Nasiel som ju pred par rokmi ako zubozene torzo bez motora a ovladania a povale v krabici. Pred mesiacom brata napadlo ozivit ju, nakupil par veci a uz to jazdi
Skoda 110R RC
15:18:35 05.01.2013
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Eidy: Jenom tohohle jednoho. Ten první (MAN) šel do světa, abych mohl začít stavět nový, lepší (a dražší). :)
Odesel mi regulator i servo najednou, a potrebuji koupit nove, ale nevim jake. Poradite mi nekdo? Ja si stim vubec nevim rady, je toho na vyber az moc. Asi budou potreba doplnujici informace, jake?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ved to,je to už vrchol modelárskej dovednosti .....rátajú sa mi aj tie truck trialy ešte aj s reálnym zvukom
10:39:16 25.12.2012
Enggik
A s tím nakladačem jezdil taky. Jedno děcko posadil na tu paletu a už pelášil
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 24.12.12 23:26:20: S tím Manem a nakladačem byl němec předloni v Letňanech na Modell hobby. Nádherný kousky Za tím Manem v tý sklopce vozil děti po tý hale
-> Lubes: Jj, tahle Tatra je suprová. Tenkrát jsem dával odkaz do bagráckýho tématu. Chová se jako opravdová a i vzhledově je krásně do detailu vyvedená.
01:19:37 25.12.2012
Lubes - zrušená registrace
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : na také niečo by som sa dal aj ja nahovoriť ale skôr by som bral takéto niečo
Rc excavator loading
23:26:20 24.12.2012
Já ty RC bagry prostě zbožňuju, taky bych chtěl. :)
RC Bruder Caterpillar Teleskoplader
RC Truck LKW
22:55:40 22.12.2012
Teda ale s tímhle si někdo vyhrál. Nejen, že je to z lega, ale dokonce funkční.
Lego TLF 20/40 Iveco Magirus
22:09:31 22.12.2012
bajou
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 22.12.12 22:04:51:
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : hej je to z mini rc auticka
18:58:04 22.12.2012
-> castrol: Tos předělával z něčeho? Já jsem takhle měl takový nápad vzít nějaký to malý autíčko na RC a podvozek předělat pro Monti System auto, ale koupil jsem něco z aukra za pár stovek, přišlo to, nefungovalo to jak by mělo, prodejce mi slíbil vrátit peníze, tak jsem to poslal zpátky, prodejce mi je odmítnul vrátit a chtěl po mě asi stovku poštovný aby mi to poslal zpátky, takže jsem akorát přišel o prachy a pak jsem se na to vykašlal.
To by šlo, řekl bych, že očekávání to splnilo. :) I ty válečky na usměrnění lana jsou opravdu funkční a krásně se točí. Jediné co není tak úplně reálné je ta karabina, ale to se dá vyměnit. Lano snad časem taky změkne. Mě se to líbí.