Dneska se neda nikomu verit

prohledat
32 příspěvků (zobrazeno 1 až 32) od 10.03.2005 do 27.04.2005, založil/a Hanz - zrušená registrace
řadit dle data
07:33:27
27.04.2005
CHIP
-> Hanz: Tak jsem to cely precetl ... Pokud nevis jak je na co dlouha zaruka, tak je dobre dotazat se na uradu pro ochranu spotrebitele a nebo na ceske obchodni inspekci, radi poradi ... kazdopadne klempire si musis dobre vybrat ... nejlepe je zeptat se nekolika lidi kdo to delal jim ... ja se takhle ptal v praci ... poradili mi starsiho pana ... delal to doma a podkladal to ruzne ... ale pro me bylo dulezity jestli umi ... kdyz jsem si pro to prijel a vysolil 6000 ... nebyl jsem moc nadsenej ... nevypadalo to moc hezky ... ale me dalsi zjisteni je ze ikdyz to nevypada pekne (je to na prednich podbezich, tudiz to neni videt) je dulezite, co to vydrzi ... kazdopadne ihned jak jsem to dovezl domu, tak sem koupil zakladovku a bordel na dutiny a vsechno jsem dukladne osetril ... radeji to natru dvakrat nez aby mi to rezlo ... nakonec muzu rict, ze auto jsem si nechal vyvarit vic jak pred rokem ... vlastne uz to budou skoro dva a kdyz se na ty vyvareny mista clovek podiva, nerezne to ... a to pro me byla priorita ....
19:34:04
26.04.2005
Hanz - zrušená registrace
No tak už mám doma auto po reklamaci, no opravdu jsem nic neplatil, ale řeknu vám že zrovna nadšen z toho jak to opravili nejsem (rozhodně se to dá udělat líp) no uvidíme časem co zase kde napáchali - doufam že už nic7
10:43:00
14.03.2005
marcelus
ok vysvětli jim žes jim už jednou platil a že nebudeš dvakrát platit za jednu věc, protože to bys tam moch takle k nim chodit každej půlrok-to bys byl výbornej a celkem pravidelnej klient
17:16:26
13.03.2005
Tak jsem u nich byl a nějak jsme se domluvili. Tedy doufam, řekli že se mam stavět až sleze sníh a pak se uvidí, ale jestli budu tu opravu platit či nikoliv jsem se nedozvěděl41
18:34:28
11.03.2005
marcelus
hele vyhrožovat můžeš kolik chceš, tim nic nezkazíš, jesli to nepude po dobrym, tak bvych jim tím soudním znalcem začal taky vyhrožovat-třeba to zabere-nakonec ten posudek od soudního znalce by neměl bejt tak drahej, mě už to vyhrožování soudním znalcem xkrát pomohlo-např při reklamaci bot, voni jak zjistěj že vo tom něco víš, kolikrát víc než voni, tak dostanou strach, každopádně ti nemůže začít reznout auto půl roku po generálce a novym laku a zvláště ne pokud to stálo 30.000 a argument že si to můžeš udělat sám, to je tak pro pětiletý děcko-bych jim řekl že jim neplatim 30.000 za to abych si to pak dělal sám
14:14:33
11.03.2005
Boss: doklad mám a soudit se kvůli tomu to by byla asi blbost, to by nemělo smysl. A soudní znalec by taky mohl říci to či ono, a pak je tu pověst škodovek-staré auto atd. to už jsem slyšel několikrát. Sakra proč nám nikdo nedá šanci!!!!!!
Zkusím tam zajet a zkonzultovat co si o tom myslí a když mi ukážou dveře tak si to hold budu muset opravit svépomocí. Dalších třicet někomu jinému už dávat nebudu, jednak je nemám a jednak by to mohl zkurvit jako tyhle
14:02:34
11.03.2005
Boss
A máš na to nějakej doklad,mají nějakou firmu s normálním sídlem,nebo jak?Každopádně počítej s tím,že ti klidně můžou říct nazdar a co pak?Můžeš jim řvát před barákem,můžeš jim volat denně o půlnoci,ale když nebude vůle z jejich strany,můžeš se s nima jedině soudit..několik let.To jak je to s právem na reklamaci práce nevím,v tomhle případě by byl asi potřeba soudní znalec,aby se vyjádřil,jestli je normální,že auto po půlroce rezne a nebo ne...
13:17:08
11.03.2005
Tak jsem tady. Nevíte někdo jak je to s těma zárukama a na co tedy mám a nemám právo-myslím tím opravdu ze zákona né dle toho že to bylo GO a že to nevydrželo atd.
Měl jsem tehdá na výběr buďto je, nebo jednoho kluka který je vyučen klempíř, ale dělal to po domácku tudíš žádné zvedáky auto podložený bůh ví čím a tak a auto by u něj bylo bůh ví jak dlouho. Tak pro co by jste se rozhodli vy?
