnejch odklonů to vypadá
mnohem líp.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nech to na pristi vikend, neco mam doma tak na to kouknu
-> Lubes: Vzhledem k tomu, že jsem teď doma jenom na soboty a neděle, to bude ještě na dlouho. Letos už si asi venku zajezdit nestihnu.
Poradí mi někdo, jaký mám koupit pružiny?
Poradí mi někdo, jaký mám koupit pružiny?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : parááda 

Tak už se mi podařilo zapojit elektriku a nahodit kabinu... pěkně si to sedlo, bude to chtít tužší pružiny. :)
inak toto bude asi reálna výška auta aj s interierom 

-> Lubes: Takhle bez těch nesmyslnejch odklonů to vypadá mnohem líp.
Jen máš ještě volant na špatný straně. 

-> urbi: jj tiež som pozeral
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : neboj nebude to tak....len som to chcel odfotiť nahodené.....hentak by sa ani kolesá nepretáčali a o tom že by to už ani nevytočilo nehovorím.....cestujú mi už z ebay dlhšie tie "nožičky" nakoľko hentam sú k tej pôvodnej karosérii len veľmi krátke.....takže tak
....inak další postup 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : neboj nebude to tak....len som to chcel odfotiť nahodené.....hentak by sa ani kolesá nepretáčali a o tom že by to už ani nevytočilo nehovorím.....cestujú mi už z ebay dlhšie tie "nožičky" nakoľko hentam sú k tej pôvodnej karosérii len veľmi krátke.....takže tak

-> Lubes 23.11.12 22:44:58: To se mi teda vůbec nelíbí, jak jsou ty kola zaražený do podběhů. 

-> WMA - navigátor :): presne ako vravíš 

-> Lubes: hmmm, zajimave, ty pak normalne nasadis na klasicky rafek tamiya? a trochu vterinoveho lepidla?
-> WMA - navigátor :): www.ebay.com/itm/.../3208
55742545?pt=US_Char... toto sú tie ABS-ka.....ako vidíš,je to len trubka rezaná na šírku disku so zrezanými hranami
-> Lubes: al e to jo, ale jaka znacka :) kouknu na ty r2hobbies
-> WMA - navigátor :): no ved u nás sa používaju ABS 

-> Lubes: t-drifty jsem koukal ze byli jedine povolene na tom driftbattle v Brne, nevis co se pouziva v tom drift cupu co mate na slovensku? nikde jsem to myslim nevycetl a nechce se mi to hledat
-> WMA - navigátor :): to nemá značku,na R2 hobbies ich objednávajú chalani vo velkom ...proste to sa vyrába len z ABS plastu,vačšinou sú neni ani poriadne odrezané a obrobené.....alebo na beton su dobré T -drifty,tam je aj prímes gumy tak maju malinko lepšiu trakciu 

-> Lubes: jo to jo, ale jakou znacku? HPI, tamiya, yokomo? Ja budu potrebovat nove, tak se ptam pro zajimavost, abych mel inspiraci co jezdite na slovensku kdyz u vas ty drifty tak frcej :)
-> WMA - navigátor :): jazdím ABS tie sú ideálne na každý povrch 

-> Lubes: co jezdis za kolecka(pneu)? asi taky zalezi na jakem povrchu driftujes(koberec, beton, asfalt)
-> WMA - navigátor :): aj vzadu je,len vzadu ramená nedovolia taký odklon ako v predu 

-> Lubes: ale na zadku zadnej co?
-> urbi: chcelo by to ine kola
holt z původního podvozku moc nezbylo,sem upravoval až mi zbyla jen kabinka a kousek

-> WMA - navigátor :): holt lexanovou karoserii sem nemohl sehnat tak sem to vyřešil takto.samozřejmě to nebude takto sedět na doraz.zatim jen přiloženo

-> urbi:
vypadá to hrozně vtipně jak je to položený až dole. Ale jako je to dobrý :)