skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> Radek Retro eLeSo: zaujimava ako ten trabant v zaujimavych autach z ulice
-> Ceskejparan10 17.12.11 19:02:20: teda ta je zajímavá jako většina co jezdí na čemkoliv
já dneska potkal MINI One-modrá metla a měl ZA-JICEK takže (SK)

já dneska potkal MINI One-modrá metla a měl ZA-JICEK takže (SK)

-> Nwkt: to sem myslim taky viděl, červenej benz e? A eště tady na doubravce se mihnul světle modrej žigul (možná moskvič) s modrou spz P a dál už nevim, byly zamlžený okna. Se nám opravdu nějak začínaj objevovat

-> Nwkt 17.12.11 11:44:29: číňan distribující cihle stejného názvu? :-D
-> Nwkt 17.12.11 11:44:29: Hehe, mohli přiject helfnout na stavbu 

Včera v Plzni BA-YTONG 

-> Syny: já jednou musel rámeček rozlámat abych jí dostal ven....rámečky byly ve předu i vzadu stejný.Ale vzadu šla dobře a vepředu sem ho musel rozlámat.to by neztratil ani náhodou
-> Syny: já taky nešroubuju. pokud je dobře přidělanej rámeček, tak to nemá proč upadnout
Nevim jaky druhy plastovejch ramecku se delaj, ale z toho co mam ja to nevypadne ani omylem. Kdyz jsem ji vyndaval, tak jsem mel velky problemy i se sroubovakama natoz aby spadla sama :)
-> Radek Retro eLeSo: člověče, já měl na všech autech SPZ v tomhle rámečku, ale ještě nikdy mi nevypadla.
A že už jsem je kolikrát mněl dost rozlámaný
No a ikdybych jí přeci jen někde ztratil, tak snad jedině dobře 

-> Radek Retro eLeSo: rozhodně.. já včera večer je k mladý a v dálce vidim v kopci nějakýho novýho rencka na varovkách a od něj chvátal chlapik po krajnici dolu a najednou koukám na silnici ležela asi jeho nová SPZ v plastovym rámečku.... tak jsem mu jí přelisoval pod kolama feldy, chlap tam něco hulákal a rozhazoval rukama

-> Enggik: možná bych jí přišrouboval-jinak ti to machrování dlouho nevydrží
padá to jak jabka ze stromu

-> Flasch1994: Však já dobře vím, žes pochopil
. Ale zas by mohlo být pěkný počasí..
-> Gryzly 08.12.11 22:03:16: Vkusná značka, vkusný vozítko.. Hrozně lituju, že mi koncem listopadu ujelo jedno Cayenne před fóťákem - RZ švýcarský, končilo koulí.. a na tý kouli byl nejspíš samodomo přívěsný nákladní vozík českou SPZ, vypadající dost zbědovaně..

-> Gryzly 08.12.11 22:03:16: Vkusná značka, vkusný vozítko.. Hrozně lituju, že mi koncem listopadu ujelo jedno Cayenne před fóťákem - RZ švýcarský, končilo koulí.. a na tý kouli byl nejspíš samodomo přívěsný nákladní vozík českou SPZ, vypadající dost zbědovaně..
-> Radek Retro eLeSo 07.12.11 19:32:37: ale na tutom už nezbylo moc červený 

-> Jozka: Tak dávat jí tam nemusí že jo, ale policajtům by to pak blbě vysvětloval

-> Milan 136: aha,dík za info

-> sytic: on je zajímavý i ted',Hella je pořád v kurzu a drží
-> Pavel P..: souhlas,sou rozlezlý až běda

-> Michal N 283 07.12.11 19:28:27: cizí státní příslušník
Radek Retro eLeSo 07.12.11 19:23:27 napsal:
dneska odchytil nějakýho žlutýho,hodně to ubylo
bohužel jen značek...
dneska odchytil nějakýho žlutýho,hodně to ubylo
bohužel jen značek...

-> Radek Retro eLeSo: u nás asi ešte pred 10 rokmi jazdil Favorit s takouto farebnou špz...vedel by niekto,čo to je za číslo a na aké autá sa to vydávalo?
-> Radek Retro eLeSo: A kdysi byl zajímavý i ten panel pod tou modro-žlutou SPZ 

-> Tuner#2 06.12.11 00:58:40: Bacha, je to návykový..

-> Enggik: Tak to bych majitele ukecával a uplácel dokud by mi jí nesundal.
A když by ani tak nedal, tak možná potají... 

srandokan 06.12.11 06:49:01 napsal:
castrol 30.11.11 17:41:54 napsal:
co je toto za znacku ?Nebol to VW slovenskej pošty? Podľa farby usudzujem
tak to neviem
co je toto za znacku ?Nebol to VW slovenskej pošty? Podľa farby usudzujem

-> Tuner#2: Prej celý zkorumpovaný 

-> Nwkt 06.12.11 08:55:15: 

-> Tuner#2:
Rokycany 

co je toto za znacku ?
Osobitné EČ. Mávajú to hasiči, záchranka, zásahové vozidlá SBS, plynári... Nebol to VW slovenskej pošty? Podľa farby usudzujem
co je toto za znacku ?
Osobitné EČ. Mávajú to hasiči, záchranka, zásahové vozidlá SBS, plynári... Nebol to VW slovenskej pošty? Podľa farby usudzujem

Ale zas jsme potkali na dálnici zajímavej návěs od Duvenbecka..
-> Flasch1994 30.11.11 14:51:08: Moc jich nikdy nebylo a asi hodně ubylo.. Dodnes si pamatuju, jak mě jako kluka "fascinovala" tahle SPZ - u nás někdo léta jezdil se Simcou 1300: KT 00-10.
V pátek jsem měl napřaženo na epizodu "mafiáni jezdí v německých limuzínách", ale nevyšlo, než jsem pofotil mercedes, tak mi trabant za rohem s kombinací 13-13 odjel..
V pátek jsem měl napřaženo na epizodu "mafiáni jezdí v německých limuzínách", ale nevyšlo, než jsem pofotil mercedes, tak mi trabant za rohem s kombinací 13-13 odjel..

-> Tomaso435: Nejčastější kombinace
Plně naloženej Forman=žlutomodrý značky.
Néé, už to bylo něco novějšího na obyč značkách 

-> Enggik: za čim byl zapřaženej za formanem? :-D

-> castrol 04.12.11 15:05:31: WTF? LOL! 

-> castrol 01.12.11 17:14:10: za malo. niektore taketo znacky su vtipne. napriklad mestsky policajti v Senici maju znacku SE-X
Paráda, dneska jsem se v práci dozvěděl, že od příštího týdne budu šoférovat nový vůz s lehce pirátskou SPZ 2AN 6666 Naprosto supr, začněte si dávat bacha 

-> Yogi55: dik za objasnenie