Polycysťy a dopravňý kontroli.

prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 07.03.2005 do 08.03.2005, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
řadit dle data
17:45:21
08.03.2005
kirri
-> Jirik: no ještě křidélko a sem jak šíp, jen to někam zapíchnout3
16:42:15
08.03.2005
Jirik - zrušená registrace
-> K!RR!: Ale máš velký chlupatý péro a to vydá za deset křidélek. 1
13:46:22
08.03.2005
kirri
-> Jirik: máme malé křidélka!!!3 3 3

teda já nemám ni jedno, ni malé, ni velké150
11:46:34
08.03.2005
VeTeV
-> Jirik: sak Jiriku nezoufj ty jiste jsi vychovany hoch a tak vzdy prislusnik se pri pohledu na tve svalstvo vyvynute a tvoji hrud svalnatou zalekne a pokutu neboli flastr Ti jiste nikda needa - toho bohda nebude aby tunak z boje utikal :-))

-> LordCroft: hele ato mas jako radlici porti snehu jo? neveris mistnim silnicarum takze kdyz je snehu mnoho sundas nasadis na predni cast vozidla a snih pred sebou hrnes...mno by Ti meli pani od policie este podekovat :-))
09:55:47
08.03.2005
Pravdu díš, má malé křidélko už z výroby.
Takovýhle radlice vypadají fakt divně. 10
09:32:50
08.03.2005
kirri
-> King2: já sem zastáncem sériového vzhledu s pěknýma kolama, které nebijou na první pohled do očí, potom už i pod tou kapotou můžeš mít něco lepčího1 tím nemyslím nějakej 3í litr, i když by to bylo hodně zajímaví, no možná jen pár set metrů, pak by tě seškrabávali někde ze stěny, škodovka má takový to malé křidýlko už od základu ne:)
09:14:20
08.03.2005
King
Bohuzel prave LordCroftuv Multifunkcni sekac hlav a spol je prave to, kvuli cemu vznikaj (a ne zrovna neopravnene) hony na carodejnice (shkodofky)8 Jinak se drzim Martinem zminene politiky - auto zvenku musi vypadat seriove a ze by sis o nej kolo nevoprel1
08:15:51
08.03.2005
kirri
asi tak, přinejmenším je to směšný
08:01:58
08.03.2005
sep
-> LordCroft: :to křídlo je taky nářez.....bejt polda tak se vůbec nebavím a dám flastr jako prase...
23:10:39
07.03.2005
LordCroft
Jen tak z prdele rikam co se me stalo v sobotu taky policajti za mnou v octavce nervozni az bude zelena aby me mohly predjet tak sem zastavil a policajt mensi nez ja coz je teda zazrak kuka na tohle www.meap.cz/u-geen/.../in dex.php?id=4&i...
pane ridici vubec ne nepresahuje mimo vozidlo ze ?? mu rikam ne a ne a ne . tak me rek ze pro tentokrat me to projde ale priste me prej da flastra ze se s toho ................ posadim na prdel !!3 3
22:53:21
07.03.2005
Samantus
premejslim ci prdelku bych vobtah, ale na srazu budu mit vetsi vyber, kdopak z vas pojede?
22:16:56
07.03.2005
kirri
-> Jirik: neviděl bych to až tak černě, ty zase máš své dny což?4
22:04:52
07.03.2005
Řeknu to na rovinu, začínám s tím mít pomálu strach jezdit, protože se mi nechce s někým se dohadovat a nebo případně platit i pokuty.
Nejvíc mě vytáčí takový ty drsňácký žvásty : "Vymítíme t****g ze silnic apod.
A přitom nás uvedení do stavu v jakém ta auta jsou stálo tolik peněz a práce. Áchich.
To už mi nikdo nezaplatí a na díly se to rozprodávat skoro nedá, protože je to na dlouhý lokte...... Pořád by k vám někdo lez na kukačku, jestli si vezme to a nebo ono.
Počkejte v létě, co poldíků vyleze, to budou pro nás jatka. A podle toho filmu : Konec tuňáků v Čechách. 8
16:59:15
07.03.2005
Martin
Já se raději tvářím nenápadně a mám auto, o které by si leckdo neopřel ani kolo. A kupodivu, zatím mi to prochází v pohodě, dokonce i STK jsem prošel s Fa motorem. Snažím se dodržet všechny náležitosti kdysi schvalované přestavby, akorát s drobným detailem, že touto přestavbou nehodlám projít (vlastně už ani nemůžu).
Zkrátka udržuji auto ve stavu, aby je ani nenapadlo koukat pod kapotu či kontrolovat typ motoru. Uvidíme, jak dlouho mi to vydrží, ale asi ani v budoucnu nebudu dělat žádné výrazné úpravy, kterými bych na sebe zbytečně poutal pozornost.
15:39:22
07.03.2005
Labros
-> Jirik: Nemáš auto tady na webu, tak se ptám, ta 136 je fáčko nebo 742ka?
15:31:22
07.03.2005
sep
-> Jirik: :jsem zvědavej až Tě jednou zastavěj normální benga,to bude po srandě1
14:49:26
07.03.2005
Boss
Poradím ti..
1) Kup si třeba toho golfa.
2) Urvi z něj všechny znaky a typovej štítek.
3) Na jejich místo nalep znaky škoda a štítek 120L.
Získáš tak asi nejbrutálnějc otuněnou škodovku na světě..A bude to legální!

