Jen tak...

prohledat
54 příspěvků (zobrazeno 51 až 54) od 18.02.2005 do 25.02.2005, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
řadit dle data
15:19:05
18.02.2005
Luukkyy
-> Jirik: To máš těžký,já to vidim asi takhle:Nahá prdel na startu=dlouhý studium+dřina na brigoškách=(nedostatek praxe+není životní partner/partnerka.)Z toho ti plynou dvě věci:a)neseženeš dobrou práci
b)platíš sám nájem
Takže se na to buď vysereš,nebo dřeš jak hovado od nevidim do nevidim,25 hodin denně,8 dnů v tejdnu,54 tejdnů v roce,aby ses vyšvih.
No a kombinovat práci a spánek je na zmagoření,tak se chodí v deset večer eště na pivo nebo třeba do posilky10
A největší průser je,že to člověk všechno dělá pro to,aby měl někde byteček,rodinu,nějaký koníčky a nemusel vobracet každou zku venou kačku dvakrát.
No nic,dost filozofie,mam spoustu práce.I když,vlastně to mužu dodělat v sobotu,shit.....
12:33:21
18.02.2005
Labros
Ale to je pravda že člověku v práci slábne paměť. Zvlášť jedná-li se o poměrně monotónní práci (jako např. programátor) a kor když je pracovní vypětí vysoký.
Taky jsem si myslíval jakýho mám pamatováka, ale před slečnou - studentkou se dneska někdy musím stydět.
11:41:38
18.02.2005
Sušenka
Jj, za den se toho da stihnout obdivuhodne mnoho, ale ta cena je prilis vysoka. Taky sem mel obdobi, kdy sem odchazel z domu v sest rano a vracel se v deset uplne mrtvej. Ale zjistil jsem, ze je lepsi neco ozelet v zajmu sve vlastni pohody. Jediny, s cim se clovek musi smirit, ze vsechno bude trvat trochu dyl - coz jde ve dvaceti docela snadno, verim ze s tricitkou na krku je to horsi 1 Ja si deti jenom pujcuju - ma to svoje vyhody - jako ze treba vsechny jejich nakldy platej rodice a ty si akorat uzijes tu prdel s nima (nebrat doslova, opakuji: nebrat doslova!!!!!!! 2).
Taky kdyz jsem trochu zvolnil, zjistil jsem, ze stiham skoro vsechno jako driv, jen s min stresem a podstatne klidnejsim travenim - je to jen o prioritach, ktery si clovek nastavi. (takhle bych mel mluvit asi az kolem sedesatky, ale coz 3 4)
11:02:12
18.02.2005
Jirik - zrušená registrace
Trochu zvláštní téma o všem, chtěl jsem ho nadhodit už včera, ale odcházel jsem z práce polomrtvej a tak z toho tak nějak sešlo.
Všimli jste se, že když je člověk např. z práce, školy apod. hodně unavenej, jak začíná zapomínat ? Přestoupil jsem v práci na jinou funkci a mám to teď celkem náročný.
Dnes ráno jsem nemohl ani vstát, jak se mi nechtělo a byl jsem unavenej.
Někdy tady mám takový stresovky a fofr, že pak na konci dne únavou sotva stojím na nohou, divnej pocit v žaludku, ale přesto mám sílu ještě jít třeba do posilovny, někam si vyjít se slečnou, uvolnit se a vyčistit si hlavu.
Čím víc toho mám, tím víc toho stíhám, i to je zvláštní.
Možná právě proto už tolik nepřispívám (někteří jsou rádi).
Když se člověk zamyslí, tak je až nechutný, kolik času ze života vám ukousne práce, žel peníze jsou v dnešní době nezbytné a jinak to nejde. 91 800 hodin ze života strávíte v průměru v práci při běžné pracovní době, přesčasy nepočítaje. Stalo se vám někdy, že jste třeba zapomněli kvůli přepracovanosti zapomněli na narozeniny někoho vám blízkého, a nebo jinou důležitou věc ? Mě se to právě stalo, ale naštěstí jsem to zaonačil a zachránil služební cestou.
Bil bych se pěstmi do hlavy, jak na něco takovýho člověk může vůbec zapomenout a nechat si prací zašvíknout i to poslední místečko v hlavě.
Divte dnešním párům, že začínají s plánováním rodin oproti svým rodičům tak pozdě. Nejdřív někde začnete, pak si tam po nějaké době vybojujete nějakou pozici, ale za cenu obětování i části volného času, začnete přemýšlet nad tím, že se ještě vydělají nějaké peníze a pak se do toho "šlápne", ale to už jste minuli 25. rok svého života, za chvíli třicítka na krku, ale děti a poklidné rodinné teplo domova, jak známe od našich rodičů zatím nikde. Člověk se chce pořád vyblbnout, něco si užít a zažít a zatím mu léta utíkají.
Taky vám to tak vadí ? Chtěli byste už děti ?
Já se přiznám že ju, ale je potřeba ještě tolik věcí zařídit a udělat, až je mi z toho mdlo.
Nejraději bych se odstěhoval někam do jurty ve stepi, kde není třeba matriálních požitků a byl by klid. Safra, měl bych to daleko na srazy. 1
Jo a taky se omlouvám všem za to, že bejvám nepříjemnej a nevrlej, ti co ještě nepracují to poznají a ti co dřou, tak ví o čem mluvím. 4
Extreme Tyres