Ale i tak dobrý, škoda jen, že dneska jsem mohl mít 3/4 tý částky už vyčerpanou. No neuděláš nic. Zajímavý, že mi o tom třeba nepošlou e-mail. Chodí mě od nich kdejaká hovadina a "užitečná rada", ale o tomhle bych se býval nedozvěděl nemít tady na Virtu vás Skrblíky... 
-> dragon_cb_cz 02.12.22 20:50:05: Heleď na kreditku už nedám dopustit. Zařizoval jsem jí kvůli svatební cestě na Mauricius, jelikož mi každej říkal, jak to je nutnost a že s debetkou tam nedam ani ránu. Sice to nakonec byly nesmysly a debetkou tam normálně platit jde, ale dokopalo mě to k tej kreditce a jsem za to rád. Na všech debetkach jsem zakázal internetové platby a jedu to jen z kreditky. Nejen že za online platby vrací 1% (což sice není nic extra, ale lepší než drátem do oka), ale za platby berou zodpovědnost oni, takže veškeré průsery si případně vyřeší oni - jsou to jejich prachy
A pokud to používáš a včas prachy splatíš, tak je to naprosto bez problémů a má to jen pozitiva. Jen si to musíš hlídat no, páč jak to nesplatíš včas, tak tě tam napálí brutus úroky za každej den prodlení. Nicméně pokud si jednou za měsíc dáš upomínku na pořešení kreditky, tak úplně v pohodě - u ČS mám to období asi 55 dní.

já mám za poslední 2 měsíce od 3 bank 6000 a asi 1000 cashback, když to vezmu i s paní(má o něco víc cashbacku) tak to dělá celkem slušných 14000 za dva měsíce, to jde

A uvádí se, že trvalej deficit sociálního systému je/byl cca 200 mld ročně - různý koblihy jsou až ten zvostatek roční sekyry rozpočtu.

"