skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kultovni auta cssr kolekcia
Já myslím, že těm, co poskytli k dalšímu prodeji firmě DeAgostini svoje osobní údaje, to tak hned nepřijde. Psali, že to posílají po dvou. Vzhledem k tomu, že žigul vyšel s týdenním zpožděním a warbec má následovat za 14 dní, tak musíte holt vydržet, až bude i ten. Pak teprv asi budou něco rozesílat. Byli by padlí na hlavu, kdyby to měli nadělané na sklad. Skladování stojí peníze.
-> Mr_Kubas: souhlas

-> myschaak AZNP K.Hora: Ale to sis ho objednal u mladý, ne? 

-> HLT: ,já ho mám z krámu
přišlo to už někomu zvás kdo si to objednával??mi teda ještě ne

tak mám i džagana
-> petr s: hm tak to je na pytel 

-> Risan: Je to prostě nachystaný univerzálně pro celej východní blok a akorát se přepíšou ftákoviny u toho z jednoho jazyka do dalšího, holt unifikace

-> škodak: A to je oficiální video nebo tvorba nějakýho zoufalce, co neví, jak se zapsat do historie? Totiž ten Polonez, co se tam objevuje, to opravdu budou vydávat za kultovní auto ČSSR? To už můžou jako kultovní auto dávat klidně i Cadillac DeVille. Obě auta mají společné to, že se do ČSSR nikdy nedovážela.
->Mr_Kubas .....No ono to v našem městě skoro nikde jinde nemají tedy myslím - tam to objednala jedna paní na zkouušku a jak se po tom zaprášilo...zkusím zítra budku a ještě to obejdu abych byl přesvědčen že se to tady nedá...a vyrazím do jiného města..:-)...příště si to u paní zamluvím aby mi to neprodala:-)
Mně teda připadá šestsettrojka zfušovaná asi tak stejně jako žigul. Možná vám to nepřijde, protože neznáte tak dobře šestsettrojku jako žigula, ale je to tak. Ani šestsettrojka neměla dobře proporce karoserie, o detailech nemluvě. No taky co byste chtěli za ty prachy. To jsou modely, které musí vydělávat, i když se prodávají za stovku (v okolních státech, kde trh s modýlky není tak deformován zlatokopy).
-> tunerlada: Jak říká petr s, ta je jen jako dárek pro přeplatitele, to samé i 1000 MB.
-> tunerlada: Ta je jako dárek když máš předplatné
já se těšim až tam bude maluch,budem tam ta š120 od ixo nebo jak je ten výrobce?
-> HLT: To se dalo koupit v sobotu
-> maca: to uz se dá koupit??
-> petr s: jo tááák)
-> Mr_Kubas: jj,neměli to skoro nikde a kde jo tak už to měli vyprodaný....mladá sehnala někde v kouřimi...
-> Mr_Kubas: jj,neměli to skoro nikde a kde jo tak už to měli vyprodaný....mladá sehnala někde v kouřimi...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : taky ne
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 

Už to přišlo někomu kdo si to objednal poštou? 

-> Kaprof: Tak to se nechám překvapit..
-> myschaak AZNP K.Hora: Jako, že tam v těch je neměli vůbec? Tady u nás jsem to viděl snad všude avšak jenom jeden den, odpoledne už to tam neměli... Docela by mě zajímalo, kolik jich do těch trafik vyšlou..
-> myschaak AZNP K.Hora: Jako, že tam v těch je neměli vůbec? Tady u nás jsem to viděl snad všude avšak jenom jeden den, odpoledne už to tam neměli... Docela by mě zajímalo, kolik jich do těch trafik vyšlou..
-> myschaak AZNP K.Hora: Mám ho ale jenom proto že jsem si ho zamluvil
-> petr s: hm,taky dobrá šance na úspěch....
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak u nás dostali 1 slovy jeden kus
-> Mr_Kubas: nene...u nás jsem zkoušel asi tři-čtyři větší trafiky a měli jen v jedný,resp měli vyprodáno....
-> Mr_Kubas: jak se mi tak 603 líbila moc tak tohle nic moc teda