Dnes či zítra zhodnotím nastalou situaci a zkusím tam zajet ale bojím se
08:32:37
11.03.2005
Já nevím on taky táta tvrdí že dnes je na práci záruka 3 měsíce a to už by bylo po lhůtě chtěl jsem se rozpovídat ale musim na revizi takže ......
08:02:41
11.03.2005
REMIX
Jako vůbec nevím, co řešíš, já bych tam jel HNED zpátky a asi bych jim to řádně vysvětlil30

Vždyť jestli dáš 30ku za lak, tak už to musí nějak vypadat!!!41 Oni nemají žádné právo ti říct, ať si to uděláš sám, že je to maličkost, prostě oni to posrali, tak teď ať se starají101

Ti říkám, zajeď tam a ukaž jim, jak sou to strašní profíci131
07:44:07
11.03.2005
Pardon překlep má tam být klempíř, to jste jistě poznali8
07:42:40
11.03.2005
marcelus:Ta firmička skýtá dva lidi: Otec - mechanik a lakírník(ale asi ne odborník) a syn klrmpíř. Asi to zkusím, ale mam strach právě z toho že mi budou argumentovat že to nic není a že si to můžu udělat sám
21:12:21
10.03.2005
5ko
3 dobre ta dobehli Marcelus 3
21:07:04
10.03.2005
marcelus
tohle sem přesně udělal já a vosrali mě jak pjetiletýho kluka-sem jim řek to samý a voni že neni problém a pak přídu a voni že tam měli na to zrovna čas a pak už měli další objednávky, takže už to udělalli a prej tam nezistili vlastní zavinění-no tak to sem si připadal jak blbec-jak sem říkal-chybama se člověk učí-škoda jen že vobčas ty chyby musej stát tolik peněz, auto jim tam nech až to opravdu budou dělat-né dopředu
21:02:21
10.03.2005
5ko
a ked tam pojdes, co by si mal, a povedia ze ti to spravia tak xci byt pri tom, nemoze to byt problem 4
20:47:11
10.03.2005
marcelus
to Hanz-hele já bych to tam vodvez určitě, dyť na začátku s nima můžeš mluvit slušně, já taky nejsem žádnej švorcenegr, ale rozhodně bych tam s tim zašel-přeci ti po generálce karoserie za 30 kolíků, nemůže půlroku nato začít reznout karoserie i kdyby to byla škodofka z dvacátejch let-voni sou na rozdíl vod tebe odborníci a voni ti maj na začátku než za to vyplázneš 30 tisíc říct jesli to má cenu- a jesli věděli že to má cenu na půl roku tak ti to měli říct, připrav si jenom argumenty a připrav se na to že budeš lítat jak pingopongovej míček mezi lakýrníkem a klempířem, stylem za to já nemůžu - to von, proto moje ponaučení propříště až to budu dělat, tak jedině vod člověka kerej bude dělat jak klempířinu, tak lakování, aby se neměl na koho vymluvit
19:56:46
10.03.2005
To 5ko: Jo je to tak souhlasím s tebou co si nepohlídáš
To marcelus: víš ono včera bych to možná udělal, ale nějak se mi to rozleželo v hlavě co by se asi tak mohlo stát kdybych tam dorazil s reklamačkou. Za prvé je to málo na to neco tvrdit že tady a tady jsou to fakt zatím (tedy doufam) ty povrchové korozky, spíš z toho zadku mam strach. Nehodlam se s někým na ulici hádat a poslouchat že nejsou géniové že stáří auta nevrátí atd.(mimochodem slova mého otce, který mi taky nadává že to nemá smysl a ať si za ty peníze co dotoho chci vrážet raději koupím něco nového....bla, bla, bla). Já jsem přeci jen cimprlich to je fakt prostě chci mít vše na jedničku. Jenže kdybi to udělali pořádně tak mam si myslim alespoň na tři roky pokoj. A také kdybi to vzali tak raději nechci vidět co by tam z nasranosti udělali za bludy.
Jinak elektrikář sem slaboproudař takže autoelektrika neni problém, to ostatní hold musím dohnat
18:59:44
10.03.2005
marcelus
jo jo chybama se člověk učí a nebo aby byl člověk vyučenej klempíř, lakýrník, autoelektrikář atd. a pak je to v suchu
18:40:23
10.03.2005
5ko
hm, clovek si to musi robit vsetko sam, ale ked nikto nevie vsetko 10 ked vam na aute velmi zalezi treba byt pri tom ked ho robia cudzi a nedopustit aby daco odflakli
18:25:24
10.03.2005
marcelus
to bys koukal co si spousta lidí za spoustu peněz dovolí-já měl maníka kerej mi zapomněl nasříkat ten plech na kerym drží palubka-já vim že z toho kouká jen tenkej proužek, ale když už stříkal všechny plechy do černý matlalízy, tak sem chtěl i tohle a ten týpek to po deseti minutách hledání přines nenastříkaní, přesto že sem mu to třikrát připomínal a začal mi tvrdit že o tomhle jediným plechu sme se domluvili že ho nastříká matnou černou-abys pochopil von se ho vůbec nedotknul, ale tvrdil že to na co koukám-ta matná černá už z výroby(ze spoda na tom byla ještě nalepená moucha a nějaká pavučina(, tak že to prej přestříkával a že to zvládnul tak bravurně že to vypadá jako původní patnáct let starej lak-nevěděl jsem co mu mám říct...
