aplikacia murphyho zakonov v praxi

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 16.03.2005 do 18.03.2005, založil/a Kaňa
řadit dle data
08:06:34
18.03.2005
Eidy
10 Prostě smůla.
00:17:05
17.03.2005
itchy
-> Kaňa: jj to sa obcas stava, svina nahoda
21:58:46
16.03.2005
Kaňa
Tak toto sa mi s stane na konci zimy . . . :

Vecer zaparkujem auto do dvora medzi nas a susedov dom, tak ako to robim celu zimu. Tu obrovsku kopu snehu na susedovej streche si vobec nevsimam, vsak co by sa tak asi mohlo stat...Auto stoji cca 3 m od podorysu strechy, tak keby aj ten sneh padol, nic sa nemoze stat. Lenze prave dnes som sa trochu ponahlal a voz som v roztrzitosti odstavil prave medzi tie strechy. Tak, a v noci sa von trosku oteplilo . . . . .
Rano pridem, a co nevidim.Nic. Ani auto, ani sneh na streche. Zato tato 2 a pol metrova kopa vo dvore tu vcera predsa nebola ! A nasledky tohto vsetkeho? Predna kapota sa zastavila na dne kufra, zadna na filtri, zlomena antena, zlisovane stierace,prihnute narazniky ....
Po dvoch hodinach usilovneho lopatovania som sa konecne dostal ku klucom, nakopol to a hodil pred dom na cestu. Cely unaveny som si dopriat salku kavy, no a ked som sa vratil k autu, co zas nevidim... Zo zadnej gumy trci 5 centimetrovy klinec, co sa predtym asi povaloval niekde na ceste.No uzas. A to som sa hned rano chystal vybavovat do mesta nejake dokumenty.Pritom stacili 3 metre a nic som nemusel riesit.Nahoda je svina a zhoda nahod je este vacsia svina :) No nie?
Extreme Tyres