, nevím 2x bych rozmyslel co vlastně od toho chci, já sem byl bacen do hlavy a vystřízlivěl jsem, i když S14tka je pěkný auto, to jako jooooo a né že ne a stejně podle mě do toho pežota nacpeš hromadu peněz a bude se ti to bořit, ne že bych ti to přál, ale je to tak a budeš na stejný cestě kde si - nepočítám kolik to může mít tak nalítáno, stav auta je asi žalostný, prostě pokuď nemáš vyhlídnutýho mazla, tak se připrav na to že bejvalej majitel těmto "sporťákům" pěkně naložili. Například já má hodně dobrý skušenosti s R19, jak už 1,4 1,7GTS - to je ideální, asi bych ji koupil, teda určitě než 205GTi a nebo i 1.8, dýzláky nevím:-/ale pohodlný, prostorný auto s dobrým podvozkem a super sedačkama.
A ještě něco, škodovka je nejlevnější na provoz a za tím si stojím, nesmíš tam rvát tzv. tjůning, když to vezmeš zhlediska porovnání čistě v tomhle ohledu tak kdo je lepší 205 nebo 120tka a i kdyby si to tjůnil tak stále je 120tka leší a je, i opravy, na každým autě se něco pokaká, mě třeba teď nejede auto vůbec a zítra ho odtáhneme

. Fakt žeru názory typu: "Starší zahraniční auto bych si nikdy nekoupil, to si radši koupim stodvacítku" Pokuď si umíš vybrat, tak se zas nemusíš tak bát. Nevím kdo si chtěl ještě před měsícem kupovat staršího japonce