3
14:40:59
07.03.2005
Omluvte můj pravopis, ale když vidím s jakejma hrubkama někteří píšou, tak nemám výčitek ni pocit méněcennosti. 1
Mňo, byl jsem na projížďce v sobotu, neboť mám letní, sůl byla spláchnutá a bylo sucho.
Vytáhl jsem to na promazání a zahřátí.
Taxi tak jedu a tu za mnou zastaví na semaforu poldíci. Začali se v autě nějak hemžit, kamsi ukazovali atp.
Jenom jsem ztišil rádio abych je slyšel kdyby náhodou něco, neboť mi to tam vyhrávalo až se mi třepalo vnitřní zrcátko a neslyšel bych je ani kdyby za mnou zastavili s tankem a za nima dusala pěchota...
Rozjel jsem se, vyhodil blinkr a ještě mi bleskla hlavou myšlenka bleskové axelerace za jemného progumnutí pneumatik a opuštění bojiště. Nakonec zvítězilo Jižího spořádané "já" a jal se pohybovati tempem běžným. V tom poldí přibližovadlo zahouklo, blejsklo po mě zlověstně majáčkem a Jiží na popud tento zastavil raději pokojně u chodníku.
Z Fifiny vyskočili dva mladí poldíci a spustili všem známou písničku.
"Pane řidiči........." Vytahal jsem všechny patřičné doklady a podal mu je do ruky.
Druhý policista rejdíc nosem pomálu u země obíhal jako lasička mojí škodověnku, občas vystrčil hlavu a zahalekal na kolegu rozměr různých věcí, jejich stav, barvu, popř. skupenství. 1
V dnešní době pokládám rozměr 195/50/15 za zcela běžný i na škodovkách a nevím proč se jim z toho tak protočily panenky. 1
Byli velmi příjemní, družní, chtěli si o všem popovídat a byla s nima docela sranda.
Nakonec se podívali i na motor a se dvěma výtkami mě propustili.
1) "Máte u nás protekci, máte štěstí, že se nám to líbí, být to někdo jinej, tak byste už platil za kola a výfuk."
- s tím výfukem jezdím i na STK 9
2) "Ještě bych měl výhradu k tomu poškrábanému přednímu oknu."
- mám poškrábané přední okno od stěrače, už jsem to s tím před sedmi lety koupil a nebyl s tím nikdy problém, není to skoro vidět, dá se to někde nechat v autosklech rozleštit ?
Nevadily jim ani chybějící zástěrky (bez nich to vypadá přece jen líp a auto se mi špiní ještě míň).
--
Jinak mě potěšilo, že zkoumali přímo č. a typ motoru (v TP je pouze vymazané) a vůbec nevadilo, že je 136 ve 105ce.
Myslím tedy, že by o snad mohlo jít na STK nějak udělat, když doplním ještě ty 4-písty.
--
Jde mi hlavně o tohle :
Zatím u mě všechny dopravní kontroly dopadly jako jsem teď popsal. Přesto začínám být dost nervózní z provozování staré škodovky.
Se sériovou se mi jezdit nechce, protože se s ní bojim, se "sportovní" se mi jezdit chce, ale v podstatě to nejde.
Tak co s tím ? Někdy je to docela o nervy, když vezmete v potaz, kolik kontrol vás může po cestě na vejlet či dovolenou potkat.
Přitom kdybych měl Felicii, Octavii, Golfa, Opla atd., tak taky nebudu chtít jezdit se sérií a určitě na to něco namontuju.
Je ale klidně možné, že můžu mít při kontrolách a STK podobné problémy jako se starou dobrou šáde.
Tak jak z toho ven ? 8
Extreme Tyres