Proč si nenapsal že v tom není jádro pudla už tady Eidymu hned na začátku?
A ano jádro pudla není v 25Kč, jádro je v tom, že ty energie nesmyslně přeplácíme, to jestli je to „jen“ násobek, nebo čtyřnásobek je úplně jedno, protože už to první je naprosto strašný.A zrovna ty, který tady o sobě tvrdí jak si všechno ověřuje a takovouhle triviální věc si neověříš a necháš Eidyho v klidu šířit bludy a ještě ho za to pochválíš a mě za pravdu vyplísníš.... zkus být někdy v komentářích nestranný, nebo se o to alespon občas snaž at to tak alespon vypadá

Ano každý nakupuje za ceny jaký nasmlouval a bohužel čeští dodavatele na tom jsou špatně, to se tu o tom nesmí říkat? Nebo co ti na tom vadí?
Kde se zlobím že někdo prodává draho? Já se zlobím, že pro českého zákazníka se nakupuje zbytečně draho, to je trochu rozdíl nemyslíš? A nerozumím jak to souvisí s mými fixovanými cenami a už vůbec nerozumím tomu proč bych se jich měl vzdávat, já snad někde píšu že se má Madar něčeho vzdávat? Já jen říkám, že tohle co je ted, je pro naši ekonomiku cesta do pekla. Můžeš se mnou nesouhlasit, ale to je tak všechno co s tím můžeš dělat.
-> Syny 27.04.22 22:53:53: Já taky nějak nechápu v čem mají kluci problém
Já to pochopil úplně stejně jako ty...