18:20:38
10.03.2005
5ko
dobry zaciatok by bol zverejnit tych fuserov tu a uz si neskrtnu u vela skodovkarov 6
18:16:55
10.03.2005
5ko
sprav im "reklamu" na virte
17:57:25
10.03.2005
marcelus
no jak řiká labros, šel bych to okamžitě reklamovat a klidně bych se tam pohádal do krve a vyhrožoval že jim udělám jméno někde v novinách a podobně-zažil jsem něco podobného a stálo to za to
12:27:19
10.03.2005
No ono když jsem si je vyhlíd tak jsem byl šťastnej že holka bude konečně zdravá. Pak když jí už měli ve spárech tak jsem na ně slíchával že to jsou čuňata a že by natáhli i vlastní babičku atd. Nechtěl jsem tomu věřit no pak jsem si jí od nich dovez domů a vipadalo vše jak má. Dokonce jejich jednání bylo super a když jsem tam přišel tak na mě čekala na zvedáku a ukázali mi spodek a prostě všechno.
Lak si neudělam ale stříknu základ a kompletně celou přípravu, to udělám s kámošem a jeho tátou kteří už to dělali na svých veteránkách. No a pak přímo do lakovny4
12:17:59
10.03.2005
Labros
myslíš jako že ti to zaplácali kitem? to by si snad za 30ku nedovolili... ten lak si stejně doma neuděláš, budeš za nima muset znovu jít...
12:16:38
10.03.2005
No ono vlastně dělali celej spodek, což znamená podběhy, prahy, blatníky prahy podlahu plus ještě pár blbostí. Pak do půlky opravili lak. Stejně se do toho asi pustím kompletně. Jen se bojím toho zadku, protože jestli udělali to co si myslím tak tam akorád udělám díry10
12:05:43
10.03.2005
Labros
jo tak vnější díly to je něco jinýho, tam když to stříkaj tak se čeká, že to udělaj pořádně. Jestli si za to vzali 30ku tak bych to asi reklamoval.
12:04:06
10.03.2005
Labros
jakej lak? myslíš prahy? tak to mohli udělat pořádně když už to lakovali... hele když to vezmeš kartáčem na flexe tak to tě nic nestojí a pak koupíš plechovku základovky za kilo nebo dvě... a pak ještě lak no. Mě vařil ten práh kámoš a ten to jen naplácal syntetikou a já si to pak když byl čas odflexoval a natřel pořádně a nastříkal. Hlavní je že plech je zdravej.
12:02:58
10.03.2005
Jo kde to rezne? Zadek pod nárazníkem a dveře které zpravovali a vypadá to že začíná jeden práh který dávali nový
12:00:14
10.03.2005
To mi prý dokonce dělali. Možná že to zveličuju ale dost mě to sere chtěl jsem už šetřit na náparavy, motor a tak a teď zase tohle. Spíš mi příjde že pod lak nestříkli žádnej základ
11:51:36
10.03.2005
Labros
Počkej kde konkrétně ti to rezne? Ten kastlík baterky? Možná ti to nenatřeli, ale stačí všechny nový plechy obrousit od povrchový koroze a natřít. Rozhodně žádnou paniku 5 Jo a vystříkat dutiny - to ti určitě taky řekli.
11:48:47
10.03.2005
Bohužel je to tak, a já jsem se o tom přesvědčil na vlastní kůži.
Před bezmála 7 měsíci jsem dal škůdku na ozdravnou kůru k pánům klempířům, měl jsem k tomu své důvody: neumím klempířinu(nikdy jsem to nedělal) tak jsem se do toho nechtěl pokoušet, nemám potřebné zázemí atd. těch důvodů bylo spousty. Včera když jsem po čtrnácti dnech přišel k autíčku abych vyndal baterku a dal jí nabýt zjistil jsem, že páni schramstli prachy (bez 1000 rovnejch 30) za né zrovna kvalitní práci. Prostě začíná mi tam opět rašit ta potvora koroze. Né že by to bylo něco neobviklého, tomu se prostě nevihnu, ale 7 měsíců a už je to tady? To mi nepříjde jako normální po GO karosérie. No řeknu vám včera mi ti dve přijít pod ruku tak bych je asi poslal do nemocnice. Takže mi stejně nezbývá nic jiného něžli našetřit obnos na lak a poté začít z prací sám. Vzít brusku sundat lak tam kde je potřeba vykytovat atd. Každý kdo se do toho pudtil to jistě zná. Nejhorší na tom je, že jsem si těch třicet pučil a ještě příští rok to budu splácet. Jenže kdybich to neudělal, tak už autí neni mezi živími.
Musím tedy sehnat zázemí a pak už jen oprava toho co tam napáchali, hold jak praví jedno přísloví Co si neuděláš sám...........
Extreme Tyres