-> Kaprof: To mi ani neřikej 

-> škodak: není oč stát mám ji tu a docela fušařina

-> škodak: To myslíš, že má každá trafika e-shop, kde maj napsáno kolik zbývá kusů? Musíš holt zkoušet štěstí a obejít jakoukoli trafiku na kterou narazíš.
Já jsem viděl tu Tatru i v trafice u nás na nádraží a to je už co říct, takže to musí fasovat snad úplně každá trafika...
Já jsem viděl tu Tatru i v trafice u nás na nádraží a to je už co říct, takže to musí fasovat snad úplně každá trafika...
No tak mě se teďkon líbí ta Lada 1500 č.2 ..včera jsem byl v trafice se zeptat jak se jmenuje ten název ...vyhledal jsem si to na netu a řekl jsem si tak to si zítra koupim...no a vono prej dneska "Nemáme vyprodané" ...tak bych celkem rád postrádal seznam těch novinových trafik kde tyto modely seženu nejlépe jako jsou města Semily, Turnov, Jablonec n. Nisou...Tanvald....jako nechce se mi totiž kvůli tomu objíždět liberecký kraj...-)))
-> CHIP: Nějak mi to nemyslí.
Jinak druhé číslo, první jsem tu psal, že mám.

Já jen, že na webu psali "v novinových stáncích 8. 3. 2010" a to bylo jaksi v pondělí. A tak nějak to nemaj ani dneska. Jestli si oni bratři Poláci z nás nedělají prdel 

-> Karlos (WIO46): Ty vole .. jako jaky cislo .. jestli jednicku nebo dvojku ..
-> petr s: Jako kolik mi jich schoval? Jeden.
-> Karlos (WIO46): 1 nebo 2?
Nikde neměli. Známej Trafikant mi to schoval.

-> Risan: :včera jsem to sondoval a prodejci už to měli mít na pultech ale prý zatím nikde nic tak snad každým dnem.
Chlapi, viděl už někdo na stánku druhé číslo nebo jsou tady jen samí abonenti?
-> Staf1221: jj. ale je to i s Johnym
, a co todle? shop.foxtoys.cz/zbozi/kno
pp-barkas-autotransporter-
skoda-130-rs+id-BR130.html

-> pepelopes: shop.foxtoys.cz/zbozi/kno
pp-skoda-130-rs-n-10-rally
-skoda-1978+id-RS130.html co im drbe??? ved za tolko sa da kupit normalne auto :D
352 modelu Škoda,od Tudora po Superb II,vcetne zavodáků,v cenach od 220-15900,- images.google.cz/imgres?i
mgurl=htt...
-> Risan: A v německu za 4 eura www.atlas-editions.de/p/.
../DDR-AUTO-COLLECTION.htm
l
Však tu naši kolekci taky dodávají Poláci. Zajímavé je, že polská kolekce má mít 80 aut, kdežto naše 50. U nich vychází modýlek na asi 165 Kč, kdežto u nás na 200. No Poláci tam mají třeba FSO Polonez, který se k nám vůbec nedovážel. Tak si ho snad do našich kultovních aut vrazit netroufnou. Leda v barvách NAREXu. To by bylo ovšem zajímavé. Jenže za to by chtěl asi Číňan příplatek.
no jestli ta kolekce bude stejna jako měli polaci tak nic moc muj nazor www.kultoweauta.pl/
-> CHIP: to byl odkaz na vyrobce... tak nevim, jestli neudela i neco dalsiho, jinac mi ta auta sednou spis do NDR
-> Jarda: Vzdyt tu byl odkaz na to co tam bude .. z ceskych aut jen to co davaji jako darek zadarmo. 120 a MB
Je velkou pravdou, ze kvalita tehle casopisovych auticek je hluboko pod treba Abrexem.
Je velkou pravdou, ze kvalita tehle casopisovych auticek je hluboko pod treba Abrexem.
jsem zvedav jestli v kolekci budou i treba eRko rapid, MBX atd. ma to byt celkem asi 60 aut, tak by to tam byt mohlo...
jj taky uz mame 603 trojku, kor kdyz ji mel deda, koupil ji od fabriky v roce 75 s najetyma cca 750tis. km a vice nez polovinu tech km najezdil s papalasema prave on sam, dal za ni tenkrat 35tis. kc, auto bylo jak nove, interier a chromy 1A bohuzel, kdyz prisla ropna krize, tak ji vymenil za malucha a tomu cloveku jeste 5tis. kc doplatil :((( rikal, co s takovym zroutem, potom poridil fungl 105ku, ktera kdyz se mi dostala do ruk mela 3500km a ja blbec ji prodal, protoze mi kazdej rikal preci nebudes jezdit se stopetkou a tata mi tenkrat pridal na vrakoidniho favorita :(