Kolik za to?

prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 28.02.2005 do 01.03.2005, založil/a M.a.R.i
řadit dle data
22:14:00
01.03.2005
kirri
-> M.a.R.i: hele rejpale, tak já řeknu proč sem od toho ustoupil, páč je to drah jak ta ***** a ještě ******, no a nevím teda že si si vybral požouta 1.9 - větší objem - větší pojistka - víc to žere GTi to nezachrání, průměr je tak těch 10 -10,5 litru anenalhávejme si že budeš jezdit za 7,54, nevím 2x bych rozmyslel co vlastně od toho chci, já sem byl bacen do hlavy a vystřízlivěl jsem, i když S14tka je pěkný auto, to jako jooooo a né že ne a stejně podle mě do toho pežota nacpeš hromadu peněz a bude se ti to bořit, ne že bych ti to přál, ale je to tak a budeš na stejný cestě kde si - nepočítám kolik to může mít tak nalítáno, stav auta je asi žalostný, prostě pokuď nemáš vyhlídnutýho mazla, tak se připrav na to že bejvalej majitel těmto "sporťákům" pěkně naložili. Například já má hodně dobrý skušenosti s R19, jak už 1,4 1,7GTS - to je ideální, asi bych ji koupil, teda určitě než 205GTi a nebo i 1.8, dýzláky nevím:-/
ale pohodlný, prostorný auto s dobrým podvozkem a super sedačkama.

A ještě něco, škodovka je nejlevnější na provoz a za tím si stojím, nesmíš tam rvát tzv. tjůning, když to vezmeš zhlediska porovnání čistě v tomhle ohledu tak kdo je lepší 205 nebo 120tka a i kdyby si to tjůnil tak stále je 120tka leší a je, i opravy, na každým autě se něco pokaká, mě třeba teď nejede auto vůbec a zítra ho odtáhneme 3
21:28:43
01.03.2005
Stepix
-> M.a.R.i: vsadime se že do toho pekla narves zase prachy a chytne te to zpatky jako dvakrat pred tim?!3
21:25:47
01.03.2005
M.a.R.i
-> M.a.R.i: Škodovka není zas tak levný auto na provoz, jak si většina lidí myslí, pokuď s ní jezdíš každej den a nejezdíš s ní zrovna 50. Hodně mejch známejch, co maj škodovky si myslí to samý. Jenom když si vybavim, co sem všechno dal do oprav, tak je mi mdlo. A ten Peugeot je určitě o něco víc dimenzovanej na sportovní jízdu, než škodovky1. Fakt žeru názory typu: "Starší zahraniční auto bych si nikdy nekoupil, to si radši koupim stodvacítku" Pokuď si umíš vybrat, tak se zas nemusíš tak bát. Nevím kdo si chtěl ještě před měsícem kupovat staršího japonce4.

Možná se mýlim, ale je to můj názorrr.3
21:09:23
01.03.2005
M.a.R.i
Teda do května nebo června, no.
21:08:40
01.03.2005
M.a.R.i
-> K!RR!: No určitě si myslím pokud koupim zachovalej kousek, tak mě vyjde levnějc, než nacpat peníze do škodovky. A pokuď bych se chtěl se škodovkou trochu přiblízit jízdním vlastnostem toho peugeota, tak mě to vyjde o hodně dráž. Zrovna teď peníze nemám, ale do dubna si na něj dokážu vydělat a vim pokuď bych měl škodovku, tak to do ní zase nacpu. Takhle, pokuď budu mít toho peugeota, tak ho budu jenom leštit a leštit. Mám známy co se zabývaj staršíma zahraničníma autama, tak opravy budu mít za hubičku.

toť vše
2
20:50:53
01.03.2005
kirri
-> M.a.R.i: dobrý sou tyhle statě:
prostě teď na to nemám peníze ........ Až si budu vydělávat dost na to, abych moh každej měsíc něco utrousit z platu ........

jdou proti sobě:
...... koupim si Peugeota 205 1.9GTI ........

toť vše
20:14:41
01.03.2005
M.a.R.i
-> remix: Jo, už je to tak, když bych se chtěl přetvořit svoji šáduli alespoň trochu k obrazu svému, tak by mě to stálo jestě hodně plapouchů. A když to vemu z rozumnýho hlediska, i když tak se to brát nedá, je to srdeční záležitost, tak se to prostě nevyplatí. Auto do 4 měsíců rozprodám a koupim si Peugeota 205 1.9GTI nebo něco poddobnýho. Ne, že by mi škodovky nevoněly,ale prostě teď na to nemám peníze. Až si budu vydělávat dost na to, abych moh každej měsíc něco utrousit z platu, tak si udělám šáde svejch snů. Jenže stëjně se bojim, že mi zase rupne v kouli a zase začnu do tý "zatracený" šádule rvát prachy1.
23:37:44
28.02.2005
REMIX
..seru na ňákej "tuning". Tak to vypadá strašně, to jsi nechtěl napsat51
23:13:49
28.02.2005
M.a.R.i
Jak říkám, nejradši bych za to dostal slušnýho rapida a seru na ňákej "tuning".
23:11:44
28.02.2005
M.a.R.i
Nechápejte tenhel příspěvek jako inzerci. Jen se ptám kolik za to tak můžu dostat!!!! Nejradši bych to všechno vyměnil za rapida 136.
23:10:06
28.02.2005
M.a.R.i
-> Samantus: Doufám, že to tvoje1.
22:42:50
28.02.2005
Samantus
-> M.a.R.i: a jaky super radio v tom bude............
22:35:57
28.02.2005
REMIX
Napsal jsem ti na ICQ4
22:14:16
28.02.2005
M.a.R.i
Jo, ještě pneu jsou bezdušovky plněný dusíkem s pěknýma červenýma čepičkama1 a na autě jsou mračítka. Barva auta je pastelově hnědá.
22:12:34
28.02.2005
M.a.R.i
Možná budu prodávat své autí, tak by mě zajímalo kolik za to můžu dostat. Je to 105l r.v.87 110tkm. Motor začal papat olej, dal bych k tomu ještě jeden 105. Jinak na autě jsou chromovaný zrcátka, podobný beskydkám, čirý světla (dvouvláknovky, křídlo ELRI WRC od REMIXE, sportovní maska, tmavý sedačky z rapida, zadní maj i opěrky, nově obuto zimními pneu barum, mám ještě doma letňáky, tak 80% vzorek. Přístrojovka z rapida, příprava pro rádio. Není rezavá, byla garážovaná. Dal bych k tomu interiér z rapida, přední a zadní nápravu z rapida r.v. 89 60tkm po go brzd i s tlumiči, pérama, převodovkou z rapida 89 60tkm, supr stav a motor 742.136 r.v. 89 najeto 60tkm taky v bezvadnym stavu. Ještě k tomu dám převařáky, potřebujou opískovat a komaxit. Na autě sou bíle stříklý plecháče a ryhlý pruhy3,ale to už jsou detaily. I ten 105 motor jede pořád slušně, jede i 140km.

Jen by mě zajímalo, kolik za to tak můžu dostat, třeba i na díly ( určitě to bude výhodnější) Nějak mi teď dochází prachy a už mě sere jak všechno cpu do auta a nevím jestli v tom mám pokračovat nebo skončit.
Extreme Tyres