skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> Bohyn: Všem jednotkám, pronásledujeme sedan s registrační značkou "dívka na koštěti, klacek, klacek, dva klacky......., podezřelý ujíždí s ručníkem na hlavě.
To jsem potkal minulej tejden - kamion, u kteryho naves i konik meli ctyrcisli 1901 s rozdilnou trojkombinaci pred.. taky nejspis nahoda..
-> darklord: som pisal hned ze to neni nahoda, viem ako to chodi :D to tuto kolegovci zacali riesit
-> afro100: najskorej sa rozdelia tie menej nahodne a zbytok prideli pocitac, co na tom nechapes? 

-> Anacron: to bolo skor smerovane mne ...
je mi jasne, ze su to ine serie, ale aj tak nevidim dovod, preco by mali mat auto a prives jednoho majitela rovnake cisla na spz. Zvlast, ked po novom by mali byt spz pridelovane nahodne pocitacom ..
je mi jasne, ze su to ine serie, ale aj tak nevidim dovod, preco by mali mat auto a prives jednoho majitela rovnake cisla na spz. Zvlast, ked po novom by mali byt spz pridelovane nahodne pocitacom ..
Jo to je takhle. Tak to se omlouvám, špatně sem si vyložil posloupnost slovenských značek.
-> Anacron: Pro přípojná vozidla se vydávají značky z jiné série (kde je jen jedna tabulka), takže na přívěs nedostaneš následující ze stejné série.
-> Anacron: po sebe iduca kombinacia je podla mna 111 a 112 a nie dve serie ..
-> afro100: Na tom není nic zvláštního. Když jsme byli pro RZky pro dvě auta najednou, tak jsou taky 2773 a 2774 a známý na úřadě nemáme. Takže jestli přihlašoval auto a vlek najednou, tak dostal po sobě jdoucí kombinace.
dnes ford focus BA 111 YV a za nim prives BA 111 VV .. isto nahoda :D
dnes na jednej motorke "cukrik"
-> Nwkt: Nebo maj velkou zásobu značek z doby kdy ještě nebyli.
-> Nwkt: asi to jsou jen vnitrostátní spz ne?
Jsem byl na Bahnech a nějak mi docvaklo, že vojáci nemají EU proužky. Jakto?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no tak jel jihlavák na výlet....

-> Chali: A nejseš ty někde z jihu? Já jsem jí potkal na severo-východě a to je na tom to dívný. 

-> Chali:

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 18.06.12 19:47:43 napsal:
Já jsem zase nedávno potkal Feldu, co měla na značce JIH xx-xx … asi
někde z jihu.
ty potkávám denně
Já jsem zase nedávno potkal Feldu, co měla na značce JIH xx-xx … asi
někde z jihu.

ty potkávám denně

-> Dušan: Zapoměli jedno písmenko...
Já jsem zase nedávno potkal Feldu, co měla na značce JIH xx-xx ... asi někde z jihu.

Já jsem zase nedávno potkal Feldu, co měla na značce JIH xx-xx ... asi někde z jihu.

-> Gryzly 10.06.12 10:38:40: Já zas u nás pořád potkávám šťastnou Ochcávku..
-> Domajz2: Plzeň u Prazdroje, jel ze Slovan na Lochotín asi
-> Nwkt: Kdes blejsknul toho UAZe?
-> Nwkt: Asi mobilizace.
Po Šumperku nám jezdí tento protekční Fabořiť:
Po Šumperku nám jezdí tento protekční Fabořiť:
Jo a vzpoměl jsem si... posledně v Dobrušce jsem viděl zajímavý RZ u kolotočářů na těch jejich přívěsech s atrakcema co nemají ani technickou - byly ve formátu 1D2 34-56. Samozřejmě na plastový tabulce. Na státovce jsem den předtím potkal jiný kolotočáře a ty na nich měli zase červený značky s žlutým písmem a nějakým textem. Nejvíc mě dostalo, jak jezdí se dvěma dlouhýma přívěsama asi šedesátkou, protože to je před rozpadnutím a kdo ví, jestli to alespoň brzdí. Taková souprava podle mě nemá na silnici co dělat.
-> Radek Retro eLeSo: Jj, to se nedalo nenapsat. To bys ho poznal, za oknem cedule David a hromada věcí s přícuckama. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : dle mě to neni on páč sme na sebe koukli a nepozdravily se,ale čekal sem kdo to napíše

-> Radek Retro eLeSo: A proti zrovna jede Létající Rohlík 29. 

-> Pavel P..: Se proti mě vyhrnula v úterý celá kolona - žlutočerný RZ, všechny začínaly 045.. nebo 043..? Tak nějak..
znacka posty TT-X 132
-> rockboy: V takom som sa mal možnosť sa odviezť. Krásny zvuk majú tieto Nissany 

-> rockboy: joj 350ka 

-> Jozka: ako pise dna69
-> MATTESS: To asi měli všichni povinně, taky jsem se upamatoval..
-> Tomaso435: Že se na firemních autech s pražskejma RZ vozilo "nejsem pražák", to logiku mělo, ale s tím VM tomu nerozumím.. jinak tahle móda mě asi minula, když jsem byl tři čtyři roky v kolbence od nevidím do nevidím..
-> Tomaso435: Že se na firemních autech s pražskejma RZ vozilo "nejsem pražák", to logiku mělo, ale s tím VM tomu nerozumím.. jinak tahle móda mě asi minula, když jsem byl tři čtyři roky v kolbence od nevidím do nevidím..

-> Jozka: tohle jednu dobu vozil kde kdo... ale nejlepší byly ty, co měli třeba VM jako vysoké mýto a pod tim napsaný Nejsem mejťák :-D
-> Jozka: M jako Mirošov jsem viděl

-> Nwkt: Všiml jsem si v Plzni prvně, jinak si vybavuju tohle jen Ž jako Žižkov a pak kousky z Moravy.. A koliduje, to je na vyhlášení války.. Leda že by Radčice byly Demokratische a Roudná Bundes 

-> Jozka: Tohle je docela starý, to bylo snad na všechny čtvrti co jsou v městě. Třeba RR - republika radčice. Což jim teda nějak koliduje 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Asi máš pravdu, se mi vynořilo z paměti "yellow lorry" = žlutá dodávka..
-> Jozka: Co si tak pamatuju, tak spíš pro malý nákladní automobil, ale v podstatě jo.