skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kód farby /ral
-> MOLSO: mam pocit ze highland se na okty nikdy nedaval, ze to je spis petrol...
-> MOLSO: Nebudem ti to tvrdit na 100%
-> suri: dík o tom už viem ale je to fotene z kilometra a rozostrene jpgčkom
-> dominique: farba pasuje s touto na fotke a ma nazov zelená higland 2020 ?
-> dominique: farba pasuje s touto na fotke a ma nazov zelená higland 2020 ?
-> MOLSO: Bohužiaľ až po víkende keby bol záujem.Ale je to klasika fabia I tej istej farby ako ta oktavka tu na fotke
-> MOLSO: www.feliciaklub.cz/?id=ty
py_ba...
-> dominique: fotku nemas ? 

-> MOLSO: Strýc ma Fabču a tam má tuším 6020 alebo sa to vola zelená higland fakt neviem
-> dominique: trošku by aj pomohlo ale najradšej by som rad zistil aspoň aku farbu ma ta octavka napisanu v TP pripadne ten ral / kod farby.
-> Jindas: pssssst 

-> MOLSO: Ha Molsikova barva na Draxa tusim predpokladam xD
helou
mal by som taku srandovnu požiadavku. hádam tu niekto máte fábiu / octu / octu kombi / aj feldu s nejakou peknou tmavo - modro zelenou farbou. Chcel by som vás poprosiť, či by ste nemohli nahodiť nejaké foto auta + kód farby alebo RAL. Rozhodujem sa nad odtieňom laku a mám v tom tak trocha bordel. páčia sa mi asi 4 varianty ale zo vzorkovníkov ani podla štuplov sprejov vo farbach-lakoch nejako neviem presne identifikovať daný odtieň.
Jedna z tých peknejších farieb je táto. Neviem kod farby ani RAL odtieň ale farba je to pekná.

Jedna z tých peknejších farieb je táto. Neviem kod farby ani RAL odtieň ale farba je to pekná.